Jump to content

Cel mai scump drum construit în ultimii 20 de ani în Galaţi


dcp100168

Recommended Posts

Cel mai scump drum construit în ultimii 20 de ani în Galaţi

Este vorba despre porțiunea din DJ 251 care traversează comunele Slobozia Conachi, Cuza Vodă, Pechea, Costache Negri şi Cudalbi. Lucrarea a costat, în total, peste 14 milioane de euro, dar se pare că a meritat: drumul arată foarte bine. Închiderea oficială a proiectului are loc marți, 21 februarie.

Consiliul Judeţului Galaţi încheie oficial proiectul "Reabilitare şi modernizare DJ 251 între municipiile Tecuci şi Galaţi, sector km 24+000-53+350", finanţat de Uniunea Europeană prin Programul Operaţional Regional.

Bugetul proiectului este de 59.717.655,36 lei, din care valoarea aferentă finanţării nerambursabile este de 48.335.420,36 lei. La evenimentul de încheiere de marți, 21 februarie, vor participa reprezentanţi ai Consiliului Judeţului Galaţi, ai partenerilor - consiliile locale Slobozia Conachi, Cuza Vodă, Pechea, Costache Negri şi Cudalbi și ai finanţatorului.

Evenimentul va avea loc în data de 21 februarie 2012, ora 11,00, la sediul Consiliului Judeţului Galaţi, strada Eroilor, nr. 7 şi are drept obiectiv informarea corespunzătoare a participanţilor cu privire la activităţile realizate în cadrul proiectului şi rezultatele obţinute în urma implementării proiectului.

Prin implementarea acestui proiect, drumul judeţean 251 are un profil modernizat care oferă un coeficient de confort sporit pentru tot traficul din zonă, ceea ce conduce la un consum redus de combustibil şi la o uzurǎ mai micǎ a autovehiculelor.

adevarul.ro

Link to comment
Share on other sites

Absolut. fata de Galati-Tecuci (via liesti), drumul prin pechea este impecabil....si mai putin circulat. Doar Tecuci-matca este infect. Se vedere ca interesul a durat de la capitala pana la comuna natala.

Edited by Legumix
Link to comment
Share on other sites

A dat Dumnezeu sa fie reparat si drumul asta. La un moment dat (acum vreo 2-3 ani) era o nenorocire... Intre Pechea si C Negri (si mai incolo chiar) mai bine mergeai cu masina pe marginea campului de porumb sau grau.

Link to comment
Share on other sites

Bine ca reface drumuri judetele si cheltuie o groaza de bani pe drumuri care nu sunt asa importante... Dar cum e DN26 care e varza nu se atinge nimeni de el si e drum national important nu judetean. A pus o piatra din aia care sare mereu si mai rau face...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.