dcp100168 Posted February 20, 2012 Share Posted February 20, 2012 Cabinetele de expertiză medicală, în căutare de sediuMereu pe drumuri. Asta s-ar putea spune despre cabinetele de expertiza medicala ce tin de Casa Judeteana de Pensii Galati. Initial, aceste cabinete au functionat in cadrul fostei policlinici de pe strada Eroilor, apoi au fost mutate in Ambulatoriul Spitalului de Urgenta. Nici aici nu au stat prea multa vreme. Cand a inceput reabilitarea Ambulatoriului, cabinetele au fost mutate, temporar, si fara autorizatie sanitara permanenta, in incinta Directiei de Sanatate Publica sau intr-o alta incinta, construita rapid, in ceea ce era holul de iesire spre curtea interioara a Spitalului de Urgenta. Desi Ambulatoriul s-a reparat, cabinetele de expertiza medicala nu se mai pot intoarce inapoi. "Nu ne mai permite structura actuala a Ambulatoriului, reabilitata, sa avem in componenta astfel de cabinete. Noi am anuntat Casa de Pensii despre aceasta situatie, dar deocamdata nu am primit raspuns", a precizat purtatorul de cuvant al Spitalului de Urgenta, dr. Lucica Grigorica.Din pacate, nici la Directia de Sanatate cabinetele de expertiza medicala a capacitatii de munca nu mai au mult de stat. "Plasarea acestor cabinete in incinta institutiei noastre a fost provizorie. Acest provizorat da senzatia ca s-a cam permanentizat, si asta nu se poate. In primul rand, ele nu au autorizatie medicala de functionare aici si nici nu au cum sa o primeasca deoarece nu respecta circuitele. Vom anunta Casa de Pensii sa faca eforturi sa gaseasca o locatie adecvata pentru aceste cabinete. Cred ca pana la jumatatea lunii martie aceasta problema ar trebui sa se rezolve", a precizat dr. Valentin Boldea, directorul Directiei de Sanatate Publica Galati.Conducerea Casei de Pensii Galati tot incearca sa gaseasca o rezolvare a problemei. Fara succes insa. "Am facut adrese atat catre Prefectura, cat si catre Consiliul Judetului, care poate decide in ceea ce priveste Spitalul de Urgenta. Deocamdata insa nu am primit niciun fel de raspuns", a precizat Denis Arama, directorul Casei Judetene de Pensii Galati.radioiasi.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts