Jump to content

Modificări în schema de conducere a Combinatului


dcp100168

Recommended Posts

Modificări în schema de conducere a Combinatului

Noul director general al Combinatului, Ribo Bruno, a decis să facă o serie de schimbări la nivelul structurii de conducere a unităţii siderurgice, acest lucru fiind decis în cadrul şedinţei care a avut loc luni.

Astfel, surse de la nivelul combinatului ne-au declarat că Tatiana Baltă, cea despre care se vehiculează faptul că ar fi apropiată de gruparea franceză, nu mai coordonează programul ARC 2012, despre care unele voci spun că nu ar fi avut rezultatele scontate în urma derulării lui. Potrivit aceloraşi surse, Tatiana Baltă a fost numită coordonatoarea unui departament nou înfiinţat, şi anume Share Service, care reuneşte o serie de servicii cum ar fi cel de investiţii, de programe, de protecţia mediului, de sănătate şi securitate în muncă.

O altă numire a fost cea în fruntea departamentului Supply Chain, care se va ocupa în principal de cumpărări, a lui Bogdan Grecu, cel care s-a ocupat şi până în prezent de această activitate.

În ceea ce priveşte conducerea programului ARC 2012, cunoscut sub numele de Progress Academy, activitatea acestuia va fi coordonată de acum înainte de Corin Chiriac.

Şi Direcţia de Calitate are un şef nou, fosta coordonatoare Mariana Subţirică fiind înlocuită cu un francez.

Schimbările făcute de directorul general al Combinatului au loc înaintea vizitei pe care o va face în cursul zilelor de 22 şi 23 februarie supervizorul Combinatului, Sanjay Samadar, care va face o analiză a activităţii.

monitoruldegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.