dcp100168 Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Un doctorand din Madagascar, la GalaţiTsicomia Amaide Arsan Miriarison are 35 de ani şi a ajuns în Galaţi, la Universitatea „Dunărea de Jos", în urmă cu o lună. A prins exact momentul în care în România începea adevărata iarnă. A trecut de la 15-20 de grade Celsius - media din Madagascar din această perioadă a anului - la -20 de grade şi nu i-a fost tocmai bine, dar s-a adaptat.„Normal că am tremurat puţin, nici nu-mi mai simţeam mâinile. În camera de cămin, unde stau, am cerut un calorifer electric şi câteva pături în plus, iar noaptea dormeam cu câteva perechi de ciorapi în picioare", mărturiseşte doctorandul.Tot în România a văzut prima dată zăpadă! Nu s-a bulgărit însă până acum cu niciun coleg din cămin.Cât priveşte scopul vizitei lui în Galaţi, care va dura şase luni, Tsicomia Amaide Arsan Miriarison a venit să realizeze o lucrare care va conţine informaţii despre cum poate să-i înveţe pe oamenii din ţara lui să bea cumpătat alcool. O are ca îndrumător de doctorat pe Daniela Şarpe.„Teza mea de doctorat vizează un studiu care îmbină mai multe domenii: luând în calcul faptul că din cauza sărăciei, mulţi dintre locuitorii din Madagascar beau mult alcool, vreau să realizeze o lucrare în care să scot în evidenţă cât de costisitor este acest viciu şi cât de nociv este dacă nu este îmbinat şi cu o alimentaţie corectă", ne-a spus Tsicomia Amaide Arsan Miriarison.adevarul.ro
toto Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Cu o asa lucrare de doctorat a nimerit la fix: Romania, Moldova, Galati - exact unde trebuia . Insa doar pentru caz de studiu . Ca in rest nu-i nicio diferenta. Adica ce crede el? Ca aici se bea cumpatat? Poate doar apa... Oare cum se desfasoara munca de laborator... Imi si imaginez cum e la "practica"! Hai noroc! Hac!
Recommended Posts