Jump to content

Recommended Posts

Posted

Magicieni şi iluzionişti, în Grădina Publică

În perioada 6–8 mai se va desfăşura la Galaţi primul Colocviu Naţional despre arta iluzionismului, al Asociaţiei artiştilor magicieni şi iluzionişti din România. La eveniment şi-au anunţat participarea aproximativ 40 de artişti, atât profesionişti cât şi amatori în acest domeniu.

În cadrul reuniunii vor avea loc următoarele acţiuni cu caracter public:

* marţi, 6 mai, ora 18,00–20,00 - publicul gălăţean se va putea întâlni cu artiştii iluzionişti la Fântâna Arteziană din Grădina Publică, unde va avea loc un spectacol stradal de iluzionism, cunoscut în lumea internaţionala a magicienilor sub denumirea de "Street Magic". Spectatorii vor putea vedea numere de iluzionism, realizate în faţa lor, fără montaje de cameră sau editări video.

* miercuri, 7 mai, ora 12,00-12,45 - Conferinţă de presă, la Sala de Conferinţe din Grădina Botanică, cu trucuri surpriză pentru ziarişti.

* miercuri, 7 mai, ora 18,00 - spectacolul "Gala Magic Show", la Casa de Cultură a Studenţilor. Accesul - pe bază de invitaţii.

Detalii despre evenimente, pe site-ul www.romagic.ro

Posted

Am fost în seara asta în Grădina Publică. Lume, ca la urs, lângă făntâna arteziană, în jurul artiştilor. Nici unul n-avea mai mult de 25 de ani. Băieţii au prezentat numere de prestidigitaţie, în mare parte cu cărţi de joc.

• 1 month later...
Posted

Am fost si eu pe 6 mai in Gradina Publica . Am observat intradevar ca erau multi tineri magicieni foarte talentati dar si alti mai mari de 25 de ani. Am remarcat si multi profesionisti. . Pe langa trucuri de prestidigitatie am vazut si alte numere precum Gut Buster , Stacked ...etc care au fost foarte bine prezentate . Pe 7 mai am fost prezent la Gala Magic Show de la Casa Studentilor unde am avut bucuria sa asist la un regal de magie oferit de cei mai buni artisti iluzionisti din Romania, Doresc sa felicit pe organizatori si sper ca aceasta actiune sa continue.