dcp100168 Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 Micii gălăţeni declaraţi "cei mai puternici puşti din lume"Cunoscuţi în România pentru talentul lor de a-şi contorsiona corpurile în cele mai nefireşti poziţii datorită musculaturii dezvoltate incredibil de la vârste fragede, fraţii Giuliano (7 ani) şi Claudiu Stroe (5 ani) din Galaţi au ajuns celebri şi peste Ocean. Americanii de la The Post Game au aflat de copiii-minune din România şi au realizat un reportaj chiar în satul natal al acestora, declarându-i pe cei doi "cei mai puternici copii din lume" după ce au asistat la o adevărată reprezentaţie de forţă. "Copiii te fac să îţi fie ruşine de gimnastica ta de dimineaţă. Nu există nimic mai adorabil decât acest duo, care crede că numărul de abdomene pe care îl face un om normal este simpatic, în cel mai bun caz. Pregătiţi-vă să fiţi umiliţi de aceşti băieţi", sună introducerea dinaintea filmuleţului.prosport.roCei mai puternici copii din lume sunt gălăţeniGiuliano (în vârstă de 7 ani) şi Claudiu Stroe (în vârstă de 5 ani), din Galaţi, ar putea fi consideraţi cei mai puternici băieţi din lume, scrie thepostgame.com.Cei doi fraţi culturişti îşi petrec timpul liber în sala de forţă, în fiecare zi participând la un antrenament care durează două ore. Ei ridică greutăţi de când erau mici. Antrenamentele sunt conduse de tatăl lor, Iulian, care speră ca Giuliano şi Claudiu să devină vedete.Giuliano este deja celebru pe internet, mii de oameni urmărind videoclipurile de pe Youtube în care micuţul demonstrează că merită să fie considerat "cel mai puternic copil din lume". Când avea cinci ani, Giuliano Stroe a stabilit primul record mondial printr-un exerciţiu în care parcurgea distanţa de 10 metri, în mâini, într-un timp extrem de scurt, cu o minge medicinală între picioare. El a mai intrat în Cartea Recordurilor reuşind să îşi susţină toată greutatea corpului, în mâini, paralel cu solul mai mult de 39 de secunde, cât era recordul precedent, în poziţia numită "steag uman".Giuliano face 21 de tracţiuni la bară în 56 de secunde sau 140 de flotări în aproape patru minute, dar şi flotări efectuate pe sticle.jurnalul.roVIDEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted March 4, 2012 Author Share Posted March 4, 2012 Partea bună...Giuliano Stroe - de trei ori "Da" la "Românii au talent"Giuliano Stroe are 7 ani, e posibil sa nu stie prea bine cum sta treaba cu legatul sireturilor, dar cu siguranta te poate bate la orice ora din zi sau din noapte. “Giuliano, ne-ai umilit, mi-am inghitit limba. Imi scot dintii, mi-i mestec si mi-i inghit. Nu mai are rost”, i-a spus Andi Moisescu. Giuliano Stroe a intrat in Cartea Recordurilor ca “cel mai puternic copil din lume”, cu un exercitiu de body building incredibil la varsta lui. De la 2 ani se antreneaza cu Iulian, adica “tati”, si a devenit o mica vedeta pe Internet si la televiziunea italiana. Fratele lui Giuliano Stroe, Claudiu, l-a impresionat si el pe Andi Moisescu, insa cu zambetul pe care l-a avut tot timpul cat a stat pe scena. "Raspunsurile noastre sunt de fapt unul singur, dar de 3 ori: DA", a fost raspunsul juriului.protv.rohttp://www.youtube.com/watch?v=XpdlSJM5IxwPartea proastă...Familia Stroe nu este din judeţul Galaţi, ci din Olt. Confuzia din presa de acum o saptamana s-a creat din cauza denumirii asemănătoare ale satelor (Ciorăşti - Galaţi, Ciureşti - Olt) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts