dcp100168 Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Concordia Chiajna - Oţelul GalaţiPartida dintre Concordia Chiajna şi Oţelul Galaţi, contând pentru etapa a 19-a a Ligii 1, se va disputa luni, 5 martie, de la ora 20:30.Dorinel Munteanu: Concordia este o echipa schimbata totalAntrenorul Dorinel Munteanu a declarat, vineri, că echipa Oţelul Galaţi are nevoie de un start foarte bun de retur pentru a mai spera la îndeplinirea obiectivului propus la începerea campionatul, şi anume câştigarea titlului. "Va fi un retur cu multe suprize, dar şi foarte greu. După doar două luni şi jumătate vom şti echipa campioană. Ne dorim să avem un retur bun, să adunăm mai multe puncte decât în tur şi să ne atingem obiectivul pe care niciodată nu l-am scos din calcul. Chiar dacă suntem la nouă puncte distanţă, avem datoria să ne batem pentru fiecare punct în fiecare joc, iar primul meci, cel cu Chiajna este cel mai greu şi cel mai important. Concordia este o echipă schimbată total, cu un antrenor nou, iar asta nu face decât să ne motiveze în plus. Nu avem voie să facem paşi greşiţi, orice punct pierdut ne îndepărtează de obiectiv. Am urmărit câteva jocuri ale lor, au jucători noi, cu calităţi, dar contează ceea ce facem, ce atitudine şi determinare vom avea. Mi-am avertizat jucătorii că ne va fi greu şi nu vreau să subestimăm advesarul. Trebuie să ţinem cont că venim după o pauză lungă şi cred că niciun antrenor nu poate şti la ce nivel se află echipa sa", a spus Dorinel Munteanu.romaniansoccer.ro
dcp100168 Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Absenţii etapei a 19-aPrimul meci oficial pe anul 2012 al campionilor României nu poate fi abordat cu întregul lot de către antrenorul Dorinel Munteanu. Din partida de la Chiajna, cu CS Concordia, vor lipsi atacanţii Bratislav Punosevac şi Cleidimar Magalhaes Silva Didi, mijlocaşul Sorin Frunză şi fundaşii Adrian Sălăgeanu şi Alexandru Benga.Punosevac este accidentat, în vreme ce Frunză, Didi şi Benga sunt nerefăcuţi după unele probleme de sănătate. Sălăgeanu se antrenează momentan cu echipa-satelit a clubului.Samoel Cojoc este incert pentru această deplasare din cauza unor probleme musculare de ultim moment.otelul-galati.ro
dcp100168 Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 Avancronica meciului Concordia Chiajna - Oţelul GalaţiLa primul meci al lui Laurenţiu Reghecampf pe bancă, gruparea Concordia Chiajna caută să obţină o victorie necesară tocmai împotriva campioanei Oţelul Galaţi, în ultimul meci al etapei a 19-a, programat la ora 20:30.Concordia Chiajna a obținut un punct extrem de norocos în meciul din Regie cu Sportul, egalând la ultima fază a meciului. Ilfovenii au plecat în vacanța de iarnă doar cu 11p, fiind la 6p de locul salvator, dar şansele sunt considerate infime în momentul acesta. Această clasare n-a fost pe placul conducerii, care l-a înlocuit pe antrenorul Laurențiu Diniță cu Laurențiu Reghecampf, ex-FC Snagov, care a venit însoțit de mai mulți jucători de la acest club. De altfel, în pauză de iarnă, "galben-verzii" au transferat nu mai puțin de 16 jucători, majoritatea de la Snagov sau din străinătate. Cu toții vor încerca să redreseze echipa, dar le va fi foarte greu, cel puțin la debutul returului, pentru că azi vor întâlni campioana Oțelul, apoi pe Vaslui și Rapid. Ilfovenii au jucat nouă partide amicale în Antalya, dintre care nu au pierdut decât una: 1-2 cu Jablonec (Cehia). Concordia a înregistrat şase victorii şi două egaluri, a marcat 31 de goluri şi a încasat doar 15.Oțelul a încheiat anul 2011 cu două victorii, învingând la Galați pe Rapid și Petrolul și chiar dacă este la 9p de liderul Dinamo, n-a abandonat lupta pentru a-și păstra titlul. În pauza de iarnă, gălăţenii i-au pus pe lista de transferuri pe Buchta și Milea, care nu prindeau nici banca de rezerve și pe nigerianul Ibeh, aducând în schimb câțiva jucători necunoscuți din fosta Iugoslavie și doi atacanți care au confirmat în Liga 1, Stromajer și Didi. Deşi în tur, scorul a fost alb, moldovenii îşi doresc o victorie pentru a mai spera la titlu.Antrenorul Dorinel Munteanu a declarat că echipa Oţelul Galaţi are nevoie de un start foarte bun de retur pentru a mai spera la îndeplinirea obiectivului propus la începerea campionatul. "Va fi un retur cu multe suprize, dar şi foarte greu. După doar două luni şi jumătate vom şti echipa campioană. Ne dorim să avem un retur bun, să adunăm mai multe puncte decât în tur şi să ne atingem obiectivul pe care niciodată nu l-am scos din calcul. Chiar dacă suntem la nouă puncte distanţă, avem datoria să ne batem pentru fiecare punct în fiecare joc, iar primul meci, cel cu Chiajna este cel mai greu şi cel mai important. Concordia este o echipă schimbată total, cu un antrenor nou, iar asta nu face decât să ne motiveze în plus. Nu avem voie să facem paşi greşiţi, orice punct pierdut ne îndepărtează de obiectiv. Am urmărit câteva jocuri ale lor, au jucători noi, cu calităţi, dar contează ceea ce facem, ce atitudine şi determinare vom avea. Mi-am avertizat jucătorii că ne va fi greu şi nu vreau să subestimăm advesarul. Trebuie să ţinem cont că venim după o pauză lungă şi cred că niciun antrenor nu poate şti la ce nivel se află echipa sa", a spus Dorinel Munteanu.CONCORDIA CHIAJNA - OŢELUL, ORA 20:30, ECHIPELE DE START PROBABILE:Chiajna: Baruch - Adrian Popa II, Petrović, Mamele, L.Filip - Chiacu, Paulinho, Krumov, V.Munteanu - Adi, AlexOţelul Galaţi: Grahovac - Râpă, Sg.Costin, Perendija, Ljubinković - L.Antal, Giurgiu, Neagu , Viglianti, L.Iorga – Pena.asport.ro
dcp100168 Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 0-0 la pauză, după ce Augustus Constantin ne-a refuzat un penalty...
dcp100168 Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 După joc, zero şanse la titlu!Concordia Chiajna - Oţelul Galaţi 1-0Campioana României, Oţelul Galaţi, a fost învinsă, luni, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), de formaţia Concordia Chiajna, în ultimul meci al etapei a XIX-a a Ligii I, prima din anul 2012. Unicul gol al meciului a fost marcat în minutul 66, când Rocha a trimis un balon în faţa porţii, de unde Viorel Dinu a reluat în plasă.Din minutul 90, Oţelul a rămas cu un jucător mai puţin în teren, Silviu Ilie fiind eliminat pentru un fault la Mihalcea.Concordia Chiajna: Baruch - Adrian Popa II (Krumov '65), Mamele, Doru Bratu, Guilherme - Muzac, Filip, Vl. Munteanu - Viorel Dinu (Mihalcea '81) - Alex dos Santos (Adrian Popa '75), Adi Rocha. Antrenor: Laurenţiu ReghecampfOţelul Galaţi: Grahovac - Râpă, Perendija, Sg. Costin, Silviu Ilie - Filip, I. Neagu (Stromajer '69), Giurgiu, Antal (Buş '81) - Pena, Iorga (Paraschiv '70). Antrenor: Dorinel MunteanuCartonaşe galbene: Muzac '23 / Giurgiu '17, Antal '48, S. Ilie '77, Perendija '88Meciul a fost arbitrat de Augustus Constantin, ajutat de Eduard Dumitrescu şi Paul Dimancea.
dcp100168 Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 Marius Stan a răbufnit dupa eşecul de la ChiajnaPresedintele Otelului Galati, Marius Stan, si-a criticat aspru echipa dupa infrangerea suferita de campioana Romaniei la Chiajna, scor 0-1. "Am terminat in minus la propriu si la figurat. Ne-a batut o echipa care a meritat succesul, poate rezultatul e nedrept pentru ei. Ii felicit. Atunci cand joci cu mult aer in piept, asa cum am facut-o noi, ti se intampla astfel de lucruri. Mergem inainte. Nu am inteles nimic din acest meci, poate doar faptul ca daca ai atitudinea gazdelor noastre de azi si nu figuri si exterioare, poti castiga. Ar fi cazul sa uitam de titlu. Anul asta nu ne prieste", a declarat Marius Stan la Digi Sport.ziare.com
dcp100168 Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 Trădare la Galați? Dorinel își desființează elevii!Tehnicianul gălățenilor a pus tunurile pe jucătorii săi după ce Oțelul a început 2012 cu o înfrângere în campionat, 0-1, la Chiajna. Extrem de afectat, „Munti" a dezvăluit că se simte trădat de fotbaliștii în care a avut încredere.Campionii au încheiat 2011 cu două victorii consecutive în Liga I, 2-0 cu Rapid și 1-0 cu Petrolul și, chiar dacă se aflau la 9 puncte distanță de liderul Dinamo, sperau într-o revenire miraculoasă în retur. Poate și de aceea, după ce și-a făcut calcule toată iarna, antrenorul Dorinel Munteanu a fost extrem de supărat din cauza prestației formației sale, în prima etapă din retur, la Chiajna.„Mă doare că această înfrângere ne îndepărtează de un vis. Jucătorii mei ar trebui să se trezească, fiindcă am senzația că nu realizează că a început campionatul", a afirmat „Munti".Tehnicianul gălățenilor a continuat cu criticile la adresa fotbaliștilor săi. „Ca joc, ca atitudine, ca determinare am suferit enorm la Chiajna. Am plătit pentru prostia noastră și pentru lipsa de atitudine. O să am o discuție serioasă cu băieții, fiindcă am avut încredere în ei, însă ei m-au dezamăgit", a încheiat Dorinel Munteanu.adevarul.ro
dcp100168 Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 Dorinel a împărţit amenzi la OţelulInfrangerea suferita, luni, in meciul cu Concordia Chiajna l-a determinat pe antrenorul Dorinel Munteanu sa aplice sanctiuni financiare la Otelul Galati. Astfel, fotbalistii campioanei Romaniei au fost amendati cu sume cuprinse intre 250 si 500 de euro. Pedeapsa maxima a primit-o Silviu Ilie, jucator eliminat la finalul partidei pentru un gest stupid.Galatenii pot scapa insa de amenzi daca obtin sase puncte in urmatoarele doua partide, cu Ceahlaul PIatra Neamt (acasa) si FC Vaslui (in deplasare).ziare.com
Recommended Posts