Jump to content

Ce-o fi fost in capul lor ?... Prostie sau spaga?

toto

Recommended Posts

De multe ori cred ca unii oameni cu functii de raspundere iau decizii pe baza de horoscop, mersul trenurilor, starea vremii si eruptia vulcanilor.

In credulitatea mea inocenta (sanchi) - argumentul prostiei de care dau dovada "ilustrii" bugetari cu functii locale nu poate fi combatut pe baza interesului acestora, mai pe romaneste cu "comisioane", spaga. Adica prefer sa cred ca sunt "doar" prosti. O vorba zice sa ne ferim de prostul cu functii! ...dar daca nu te fereste el?

A crede ca Galatiul este in secolul 21, in Uniunea Europeana este total contraproductiv. Dovada sta in "civilizatia" care ne inconjoara.

Dupa cum se stie s-au achizitionat pubele ecologice pentru deseuri reciclabile. Au costat o gramada de bani.

Parerea mea este ca in cazul ACESTOR pubele s-a gresit orasul unde sa fie amplasate, daca nu cumva s-a gresit tara. Pentru Germania, de exemplu, erau numai bune.

"Stimabilii" care au ales aceste pubele se pare ca au uitat unde vor sa le amplaseze...

Au uitat de coloratii cautatori de PET-uri si au uitat ca multi galateni inca au deprinderi de oamenii needucati, melteni incompatibili cu mediul urban.

post-3065-0-97470300-1330717323_thumb.jp = Micro 19 in fata Liceului Economic. cod 11-88 - dar exemple de astea-s in tot orasul.

Iar ca sa uiti pe ce lume traiesti mi se pare grav... daca nu iresponsabil. E vorba de sanatate, de bani irositi.

In primul rand trebuiau achizitionate pubele ZDRAVENE, grele, metalice ca pentru vandali. Accesul la continutul pubelelor sa nu fie facil nici macar pentru o cioara (Corvus frugilegus - ca sa nu fiu acuzat).

In al doilea rand toate pubelele se impune a fi amplasate langa centrele de gunoi menajer. Astfel cand cineva duce gunoiul sa-i vina usor sa arunce PET-urile si cartoanele selectiv... nu sa faca drumuri special in directie opusa. In felul asta se elimina si nesimtirea unora dintre galateni de a arunca gunoiul menajer la/langa aceste pubele - ce imediat va fi imprastiat de caini si de vant.

Si acum decurg intrebarile: Era asa de greu sa se gandeasca la lucrui atat de simple, de bun-simt? Sunt asa de "aerieni" incat sa nu stie pe ce lume traiesc? Plateste cineva pentru toate astea?

S-a luat SPAGA ?... sau e doar prostie? Si una si alta?