Jump to content

Votaţi preşedintele Consiliului Judeţean (sondaj)

Pe cine doriţi în fruntea CJ?  

33 members have voted

1. 1. Pe cine doriţi în fruntea CJ?

• Nestor Călin - PSD-CTP
      0
    • Eugen Chebac - PSD
      2
    • Carol Dina - PRM
      10
    • Victor Paul Dobre - PNL
      7
    • Eugen Durbacă - PC
      3
    • Ioan Gigi - PNDC
      0
    • Viorel Irimia - PIN
      0
    • Marius Necula - PD-L
      7
    • Costel Osanu - PAS
      0
    • Eugen Popa - PNŢCD
      1
    • Vasile Rugină - PNGCD
      1
    • Bogdan Simiz - PV
      0
    • Ion Ştefan - PAE
      1
    • Florin Tupilatu - PER
      1

Recommended Posts

Posted

Votaţi preşedintele Consiliului Judeţean (sondaj)

Începând cu alegerile din acest an, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi va fi ales prin vot uninominal, după ce ani de-a rândul el a fost desemnat prin votul consilierilor. În cursa pentru şefia CJ s-au înscris 14 competitori: Victor Paul Dobre (PNL), Carol Dina (PRM), Marius Necula (PD-L), Eugen Chebac (PSD), Eugen Durbacă (PC), Eugen Popa (PNŢCD), Vasile Rugină (PNGCD), Ion Ştefan (PAE), Viorel Irimia (PIN), Simiz Bogdan (Partidul Verde), Florin Tupilatu (PER), Costel Osanu (PAS), Ioan Gigi (PNDC) şi Nestor Călin (PSD Constantin Titel Petrescu). . Vă invităm să alegeţi omul pe care l-aţi dori în fruntea judeţului şi, în măsura în care puteţi, să vă motivaţi decizia.

Posted

Sondaj realizat de Agentia de Monitorizare a Administratiei Locale

Candidatul democrat-liberal la functia de presedinte al Consiliului Judetului (CJ) Galati ar putea castiga alegerile locale din 1 iunie, conform unui sondaj realizat de Agentia de Monitorizare a Administratiei Locale in mediul rural si comandat de PD-L, transmite corespondentul Rompres. Potrivit sondajului, la intrebarea "Candidatul carui partid il veti vota pentru functia de presedinte al Consiliului Judetului Galati", 25,4% dintre repondenti au raspuns PD-L, 24,3% - PSD, 17,7% - PNL, 14,5% - PC, 3,4% - PNG, 1,5% - PIN, 1,2% - PRM, 1% - PNTCD, 11% fiind nehotarati sau nu au raspuns.

La increderea in personalitatile inscrise in competitia electorala pentru sefia CJ, actualul presedinte al institutiei Eugen Durbaca (PC) are 26%, fostul prefect Marius Necula (PD-L) - 25%, actualul vicepresedinte CJ Eugen Chebac (PSD) - 19% si secretarul de stat in MIRA Victor Paul Dobre (PNL) - 19%. Principalele trei probleme pe care ar trebui sa le rezolve viitorii alesi locali in mediul rural sunt reabilitarea drumurilor - 38,5%, apa curenta - 28,7% si canalizarea - 17,6%. Majoritatea repondentilor - 51% - au spus ca lucrurile in judetul Galati merg intr-o directie gresita.

Sondajul a fost realizat de Agentia de Monitorizare a Administratiei Locale in perioada 30 aprilie - 5 mai, pe un esantion de 1.080 de persoane din mediul rural al judetului Galati, cu o eroare maxima de +/- 3% si un grad de incredere de 95%. Sondajul a fost comandat de PD-L Galati si a fost prezentat, joi, de secretarul general al filialei galatene PD-L, Doru Resmerita.

Posted
castiga necula? :roll:

nu cred !

mai degraba Durbaca , este deja pe felie si-i uns cu toate alea !

Dobre cred ca nici 7% nu mai ia !

Posted

Cred ca domnul V.P.Dobre s-a confruntat in acesti ani cu multe situatii dificile in calitatea sa de secretar de stat.Experienta si conexiunile sale vor fi extrem de utile judetului.S-a afirmat intr-un post extrem de solicitant si de riscant ptr.un politician,de aceea cred ca merita o sansa din partea noastra!

Posted

Ca să fie în rând cu lumea,

PAE Galaţi a comandat un sondaj

Dacă până acum, conservatorii şi democrat-liberalii gălăţeni au făcut publice rezultatele sondajelor de opinie comandate pentru a vedea cum se situează în preferinţele electoratului, nici Partidul Alternativa Ecologistă nu s-a lăsat mai prejos. Preşedintele PAE Galaţi, Ion Ştefan, a prezentat, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, rezultatele unui sondaj de opinie realizat cu membri din cadrul partidului. Acesta vizează funcţia de preşedinte a Consiliului Judeţului.

Cele 1.300 de persoane intervievate au avut de notat notorietatea, încrederea şi intenţia de vot în ceea ce îi priveşte pe cei mai importanţi cinci candidaţi la această funcţie: Eugen Durbacă (PC), Eugen Chebac (PSD), Victor Paul Dobre (PNL), Marius Necula (PD-L), şi bineînţeles, Ion Ştefan (PAE).

În ceea ce priveşte notorietatea, repondenţii l-au clasat pe Eugen Durbacă pe primul loc, cu 89%, în timp ce Ştefan ocupă doar locul patru, cu un procent de 63%. La încrederea pe care o au oamenii în candidaţii pentru şefia judeţului, Ion Ştefan se bucură de 39%, procent care îl aduce pe primul loc, urmat de Eugen Chebac, 21% şi Marius Necula, cu un procent de 18%. Lucrul îngrijorător însă, este că procentajul celor care spun că nu au încredere deloc în aceşti candidaţi ajunge în unele cazuri până la 68%, doar Ştefan este un pic mai norocos, în cazul lui procentul de neîncredere fiind doar de 22%. Nici în cazul intenţiei de vot, nu a ieşit rău deloc, având în vedere că ocupă locul doi, cu un procent de 19%, fiind precedat de Eugen Chebac (21%) şi urmat de către Eugen Durbacă (17%), Marius Necula (16%) şi Victor Paul Dobre (12%).

Bineînţeles, după cum am văzut şi din sondajele celorlalte partide, era de aşteptat ca şi Ion Ştefan să iasă onorabil în sondajul comandat de partidul pe care îl conduce.

http://www.impartial.ro/index.php?func= ... &articol=9

Posted
un sondaj comandat de pnl , nu gasim prin presa noastra ?

Există, însă s-au făcut publice numai datele pentru Primărie (Nicolae 31%, Stan 29%, Lişinschi 28%), semn că la CJ situaţia nu este chiar atât de roză ;)

Posted
un sondaj comandat de pnl , nu gasim prin presa noastra ?

Există, însă s-au făcut publice numai datele pentru Primărie (Nicolae 31%, Stan 29%, Lişinschi 28%), semn că la CJ situaţia nu este chiar atât de roză ;)

ok , merci !

Posted

Uitati-va la sondajul pentru primarul Galatiului! :lol: Atat timp cat cetatenii habar nu au ca Eugen Durbaca candideaza la presedintia Consiliului Judetean Galati si nu la primarie, e posibil sa castige Marius Necula.Asta avand in vedere ca a fost mult timp subprefect si apoi prefect, cunoaste problemele judetului si oamenii destul de bine.

Posted

Marele Dobre? :)) probabil ca va scoate un 8%, data fiind campania care i s-a facut lui Marius Stan la Primarie. Cat despre experienta de carea vorbeai, dorian, mi-e greu sa cred ca s-a dus ministru secretar de stat din alt motiv decat acela ca Durbaca l-a lasat pe-afara, ca si pe Toader, si ca nu mai are de unde baga in buzunar.

Referitor la sondajul comandat de Impartial, folosindu-ma de numele candidatilor pe care i-ati postat aici, as avea curajul sa fac un alt tip de pronostic..

Eugen Durbaca - 33-35%

Marius Necula - 18-20%

Eugen Chebac - 15%

Vasile Rugina - 11-13%

Victor paul Dobre - 7-9%

Cat despre cel la Primarie..

Andrei Lisinschi - 32%

Dumitru Nicolae - 28-30%

Marius Stan - 25-26%

Posted
Marele Dobre? :)) probabil ca va scoate un 8%, data fiind campania care i s-a facut lui Marius Stan la Primarie. Cat despre experienta de carea vorbeai, dorian, mi-e greu sa cred ca s-a dus ministru secretar de stat din alt motiv decat acela ca Durbaca l-a lasat pe-afara, ca si pe Toader, si ca nu mai are de unde baga in buzunar.

Referitor la sondajul comandat de Impartial, folosindu-ma de numele candidatilor pe care i-ati postat aici, as avea curajul sa fac un alt tip de pronostic..

Eugen Durbaca - 33-35%

Marius Necula - 18-20%

Eugen Chebac - 15%

Vasile Rugina - 11-13%

Victor paul Dobre - 7-9%

Andrei Lisinschi - 32%

Dumitru Nicolae - 28-30%

Marius Stan - 25-26%

bine a gandit Dobre cand i-a propus lui Stan sa intre in pnl Galati si sa candideze pt. primarie !

Stan(care prin notorietatea pe care totusi o are pe plan local) va ridica partidul pnl Galati dar nu numai,ci si pe el ,.....,"marele Dobre"!

de fapt,......, in primul rand la el s-a gandit !

Posted

Andrei Lisinschi - 32%

Dumitru Nicolae - 28-30%

Marius Stan - 25-26%

in ceea ce priveste sondajul tau ,,,,., interesant si din pacate(ma refer la Lisinschi) s-ar putea sa ai dreptate !nu stiu de ce , dar simt ceva nasol daca iese asta primar ! ma gandesc poate la faptul ca-i pe mana cu "lumea buna " a Galatiului !?

Posted

Daca nu ar fi, nu s-ar povesti.., nu? Si...la cati bani au investit in campanie, mi-e greu sa cred ca nu au fost si o serie de "baieti buni" in spate..

Posted
....... mi-e greu sa cred ca nu au fost si o serie de "baieti buni" in spate..

exact, baieti de baieti care vor sa-si asigure cat de cat "linistea" !

Posted
vom vedea ce vor vota galatenii... si anul asta

s-au aruncat anul asta cu bani in campanie ........... ! disperarea e mare !

tare sunt curios care bandit va mai iesi de data asta !

Posted

4 milioane jumatate de euro a bagat PC-ul in judetul Galati, vreo 5 milioane 200 au bagat PDL-ul si vreo 2 jumate PNL-ul. Va dati seama de miza..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.