Jump to content

Oţelul Galaţi - Ceahlăul Piatra Neamţ 0-0

dcp100168

Recommended Posts

Costel Enache: Avem un meci incredibil de greu cu Otelul Galati

Ceahlăul a ajuns la Galati pentru jocul cu campioana Otelul. Va fi un duel între două formatii care au încasat în prima etapă din 2012 lovituri năucitoare în urma cărora sedintele în compania sefilor si-au făcut aparitia. În tabăra gălăteană s-au consemnat si sanctiuni financiare se pare, în timp ce în cea pietreană doar impunerea unui obiectiv imediat. Ceahlăul vrea să recupereze punctele pierdute cu Sportul în meciurile cu Otelul, Vaslui si Rapid. Prima ocazie de a mai spăla din păcate este mîine seară, de la ora 19:00, în direct la Digi Sport.

"Am văzut Chiajna - Otelul si as spune că nu Otelul a jucat slab, ci Concordia a fost mai bună. Otelul are o idee de joc constantă, una pe care si-a păstrat-o si la Chiajna, dar care a fost înteleasă de toată lumea. Este o echipă putin în cădere. Au însă individualităti care pot decide singuri soarta disputei. Avem un meci incredibil de greu cu Otelul Galati", a declarat Costel Enache.

Tehnicianul a recunoscut că presiune există la echipă si că îsi doreste ca jucătorii să o perceapă într-un mod pozitv pentru a produce un meci de calitate pe malul Dunării. Cât despre schimbări în primul "11", Enache nu a vorbit despre ele. S-ar putea consemna însă câteva, pentru că Bădescu a intrat cu mare poftă de joc în partea secundă a partidei cu Sportul, iar gafele mari din defensivă dau de gândit. Nici Villadsen nu a arătat o formă de zile mari, iar la capitolele inspiratie si concentrare este pe minus. "Sper ca dusul cu gheată din meciul cu Sportul să ne fi trezit", a mai spus Enache.

romaniansoccer.ro

Bilete Oţelul - Ceahlăul

Preţurile biletelor pentru meciul de sâmbătă, FC Oţelul Galaţi - FC Ceahlăul Piatra Neamţ, din etapa a XX-a a Ligii I Bergenbier, sunt următoarele: Tribuna I - 20 de lei, Tribuna a II-a - 15 lei, Peluze - 10 lei, Tribuna Zero - 70 lei.

Biletele se vor comercializa sâmbătă, 10 martie, între orele 09.00 - 19.00, la casele de bilete din jurul stadionului Oţelul.

Tichetele pentru Tribuna Zero vor fi disponibile la clubul ArcelorMittal din Ţiglina I.

otelul-galati.ro

Rareori in cei 37 de ani de viata am vazut un blat mai nerusinat... In stil caracteristic "pinalty"... Cu un arbitraj ciudat si o lipsa de dorinta de a marca care m-a socat! Rusine Marius Stan! Rusine Dorinel Munteanu! Cei de la Ceahlaul au fost beneficiarii rezultatului asa ca nici nu conteaza! 2 rezultate consecutive care nu fac cinste echipei...

Oţelul Galaţi - Ceahlăul Piatra Neamţ 0-0

Otelul Galati n-a reusit decat un rezultat de egalitate fara goluri marcate pe teren propriu in fata celor de la Ceahlaul Piatra Neamt, echipa care se lupta pentru evitarea retrogradarii. Campioana en-titre n-a reusit sa treaca peste esecul din prima etapa cu Chiajna si a inregistrat un nou semi-esec in fata Ceahlaului.

Ambele echipe au dorit sa demonstreze ca esecurile inregistrate in prima etapa disputata in acest an au fost doar simple accidente. Mai dornici de a demonstra acest lucru s-au dovedit ote3larii in meciul de la Galati, incurajarile numerosilor suporteri dar si sfaturile de pe margine primite in permanenta de la Dorinel Munteanu, facand ca Otelul sa aiba mai mult initiativa.

Cu toate acestea, meciul a fost per ansamblu unul echilibrat, Ceahlaul reusind in dese randuri nu doar sa tina piept echipei gazde, dar chiar sa-si creeze cateva faze importante de poarta. S-au remarcat ocaziile lui Gafita din minutul 10, cand jucatorul Ceahlaului a reluat cu capul din doar 3 metri pe langa bara din stanga, si a lui Badescu din minutul 21, cand mijlocasul a scpat singur pe contraatac cu Grahovac, dar lobul lui din marginea careului a ocolit poarta.De cealalta parte, Otelul a reusit in dese randuri sa ajunga la poarta adversa, insa galatenii s-au dovedit lipsiti de inspiratie la finalizare. Primele patru suturi ale otelarilor au fost toate pe cadrul portii Ceahlaului, insa fiecare in parte a fost lipsit de forta si expediat central, astfel ca Jovic nu a avut probleme in a retine.

Daca in prima repriza s-a jucat pe contre cu destul de multe faze la cele doua porti, repriza secunda a fost saraca in realizari. S-a jucat slab, fara prea multa determinare in ofensiva, astfel ca ocaziile de gol au fost o raritate. Abia spre finalul meciului otelarii au incercat sa surprinda decisiv in cateva faze prin Laurentiu Iorga. Insa cea mai mare ocazie i-a apartinut lui Gabriel Paraschiv cu trei minute inainte de finalul timpului regulamentar, cand mijlocasul Otelului a trimis mingea pe sub portarul Jovic, dar Druga a respins incredibil din fata portii goale.

onlinesport.ro

Formaţia Oţelul Galaţi a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Ceahlăul Piatra Neamţ, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii I.

Oţelul Galaţi: Grahovac - Râpă, Sîrghi, Perendija, Sălăgeanu - Neagu (Viglianti '61), Filip - Didi (Paraschiv '79)- Antal (Iorga '75), Pena, Stromajer. Antrenor: Dorinel Munteanu.

Ceahlăul Piatra Neamţ: Jovic - Dumitraş, Cazan, Ichim, Drugă - Achim, Monroy - Bădescu (Constantinescu '69), Golubovici, Stana (Viţelaru '90+3) - Gafiţa (Muscalu '83). Antrenor: Constantin Enache.

Cartonaşe galbene: Râpă '26, Sălăgeanu '28, Sîrghi '78 / Drugă '74, Jovic '90, Constantinescu '90+1, Muscalu '90+3x0.gif?sdtrnd=0.20051231154672378&&snocache=1331408032668_76723246859463020&spgid=17910295269423504&sck=y&sfver=11&f1pgad=4&__x1ts=f91de745&sww=1280&swh=633&sifr=0&pub=62&site=3278&section=135&zone=6229&size=0x0&xcrid=244599&xgeo=RO%7C38%7C0%7CBucharest%7C%7C0%7C&x1guid=870338410235982605&x1ctxkw=__context&x1c3=2GMhl3Ju90elkewIOw3gSA==

Arbitri: Radu Petrescu - Mircea Orbuleţ, Daniel Ciocănea - Cristina Babadac. Observatori: Vasile Curt, Pavel Peniu.

La meci au asistat aproximativ 5.000 de spectatori.

mediafax.ro

Dorinel Munteanu îşi apără echipa şi îi critică pe suporteri!

* "Sunt surprins de atitudinea lor! Ar trebui să ne fie alături şi la bine şi la rău"

Tehnicianul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat după remiza cu Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 0-0, că este nemulţumit de rezultat, dar nu prea are ce să le reproşeze jucătorilor săi, care au arătat atitudine şi determinare.

"Am început parida precipitat. Repriza a doua ne-a aparţinut în totalitate. Îmi felicit echipa pentru determinare. Ne-a lipsit inspiraţia din faţa porţii.

Îndemn la răbdare. Sunt foarte surprins de atitudinea suporterilor, ei trebuie să fie alături de echipă şi la bine şi la rău. Eu îmi voi apăra echipa, în faţa tuturor, chiar şi a conducerii.

Sunt nemulţumit de rezultat, însă nu am prea ce le reproşa jucătorilor mei. Au arătat atitudine, determinare, însă din păcate nu au reuşit să marcheze. Ăsta e singurul lucru pe care aş avea să-l reproşez. Spun încă o dată, nu îmi voi da demisia, voi pleca doar dacă voi fi demis. Trecem printr-o perioadă mai puţin fastă, însă jocul echipei totuşi îmi dă speranţe. Putem reînnoda o serie de rezultate pozitive", a spus Munteanu.

Costel Enache, mulţumit de remiză

De cealaltă parte, antrenorul Constantin Enache s-a declarat mulţumit de remiză. "Ţinând cont de faptul că am jucat pe terenul campioanei, acest rezultat de egalitate mă mulţumeşte. Chiar dacă un punct nu este atât de important pentru situaţia din clasament - e clar că trei puncte ne-ar fi prins foarte bine, dacă ţinem cont de adversarul pe care l-am întâlnit, o echipă foarte bine organizată, discilinată tactic, foarte puternică mai ales pe teren propriu, ar fi nedrept din partea mea să spun că nu sunt mulţumit", a afirmat tehnicianul echipei Ceahlăul.

prosport.ro

Oţelul, huiduită pe propriul stadion

* Dorinel Munteanu: " Visul la titlu s-a spulberat. Sunt foarte dezamăgit de public!"

Antrenorul Oţelului Galaţi s-a arătat foarte dezamăgit de rezultatul meciului cu Ceahlăul, de pe teren propriu. Partida, desfăşurată sâmbătă, s-a încheiat cu scorul de 0-0.

Dorinel Munteanu a recunoscut faptul că speranţele la titlu nu mai există pentru Oţelul: "Visul la titlu s-a spulberat. Ne concentrăm pe meciul din cupă. Vom vede ce vom face în meciurile următoare din campionat, pentru a obţine o clsare cât mai sus".

Antrenorul Oţelului a afirmat că nu are o problemă cu căpitanul echipei, pe care l-a ţinut rezervă în meciul cu nemţenii: "Sergiu Costin a fost pe bancă pentru că a făcut un meci slab la Chiajna".

Dorinel a respins toate speculaţiile legate de o eventuală demisie a sa, dar a afirmat că dacă va fi demis va accepta fără să comenteze.

O altă problemă care pare să-l frământe foarte mult în acest moment pe Munteanu este aceea că publicul a huiduit echipa în repriza a doua. "Sunt foarte dezamăgit de public. Nu s epoate să ai un astfel de comportament cu propria echipă!", a declarat Dorinel.

adevarul.ro

Marius Stan: "Nu se pune problema ca Dorinel să plece"

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat după remiza cu Ceahlăul Piatra Neamţ, că gruparea gălăţeană nu ia "măsuri pompieristice", astfel că nu se pune problema ca tehnicianul Dorinel Munteanu să plece.

"Am părut ca o echipă lipsită de idei. Din punct de vedere fizic jucătorii nu au arătat prea bine. Am fost o echipă previzibilă. Nu suntem cei care să luăm măsuri pompieristice, nu se pune problema ca Munteanu să plece. Sper să se schimbe ce se poate schimba până la meciul de joi din Cupa României, meci extrem de important pentru noi dată fiind şi situaţia din clasament", a spus Marius Stan.

adevarul.ro

Sancţiuni aspre la Oţelul

Fiecare jucător din lotul campioanei României, inclusiv stafful tehnic, suferă şi din punct de vedere financiar pentru cele două rezultate proaste din 2012. Pe lângă primele de victorie ratate, jucătorii şi antrenorii au fost amendaţi ieri cu câte 1.000 de euro!

„Am analizat de urgenţă parcursul din primele două etape ale sezonului de primăvară şi, pentru rezultate nesatisfăcătoare, am decis sancţionarea jucătorilor şi a antrenorilor cu câte 1.000 de euro, iar în cazul în care situaţia va persista vom apela la un nou set de sancţiuni: 10 la sută din salariu”, a anunţat conducerea clubului de Liga I printr-un comunicat.

Decizia vine şi după ce sâmbătă seară, la terminarea partidei cu Ceahlăul Piatra-Neamţ, au existat câteva declaraţii în contradictoriu între antrenorul Dorinel Munteanu şi directorul general al grupării gălăţene pe marginea prestaţiei campionilor. Arşi la bani, „oţelarilor” numai asta nu le trebuia înaintea meciului tare de joi, cu FC Vaslui, partidă la finele căreia se va şti dacă Oţelul mai are vreun cuvânt de spus la câştigarea trofeelor din acest sezon.

viata-libera.ro