Jump to content

FC Braşov - Oţelul Galaţi 0-2

Recommended Posts

Posted

La Braşov, pe 18 martie

Liga Profesionistă de Fotbal a stabilit zilele şi orele de disputare pentru meciurile etapei a XXI-a a Ligii I Bergenbier. FC Oţelul Galaţi va juca pe terenul lui FC Braşov duminică, 18 martie, de la ora 18.00. Partida va fi transmisă în direct de canalul Digi Sport.

• 2 weeks later...
Posted

FC Braşov se pregăteşte serios pentru duelul cu Oţelul

După eşecul neaşteptat din etapa trecută din Regie, fotbaliştii de la FC Braşov se pregătesc serios pentru duelul cu Oţelul Galaţi. Galben-negrii sunt conştienţi că îi aşteaptă un meci greu, însă sunt încrezători în şansele lor.

Mijlocaşul braşovean Alexandru Mateiu spune că stegarii nu se gândesc la retrogradare şi vor şapte puncte din următoarele trei meciuri, cu Oţelul Galaţi, FC Vaslui şi Rapid. „Meciul cu Oţelul va fi unul dificil, întâlnim echipa campioană, dar noi nu avem decât varianta victoriei. Nu se pune problema retrogradării. Aş vrea ca în următoarele trei meciuri să obţinem şapte puncte. Să trecem cu bine peste meciul cu Oţelul, apoi putem să ne concentrăm asupra jocurilor cu FC Vaslui şi Rapid", a declarat Mateiu.

Partida dintre FC Braşov şi Oţelul Galaţi, contând pentru runda cu numărul 21 din Liga I, se va disputa duminică, de la ora 18.00, pe stadionul Tineretului.

brasovultau.ro

Posted

"Pentru puncte la Braşov"

Tehnicianul Campioanei României a declarat, într-o conferinţă de presă, că partida cu FC Braşov, din etapa a XXI-a a Ligii I Bergenbier, poate să readucă gruparea roş-alb-albastră în lupta pentru primele locuri. "Am părăsit Cupa României, acum trebuie să ne concentrăm pe campionat. Jocul de la Braşov poate consemna revenirea noastră, mergem pentru punct sau puncte. Am încredere în echipă, ce nu ne învinge ne face mai puternici. Consider că mai sunt destule etape până la finalul sezonului şi orice este posibil", a afirmat Dorinel Munteanu.

Din partida de la Braşov vor lipsi Silviu Ilie şi Milan Perendija, ambii suspendaţi. Au revenit în lot după accidentări Alexandru Benga şi Bratislav Punosevac.

otelul-galati.ro

Posted

FC Braşov - Oţelul Galaţi 0-2

Formaţia Oţelul Galaţi a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa FC Braşov, într-un meci din etapa a XXI-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Didi '32 şi Antal '70.

0-1: Didi a deschis scorul cu o lovitură cu capul din 6-7 metri, după o centrare a lui Antal;

0-2: Antal a stabilit scorul final, cu un şut la colţul lung, după o acţiune personală.

FC Braşov: Felgueiras - Ciupe, Diogo Silva, L. Munteanu, Distefano - Nuno Viveiros, Dias, Mauro Alonso (Olariu '57), Udoji (Buga '53) - Ilijoski, Moutinho (Hadnagy '69). Antrenor: Marius Şumudică.

Oţelul Galaţi: Brăneţ - Râpă, Sîrghi, Sg. Costin, Sălăgeanu - I. Filip, Giurgiu - Antal, Didi (Viglianti '73), Stromajer (Iorga '65) - Pena (Punosevac '84). Antrenor: Dorinel Munteanu.

Cartonaşe galbene: L. Munteanu '55, Dias '85, Olariu '87 / Antal '57.

Arbitri: Alexandru Tudor (central) - Adrian Ghinguleac, Vladimir Urzică (asistenţi) - Cristina Babadac (rezervă). Observatori: Cornel Cacoveanu, Ştefan Constantin.

La meci au asistat aproximativ 4.000 de spectatori.

Posted

Dorinel: "Vrem 6-7 meciuri fără înfrîngere!"

Oţelul a învins la Braşov, 2-0, iar Dorinel Munteanu speră să urmeze o perioadă bună pentru echipa sa, care va întîlni Dinamo în meciul următor. "Cred că am meritat victoria. Am avut în faţă o echipă puternică, dar am reuşit un joc bun şi am cîştigat.

De cînd sînt antrenor la Galaţi am avut multe momente grele, dar trebuie să adunăm puncte şi vom reveni în faţă. Eu nu m-am gîndit niciodată să renunţ la echipă. Avem nevoie de 6-7 meciuri fără înfrîngere pentru a recîştiga încrederea tuturor. Nu mă gîndesc la titlu, e departe acest gînd de noi. Dinamo are avantajul unei zile în plus de odihnă, e important", a spus Dorinel Munteanu la DigiSport Special.

gsp.ro

Şumudică: "Îmi asum acest eşec, nu arunc cu noroi în jucători"

Marius Şumudică a declarat duminică, după meciul de pe teren propriu cu Oţelul Galaţi, scor 0-2, că îşi asumă acest eşec şi nu îi acuză pe jucători, precizând că a fost un joc "la discreţia oaspeţilor".

"A fost un joc la discreţia oaspeţilor, ne-au dominat la toate capitolele. Din păcate noi nu am reuşit să ne revenim după meciul cu Sportul (n.r. - din etapa a XX-a a Ligii I, scor 2-1 pentru Sportul). S-a văzut că jucătorii de la Oţelul au fost mai proaspeţi decât noi şi fără doar şi poate am pierdut în faţa unei echipe mai bune. Îmi asum acest eşec, nu arunc cu noroi în jucători, vom analiza şi vom vedea ce e de făcut. Nu înţeleg ce se întâmplă, e o transformare faţă de ce a fost în pregătire, pierdem din agesivitate şi dorinţă şi nu e OK", a spus Şumudică.

prosport.ro