Jump to content

Oţelul Galaţi - Dinamo Bucureşti 1-1

Recommended Posts

Posted

Jucătorii sar în apărarea lui Ciobi: "Mergem să câştigăm la Galaţi"

După eşecul cu Sportul, scor 1-3, la Dinamo nu mai este linişte, iar scaunul lui Ciobotariu nu mai este la fel de sigur.

Ionel Dănciulescu a declarat că jucătorii sunt principalii vinovaţi pentru rezultatele slabe din ultima perioadă şi îndeamnă la unitate pentru a trece de aceste momente grele. "Noi suntem vinovaţi, cei care am intrat pe teren, nu Ciobotariu. El a făcut numai lucruri bune la echipă. Nimeni nu ne dădea vreo şansă, dar uite că suntem pe doi. E un moment mai greu, dar mai sunt de jucat destule meciuri. Se pot întâmpla multe până la final. Trebuie să fim uniţi toţi, antrenori, jucători, conducători şi suporteri. Doar aşa putem trece peste meciul cu Sportul", a declarat Ionel Dănciulescu.

Atacantul "câinilor" a vorbit şi despre meciul cu Oţelul Galaţi, unul extrem de dificil, mai ales că elevii lui Dorinel Munteanu sunt într-o evidentă revenire de formă. "Sunt într-o evidentă creştere de formă. Chiar dacă au pierdut cu Vaslui în Cupă, au făcut un joc bun. Mergem să câştigăm la Galaţi. Mereu am avut meciuri grele acolo, dar caracterele abia acum o să se arate, când e greu" a mai precizat Danciu-gol.

Cătălin Munteanu crede că presiunea care există la Dinamo este normală, iar perioada următoare va fi decisivă. "E un moment mai greu pentru noi, având în vedere eşecul cu Sportul. Mare parte din evoluţia bună din tur s-a datorat relaţiei bune din vestiar. Atuul principal este că suntem o familie. E normală presiunea la Dinamo, pentru că noi ne batem la titlu. E important să trecem cât mai repede peste această perioadă", a spus Cătălin Munteanu.

prosport.ro

Posted

Bilete pentru meciul Oţelul - Dinamo

Preţurile biletelor pentru meciul de miercuri, FC Oţelul Galaţi - FC Dinamo 1948 Bucureşti, din etapa a XXII-a a Ligii I Bergenbier, sunt următoarele: Tribuna I - 20 de lei, Tribuna a II-a - 15 lei, Peluze - 10 lei, Tribuna Zero - 70 lei.

Biletele se vor comercializa marţi, 20 martie, între orele 14.00 şi 18.00, şi miercuri, în ziua meciului, în intervalul orar 10.00 - 21.30, la casele de bilete din jurul stadionului Oţelul.

Tichetele pentru Tribuna Zero vor fi disponibile la clubul ArcelorMittal din Ţiglina I.

otelul-galati.ro

Posted

Avancronica meciului Oţelul Galaţi - Dinamo Bucureşti

Dinamo Bucureşti nu îşi mai permite un nou pas greşit pentru a mai spera la titlu şi are nevoie de o victorie în meciul de astăzi, din deplasare, cu Oţelul Galaţi, în etapa a 22-a din Liga l. Partida va începe de la ora 21:30 şi va fi transmis în direct pe Digi Sport.

După înfrângerea suferită în etapa trecută cu Sportul, acţionarii dinamovişti au început să pună presiune pe antrenorul Liviu Ciobotariu, unele voci susţinând că în cazul unei înfrângeri cu Oţelul tehnicianul ar putea fi demis. "E un moment mai greu pentru noi după eşecul cu Sportul, dar să nu uităm că evoluţia noastră de până acum s-a datorat în mare parte relaţiilor din vestiar, unde există acea relaţie de prietenie. Ne aşteaptă un meci important, cu o echipă grea, şi trebuie să rămânem uniţi pentru a câştiga. Sper ca un meci bun cu Oţelul să-l facă uitat pe cel cu Sportul. Vom încerca să remediem problemele", a declarat Cătălin Munteanu înaintea meciului de la Galaţi. Ciobotariu va miza în meciul cu Oţelul pe jucătorii cu experienţă din lot, Dănciulescu, Marius Niculae şi Cătălin Munteanu, alături de Kone, care a scăpat de suspendare, în timp ce Moţi va urmări întâlnirea din tribune din cauza cumulului de cartonaşe galbene.

De partea cealaltă, gălăţenii nu au probleme de lot, singura absenţă fiind Samoel Cojoc, în continuare accidentat, şi vor reveni Perendija şi Silviu Ilie, care şi-au ispăşit suspendările. "Nu ne avantajează faptul că Dinamo vine după o înfrîngere, este o formaţie care oricând are forţa de a reveni. Are în componenţă jucători foarte valoroşi şi experimentaţi, însă nu trebuie să ne temem, ci să jucăm cu maximă atenţie. Important este ca noi să avem o atitudine şi o concentrare bună. Sper ca echipa să-şi revină din punct de vedere fizic după jocul de la Braşov şi sunt convins că poate ţine ritmul cu Dinamo", a prefaţat Dorinel Munteanu partida de astăzi.

Bilanţul Oţelului pe prorpiul teren: 10 meciuri, 5 victorii, 4 egaluri, o înfrângere, golaveraj 7-5, 19 puncte

Bilanţul dinamoviştilor în deplasare: 11 meciuri, 7 victorii, 3 egaluri, o înfrângere, golaveraj 25-8, 24 puncte

În tur, Dinamo s-a impus cu 2-1(1-0) prin golurile marcate de Moţi şi Marius Niculae, în timp ce pentru campioni a punctat Sergiu Costin.

În clasament, Oţelul se află pe locul 6, cu 35 puncte, iar Dinamo pe 2, cu 44 puncte.

Echipele de start probabile:

Oţelul Galaţi: Grahovac - Râpă, Sârghi, Sg.Costin, Sălăgean - Giurgiu, Filip - L.Antal, Neagu, Stromajer - Pena

Antrenor: Dorinel Munteanu

Dinamo: Bălgrădean - Luchin, D.Grigore, D.Stoica, Pulhac - L.Rus, D.Kone, Munteanu, Alexe - Dănciulescu, M.Niculae

Antrenor: Liviu Ciobotariu

asport.ro

Posted

Oţelul Galaţi - Dinamo 1-1

Formaţia Dinamo a remizat, miercuri, în deplasare, scor 1-1 (1-1), cu echipa Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a XXII-a a Ligii I, în care a evoluat în inferioritate numerică din minutul 41, şi a ratat un penalti spre finalul jocului, transmite corespondentul MEDIAFAX. Golurile au fost marcate de Iorga '25 pentru Oţelul, respectiv M. Niculae '27 (penalti) pentru Dinamo.

1-0: Iorga a deschis scorul cu un şut la colţul lung, după o pasă de la Pena;

1-1: Istvan Kovacs a acordat penalti pentru Dinamo după un henţ al lui Filip în careu. Lovitura de la 11 metri a fost transformată de Marius Niculae.

Dinamo a rămas în inferioritate numerică, în minutul 41, când Marius Niculae a fost eliminat pentru o intervenţie la Sîrghi.

În minutul 81, Cătălin Munteanu a ratat un penalti acordat de Kovacs pentru un fault la Dănciulescu.

În minutul 82, Punosevac a trimis mingea în poarta echipei Dinamo, dar golul a fost anulat din cauza unui fault în atac.

Oţelul Galaţi: Brăneţ - Râpă, Sîrghi, S. Costin, Sălăgeanu - Filip (Punosevac '77), Giurgiu - Antal, Didi (Paraschiv '63), Iorga (Stromajer '71) - Pena. Antrenor: Dorinel Munteanu.

Dinamo: Bălgrădean - Scarlatache, Luchin, Grigore, Pulhac - Rus (Curtean '66), Kone, C. Munteanu (Bucşă '90), Alexe - Niculae, Dănciulescu (Platini '90+2). Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Cartonaşe galbene: Pena '17, Sîrghi '69, Paraschiv '79, Râpă '81, Sălăgeanu '81 / D. Grigore '11, Pulhac '14, Luchin '32, Curtean '89, Bălgrădean '90+4

Cartonaş roşu: Niculae '41

Arbitri: Istvan Kovacs (central) - Cristian Nica, Octavian Şovre (asistenţi) - Ionuţ Iugulescu (rezervă). Observatori: Eduard Alexandru, Gheorghe Moise

La meci au asistat aproximativ 10.000 de spectatori.

Posted

Dorinel îşi bagă echipa în şedinţă: "Dinamo trebuia să câştige! Nu-mi explic cum am jucat atât de slab"

Dorinel Munteanu s-a declarat extrem de nemulţumit de prestaţia echipei sale. "Dinamo merita să câştige", afirmă "Munti", care îşi critică jucătorii pentru că nu au reuşit să profite de omul avut în plus timp de peste o repriză.

"Am ratat şansa de a reintra în cursa pentru cupele europene. Nu mi-a venit să cred că am putut juca atât de slab, dezorganizat. O să am o discuţie cu ei. Dinamo merita să câştige... Au ratat un penalty.

Se pare că 1-1 era un rezultat prea bun pentru noi şi nu am fost în stare să ţinem de el.

Am fost fricoşi, fără personalitate. Chiar nu pot să-mi explic", a declarat Dorinel Munteanu la Digi Sport, imediat după meci.

prosport.ro

Ciobotariu se plînge în premieră de arbitraj: "Avem meci de meci aceeaşi brigadă. E ciudat"

Liviu Ciobotariu e încîntat de dăruirea jucătorilor săi în egalul obţinut la Galaţi, 1-1, cu Oţelul. Antrenorul dinamoviştilor a criticat în premieră arbitrajul.

"În seara asta am recîştigat ceva ce pierdusem, mă refer la atitudine. E un rezultat bun, avînd în vedere că am jucat în inferioritate mai mult de o repriză.

Azi am avut atitudinea şi moralul pe care le-am avut în tur. Mie mi se pare ciudat că am avut aceeaşi brigadă ca la Pandurii, cu Şovre care a dictat penalty.

Dragoş Grigore primeşte galben fără să atingă adversarul. Probabil că şi împotriva Rapidului vom avea aceeaşi brigadă", a spus Ciobotariu la Digi Sport Special.

gsp.ro