Jump to content

Şcoala Stăneştilor din Iveşti


dcp100168

Recommended Posts

Şcoala Stăneştilor din Iveşti

Intr-o scoala din Ivesti, judetul Galati, aproape pe toti copiii ii cheama la fel: Stanescu! Elevii au acelasi nume de familie pentru ca, asa cum era de asteptat, familiile lor sunt inrudite!

La Scoala Gimnaziala nr. 3 din Ivesti sau scoala "Stanestilor", cum i se mai spune in gluma, invata 362 de elevi, dintre care pe 350 ii cheama Stanescu, transmite Romania TV.

Mai mult de atat, profesorii sunt pusi in incurcatura si de faptul ca unii copii au chiar si acelasi prenume. Dascalii au gasit, totusi, o solutie pentru a nu-i confunda: li se adreseaza dupa prenumele parintilor.

"Pe toti ii cheama Stanescu, cu foarte mici exceptii. Mai avem familia Munteanu si Mihai, dar foarte putin in comparatie cu numarul mare de elevi Stanescu din scoala. Cand coincid numele, ii strigam dupa initiala tatalui. Daca si initiala tatalui coincide, dupa intiala mamei", a povestit directorul scolii nr. 3 din Ivesti, Tinca Ocheanu.

ziare.com

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.