Jump to content

Peste 400 de elevi au abandonat şcoala după primul semestru


dcp100168

Recommended Posts

Peste 400 de elevi au abandonat şcoala după primul semestru

Din statisticile Inspectoratului Şcolar Judeţean reiese că, numai după primul semestru al acestui an şcolar, 425 de elevi gălăţeni au fost exmatriculaţi sau eliminaţi, în cele mai multe cazuri din cauza absenţelor. Doar 55 de liceeni, la seral sau la zi, au primit această sancţiune pentru acte grave de indisciplină.

La numărul notelor la purtare scăzute sub 7.00 stăm şi mai bine: 1.871 de elevi din clasele I-XIII au fost notaţi cu cel puţin trei puncte în minus. Dintre aceştia, campioni sunt, cum era de aşteptat, liceenii de la zi, care au întrunit 1.089 de astfel de cazuri, 947 fiind tot din cauza absenţelor, iar restul pentru acte de indisciplină. La liceu seral, s-au înregistrat 115 note sub 7.00 la purtare.

Gimnaziştii au contabilizat 531 de note mai mici de 7.00, 434 dintre ele pentru multele absenţe nemotivate.

Cei mai cuminţi par să fi rămas elevii de la clasele I-IV, din rândul cărora au fost sancţionaţi doar 136. Dintre aceştia, 120 au chiulit prea mult, iar restul de 16 au fost indisciplinaţi.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.