Jump to content

AFDJ şi-a consumat toată motorina în lupta cu gheaţa


dcp100168

Recommended Posts

AFDJ şi-a consumat toată motorina în lupta cu gheaţa

Conducerea AFDJ Galaţi va prezenta o adresă Ministerului Transporturilor, care patronează societatea, prin care va solicita alocarea fondurilor necesare pentru achiziţionarea cantităţii de motorină folosită în ultimele două luni de împingătoarele societăţii, care au luptat pentru a sparge gheaţa pe Dunărea navigabilă.

„În ultimele 2 luni, împingătoarele AFDJ Galaţi au acţionat pentru spargerea gheţii pe Dunărea navigabilă astfel încât circulaţia să poată fi reluată. Cele 6 împingătoare care au spart gheaţa, printre care se află Perseus, Gheorgheni, Galaţi 3, Târgu Ocna, au consumat circa 1.000 de tone de motorină, din care 700 de tone constituia stocul destinat activităţilor curente ale AFDJ din acest an, iar 300 de tone au reprezentat cantitatea suplimentară care ne-a fost alocată. Deoarece s-a folosit pentru spargerea gheţii de pe Dunăre motorina care ar fi trebuit consumată pe tot parcursul anului, societatea se află acum în situaţia de a nu mai avea motorina necesară pentru desfăşurarea activităţilor curente care trebuie efectuate zilnic”, ne-a declarat directorul AFDJ Galaţi, Florin Uzumtoma.

Acesta ne-a mai precizat că la ora actuală se fac calcule de către departamentul economic al societăţii, care vor sta la baza adresei care va fi trimisă la Ministerul Transporturilor şi în care se va prezenta atât situaţia existentă, cât şi solicitarea legată de alocarea banilor necesari cumpărării motorinei.

monitoruldegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.