Jump to content

Gălăţeanca Giulia Deamina face politică în Italia


dcp100168

Recommended Posts

Gălăţeanca Giulia Deamina face politică în Italia

Giulia Deamina a ajuns de pe podium direct în politica. La vârsta de 26 de ani, românca a intrat în partidul politic Democrat Crestin cu functia de responsabil al Miscarii de Tineret a Partidului Democratiei Crestine din Lombardia.

Giulia-Deamina1-435x580.jpg

Giulia Deamina s-a nascut în Galati, dar de la vârsta de 17 ani a facut primii pasi în Capitala modei, Milano unde a avut colaborari cu manageri celebri.

Din 30 ianuarie 2012, datorita profesionismului de care a dat dovada, românca a ocupat un loc în partidul politic Democrat Crestin cu functia de responsabil al Miscarii de Tineret a Partidului Democratiei Crestine din Lombardia.

Întrebata cum va aborda politica, dupa experienta în moda: ”Simplu, asa cum am abordat alegerea dupa multi ani de munca ca model si showgirl, ajungând la colaborari importante cu manageri cunoscuti din domeniul modei italiene si franceze, folosindu-ma de tenacitatea si profesionalismul meu, analizându-mi mereu alege rile, cu o selectie de programe pe care sa le prezint si gestionându-mi din punct de vedere politic cât mai bine posibilitatile. De exemplu, acum prezint transmisiunea Incontri cu Roberto Salvini, transmisa în direct zilnic pe reteaua digitala terestra si avem în lucru deja un al doilea program de televiziune care se va numi “La Moda in Italy”. În politica am obtinut, gratie angajamentului responsabilului national al Departamentului Evenimente de la DC, Fabio Bertolotti, cu ocazia Sarbatorilor Nationale ale Amicitiei, prezentarea unui talk show politic cu numele “Dite la Vostra” care va traversa toate pietele din Italia”.

mediasinfo.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Giulia Deamina, fotomodel şi politician - „Milano, oraşul meu, România, ţara mea”

La doar 26 de ani, gălăţeanca Giulia Deamina este deja un nume cunoscut în Italia. Model şi fotomodel pentru designeri italieni şi francezi, a jucat în filme, a prezentat emisiuni şi astăzi are propria agenţie, un studio tv şi propria linie de lenjerie „Dea Diamond”. Deşi are un CV impresionant, nu a uitat că a plecat din cartierul Ţiglina II din Galaţi, şi nici dificultăţile adaptării într-o ţară străină. Pentru că îşi doreşte să să-şi ajute românii, stranierii, dar şi pe tinerii italieni, a început o carieră politică în Partidul Democraţiei Creştine din Lombardia. Iată ce ne-a mărturisit în interviul pe care ni l-a acordat.

„Galaţi, oraşul copilăriei mele”

„Galaţiul rămâne oraşul meu natal. Nu am să uit niciodată locul unde am crescut, copilăria mea şi pentru asta le voi mulţumi mereu părinţilor mei. Provin dintr-o familie simplă, de întreprinzători şi am o soră, Lăcrămioara Mihaela, în vârstă de 30 de ani, şi ea lansată în lumea modei în Italia”, spune Giulia. A urmat Liceul Pedagogic „Costachi Negri” din Galaţi, iar la 17 ani şi-a urmat părinţii în Italia, unde ei locuiau din anii ’95. Dacă la început i s-a părut o vacanţă, ulterior a simţit că e momentul să-şi ia viaţa în mâini. „Greul l-am simţit când m-am transferat la Milano, pentru a-mi urma visul în lumea modei şi a televiziunii.

Aveam 17 ani şi jumătate şi am început cursuri de dicţie, de mişcare, de retorică. Încet, încet, uşile au început să mi se deschidă, cunoşteam din ce în ce mai multa lume din showbiz, am început sa muncesc ca model şi fotomodel pentru mai multe agenţii de modă naţionale. Am lucrat şi prezentat pentru designeri celebri ca Valentino, Intimissimi, Stelian Mosor, Lise Charmel. Am acumulat experienţă, ajungând, după un an să-mi deschid propria mea agenţie „Giulia Deamina Management”. Prin profesionalismul meu mi-am câştigat respectul celor din jur şi colaborări în Europa. De nouă ani sunt rezidentă în capitala modei, la Milano, dar sunt mândră că sunt româncă. Obişnuiesc să spun că Milano este oraşul meu, dar România este ţara mea, şi asta mi-a dat forţa să lupt şi să depăşesc dificultăţile într-o ţară care nu era a mea, dar în care am reuşit să mă integrez şi unde sunt considerată un exemplu pentru tineret”, ne-a mărturisit Giulia.

La 18 ani, spune tânăra, a intrat în cinematografia italiană, jucând alături de actori cunoscuţi în „Finalmente Natale” cu Gerry Scotti şi Amelia Monti în regia Rosellei Izzo, “Italia 2061” cu Diego Abatantuono, în regia lui Carlo Vanzina, “Casinopolis”, în regia lui Nini Grassia. După apariţii la televizor, în presă şi pe copertele naţionale, a găsit o nouă rampă de lansare: prezentarea evenimentelor de modă, fotbal, transmise pe mai multe canale tv, ajungând să aibă propriul studio de televiziune, cu un program produs şi manageriat de ea. Giulia Deamina spune că şi-a legat numele de producţii tv precum „Bike Show”, „Incontri”, un talk-show politic „Dite la vostra” şi pregăteşte proiectul ”La moda in Italy“.

„Frumuseţea ajută, dar nu e de ajuns”

Giulia admite că lumea modei are mai multe faţete şi că este important să le înţelegi, să ştii când să te apropii şi când să te îndepărtezi. „O persoană care îşi ştie valoarea profesională nu are nevoie de compromisuri. Poţi avea succes şi fără să îţi cedezi trupul. La început familia mea nu a fost de acord cu alegerea mea, dar cu timpul a înţeles că fac ceea ce îmi place, că am rezultate bune şi acum sunt mândri de mine, iar acest lucru îmi dă forţa să merg mai departe”, ne-a mărturisit gălăţeanca.

Pentru că România este plină de fete frumoase convinse că aspectul fizic e suficient pentru a câştiga un loc bun în societate am rugat-o pe Giulia să le transmită un mesaj: „Frumuseţea ajută, dar inteligenţa primează. Eu cred că tineretul trebuie să studieze numai în anii obligatorii, liceu, facultate, ci să urmeze şi specializări. Eu am dat la Pedagogic ca să urmez Dreptul, dar chiar dacă am ales altă carieră, pedagogia m-a ajutat să înţeleg mai bine oamenii şi să comunic”.

Politică pentru tineri

Giulia este secretar regional în mişcarea de tineret a Partidului Democraţiei Creştine din Lombardia, dar şi vice-secretar naţional pentru imigraţie, iar ţinta ei politică o constituie îmbunătăţirea condiţiilor de viaţa pentru tineri, fie italieni, români sau stranieri. „Nu numai cu noi legi politice, ci mai ales cu locuri de muncă le dăm posibilitatea să-şi cumpere o casă, să aibă mai puţine dificultăţi din punct de vedere juridic şi birocratic; iar peste astea îmbunătăţim raporturile cu celelalte state europene”, spune tânăra politiciană. Ce visează? „Îmi doresc o familie frumoasă, când va fi momentul.

Voi candida cu siguranţă pentru Parlament în 2013, la Roma, dar acum, în luna mai, sunt candidată în San Donato Milanese, una din localităţile importante din Lombardia, ca ascesor pari oportunita. Sunt mândră că sunt româncă şi voi fi mereu, chiar dacă voi rămâne să locuiesc în Italia. De aceea mi-am menţinut dubla cetăţenie româno-italiană”.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

O gălăţeancă şi-a lansat linia de lenjerie intimă la Milano

Lenjerie intimă preţioasă, modele superbe şi motoare puternice aceasta a fost reţeta de succes a lansării linei de lenjerie intimă „Dea Diamond”, cu care a debutat gălăţeanca Giulia Deamina în capitala modei italiane, Milano. Despre Giulia aţi putut citi în pagina de „Diaspora” a „Vieţii libere”. Ea a părăsit Galaţiul la vârsta de 17 ani când şi-a urmat părinţii în Italia. Acum, la doar 26 de ani, este deja un nume cunoscut în Italia: model şi fotomodel, a jucat în filme, a prezentat emisiuni şi astăzi are propria agenţie, un studio tv, şi o carieră politică, devenind secretar naţional pentru tineri şi imigranţi în Alleanza Democratica în Italia.

Tânăra şi-a lansat colecţia într-unul dintre cele mai frumoase locuri de înaltă clasă din Milano, „Casina Ovi”. Ideea unei asemenea linii de lenjerie intimă s-a născut din dorinţa Giuliei de a pune în valoare femeia, frumuseţea ei. La eveniment, au fost prezenţi actori importanţi, manageri, personalităţi din lumea politică şi socială, dar şi nume sonore precum stilista Rosy Garbo şi campionul mondial la motociclism Andrea Dovizioso. O notă aparte a fost dată de prezenţa, printre fotomodelele în ţinute sexy, a motocicletelor de la Ducati Red Devils Roma, participante la Campionatul din Barcelona, dar şi a maşinilor de lux McLaren. Lansarea tinerei gălăţence a devenit ştire în presa italiană. Giulia se pregăteşte deja de o nouă prezentare şi ne spune că produsele liniei pe care a creat-o, „Dea Diamond” vor fi expuse în foarte scurt timp nu doar în magazinele italiene, ci şi în Europa şi SUA. Tânăra promite o lansare şi în România, după cea pe care o va avea la New York.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

O gălăţeancă şi-a lansat propria revistă de modă în Italia

* La doar 27 de ani, Giulia Deamina a devenit un nume cunoscut în lumea modei şi a televiziunii din Italia * După ce, în 2012, şi-a lansat propria linie de lenjerie intimă de lux, gălăţeanca şi-a transformat afacerea într-un brand de succes

Gălăţeanca Giulia Deamina, stabilită de la vârsta de 17 ani în Italia, a ajuns să dea tonul modei în capitala fashionului - Milano. Anul trecut scriam, tot în pagina de Diaspora a ziarului „Viaţa liberă” despre senzualitatea şi eleganţa colecţiilor de lenjerie intimă „Dea Diamons” lansate de Giulia. Astăzi, gălăţeanca plecată din cartierul Ţiglina II ne priveşte îndrăzneţ de pe coperta propriei reviste de modă, stil de viaţă şi lux „Deamina Magazine - Moda, Lusso & Lifestyle”. Giulia a ales ca imaginea ei să ilustreze primul număr al revistei deoarece, aşa cum am mai scris, tânăra şi-a început cariera ca model şi fotomodel pentru designeri italieni şi francezi, a jucat în filme, a prezentat emisiuni tv, iar astăzi, pe lângă afacerea în modă şi proiectul editorial, este producător de televiziune şi prezentatoarea a trei programe tv italiene.

„Donna: il coraggio di essere”

Aşa se intitulează unul dintre articolele apărute în presa italiană care anunţă că „Giulia Deamina lancia la sua nuova rivista di alta moda”. Jurnaliştii scriu cu admiraţie despre curajul şi tenacitatea Giuliei, numind-o „mică mare femeie de afaceri”, care îşi transformă activităţile în succes. Ziariştii italieni consideră că lansarea pe piaţă a unei reviste este o provocare, o investiţie riscantă în condiţiile în care, în criză economică, internetul a devenit formula cea mai rapidă şi eficientă de a accesa ştirile, inclusiv cele mondene. Giulia crede, însă, că o revistă care poate fi răsfoită are şarmul ei. Subiectele abordate în paginile "Deamina Magazine" vizează moda, stilul de viaţă, luxul, şi informaţii despre personajele cunoscute în toată lumea, dar mai ales în Italia. Giulia Deamina ne-a povestit cu entuziasm că lansarea revistei a avut loc la Milano, într-un local de lux aflat la etajul 13 lângă Palazzo della Regione Lombardia, la eveniment fiind prezente aproximativ 400 de persoane, de la politicieni, afacerişti, oameni de televiziune, jurnalişti şi alte personaje din lumea selectă şi mondenă. Momentul cel mai culminant a fost când Giulia a tăiat tortul apetisant care era decorat chiar cu propria imagine de pe coperta revistei, de această dată în formă comestibilă.

Revista închide cercul

De ce o revistă de modă? Aceasta a fost întrebarea pe care i-am adresat-o gălăţencei de succes care a devenit, mai nou director şi editor de revistă. „Linia de modă Dea Diamond care este unul dintre succesele mele, în plus, am lansat de curând noua colecţie Dea Unica - rochii elegante de zi şi de seară din ţesături rafinate, iar în septembrie voi lansa o colecţie de bijuterii numită Vipera - accesorii în formă de şarpe lucrate cu cristale Swarovski care se vor aplica pe corsetele din materiale preţioase, pentru clientele noastre. În octombrie sper să fie gata colecţia Diamonds man, pentru bărbaţi. Dea Diamond este un holding care cuprinde practic mai multe colecţii de haine, lenjerie intimă şi accesorii şi pentru a completa cercul acestei afaceri în zona de lux am lansat revista”, ne-a mărturisit Giulia Deamina.

Giulia învaţă să zboare

Da. Aţi citit bine. La fel ca românii care au reuşit să-şi scrie propria poveste de succes în străinătate, Giulia a prins gustul pasiunilor excentrice, considerate în ţară un lux. Dacă gălăţeni aflaţi în Franţa s-au apucat de pilotat ambarcaţiuni sau de scufundări de agrement, Giulia Deamina este hotărâtă să obţină brevetul de pilot pentru avioanele uşoare. Succes Giulia, şi la mai mare!

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.