Jump to content

Miri Expo, editia a X- a isi deschide portile la Braila!


capshunica

Recommended Posts

post-3399-0-93620300-1332159197_thumb.giDin anul 2009 organizam constant evenimente dedicate nuntilor sub denumirea de “Miri Expo” in zonele Galati, Braila,Focsani.

In 2012 incepem primul eveniment regional Galati, Braila si Tulcea, eveniment ce va avea loc in datele de 23, 24 si 25 martie la Promenada Mall din Braila.

Timp de trei zile toti viitorii miri vor avea ocazia sa consulte, la Miri Expo – targul inedit dedicat nuntilor - specialisti din domeniu, de la rochia de mireasa si invitatiile de nunta pana la verighete si aranjamente speciale.

Atmosfera calda si stralucitoare precum si voia buna vor fi asigurate cu ajutorul locatiei selecte – Promenada Mall din Braila dar si cu ajutorul programului artistic pregatit de catre organizatori.

Pe parcursul celor trei zile, cuplurile vizitatoare vor putea lua parte la un spectacol inedit ce va cuprinde – dans sportiv: vals, tango, cha cha, runmba, slow fox, parada rochiilor de mireasa si a tinutelor de seara, program de muzica populara, concursuri, degustare de vin, cat si o tombola,etc.

Bazandu-ne pe rezultatele avute la editiile antetrioare ale Miri Expo, ne luam angajamentul ca aceasta editie sa fie cel pupost-3399-0-09713900-1332159124_thumb.jppost-3399-0-07701100-1332159143_thumb.jptin la fel de spectaculoasa si dinamica, poate chiar mai mult.

Premiile consistente oferite la tombola, constand in servicii si produse necesare nuntii – Miri Expo - doreste sa vina in ajutorul tinerilor care doresc sa se casatoreasca.

Nu ezitati sa ne vizitati la targul de nunti – Miri Expo, la Promenada Mall din Braila in perioada 23 – 25 martie, orele 10 - 20.

Cu noi, nunta dumneavoastra prinde contur!

MiriExpo, demonstratie de stil si rafinament.

Parteneri: Revista Promenada Mall, promenadamallbraila.ro, facebook/promenadamallbraila, jobmagazin.ro, www.nuntigalati.ro, etc.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.