Jump to content

Oţelul Galaţi - Voinţa Sibiu 3-0


dcp100168

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Voinţa vrea să producă surpriza etapei la Galaţi

Sibienii speră să nu plece cu mâna goală de la meciul cu Oţelul. Echipa lui Pelici a plecat încă de miercuri spre Galaţi.

Voinţa are patru absenţi importanţi înaintea meciului de vineri cu campioana României. Printe ei se află şi căpitanul echipei Nicolae Grigore. ”Mergem încrezători la Oțelul Galați. Venim după o victorie binevenită pentru noi și foarte importantă în compania Sportului Studențesc. Din păcare avem câțiva absenți. Grigore, Dâlbea, Beza suspenedat și Zăgrean suspendat. Primii doi sunt accidentați. Sperăm ca cei care vor intra în teren să reușească să suplinească lipsa celorlalți așa cum au făcut-o și la partida cu Pandurii. Mergem acolo să încercăm scoatem un rezultat bun, să aducem punct sau puncte pentru că acest campionat este foarte strâns și toate echipele punctează. E foarte important să scoatem maxim din fiecare joc”, spune Alex Pelici.

Antrenorul Sibiului ştie că echipa lui Dorinel Munteanu va pune presiune la poarta lui Miron şi mizează pe contraatacuri rapide din care Voinţa să reuşească să marcheze. Pelici vrea eficienţă în faţa porţii adverse. ”Încercăm să ne facem jocul nostru obișnuit și să închidem bine culoarele spre poarta noastră. Vreau să atacam atunci când avem ocazia. Întâlnim o echipă foarte bună chiar dacă în momentul de față nu este acolo unde probabil își dorește. Vor dori în mod sigur toate punctele puse în joc. Ne așteaptă un meci foarte greu, dar avem încredere că ne putem întoarce bucuroși de la Galați”, a mai spus Pelici.

oradesibiu.ro

Link to comment
Share on other sites

Dorinel Munteanu: Suntem obligaţi să câştigăm dacă vrem să jucăm în cupele europene

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, miercuri, că jucătorii săi trebuie să câştige meciul cu Voinţa Sibiu dacă îşi doresc să joace în sezonul viitor al cupelor europene, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Jucătorii trebuie să se concentreze pentru următorul meci, deoarece este decisiv pentru noi. Suntem obligaţi să câştigăm, deşi avem în faţă o echipă care se bate la retrogradare, care se agaţă de orice minge şi de orice punct. Voinţa a câştigat majoritatea jocurilor prin angajament, iar asta trebuie să ne mobilizeze fiindcă avem nevoie de o victorie, dar că să o putem obţine trebuie să muncim foarte mult. Cei de la Sibiu vor veni la Galaţi să joace un fotbal grupat şi să obţină ceea ce îşi propun, dar totul depinde de noi şi de atitudinea noastră. Am avut ceva probleme în trecut cu echipele care se închid în defensivă, sper să nu fie cazul şi acum. Mai sunt 11 meciuri, ne gândim şi ne dorim să jucăm în cupele europene, nu va fi uşor, dar vom face tot ce e posibil", a spus Munteanu.

Link to comment
Share on other sites

21 de suporteri gălăţeni au interzis pe stadion, din cauza huliganismului

Vineri, 30 martie 2012, 80 de jandarmi şi 135 de poliţişti vor asigura măsurile de ordine publică la partida de fotbal dintre echipele FC Oţelul Galaţi şi C.S.U. Voinţa Sibiu, meci ce va conta pentru etapa a XXIV-a a Ligii I de fotbal. Competiţia sportivă se va desfăşura începând cu ora 20.30, pe stadionul „Oţelul Galaţi", iar accesul publicului pe arena sportivă va fi permis de la ora 18.30. Jandarmeria Galaţi recomandă suporterilor să vină la stadion cu cel puţin o oră înainte, pentru a evita astfel aglomerările de persoane de la porţile de acces în arena sportivă saul alte evenimente nedorite.

21 de suporteri gălăţeni sunt în continuare interzişi la competiţiile sportive, gen fotbal, şi un singur suporter de la sibieni, pe o perioadă de la 6 luni la un an.

adevarul.ro

Link to comment
Share on other sites

Bilete Oţelul - Voinţa

Preţurile biletelor pentru meciul de miercuri, FC Oţelul Galaţi - CSU Voinţa Sibiu, din etapa a XXIV-a a Ligii I Bergenbier, sunt următoarele: Tribuna I - 20 de lei, Tribuna a II-a - 15 lei, Peluze - 10 lei, Tribuna Zero - 70 lei.

Biletele se vor comercializa vineri, 30 martie, între orele 10.00 şi 20.30, la casele de bilete din jurul stadionului Oţelul.

Tichetele pentru Tribuna Zero vor fi disponibile la clubul ArcelorMittal din Ţiglina I.

otelul-galati.ro

Link to comment
Share on other sites

Oţelul Galaţi - Voinţa Sibiu 3-0

Formaţia Oţelul Galaţi a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa Voinţa Sibiu, în primul meci al etapei a XXIV-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Giurgiu '3, Pena '54 şi Antal '85

1-0: Giurgiu a deschis scorul reluând din careu, după o pasă primită de la Viglianti;

2-0: Pena a reluat cu capul în plasă, după o centrare a lui Ljubinkovici.

3-0: Antal a stabilit scorul final trimiţând mingea în poartă după o pasă a lui Giurgiu, scăpat pe contraatac. După înscrierea golului, jucătorul echipei gălăţene a dedicat această reuşită surorii sale, căreia i-a urat "La mulţi ani".

Oţelul Galaţi: Grahovac - Râpă, Perendija, Costin, Ljubinkovici - Filip, Giurgiu - Antal (Buş '87), Viglianti, Iorga (Stromajer '64) - Pena (Paraschiv '75). Antrenor: Dorinel Munteanu.

Voinţa Sibiu: Miron - Forika, Apostol, Tânc - Burlacu, Străuţ, Bunea (Nicola '86), Miclea (Cigan '69), Tătar - I. Popa (Postolache '80), Lukanovici. Antrenor: Alexandru Pelici.

Cartonaş galben: Costin '63

Arbitri: Marcel Bârsan (central) - Miklos Nagy, Vladimir Urzică (asistenţi) - George Rădulescu (rezervă). Observatori: Gheorghe Moise, Pavel Peniu

La meci au asistat aproximativ 4.000 de spectatori.

mediafax.ro

Filmul meciului (de jos în sus)

90+3 - Final de meci. Victorie cu 3-0!

90+2 - Buş şutează de la 15 metri alături.

90 - Se arată 3 minute de prelungire.

89 - Stromajer trage de la 16 metri, lateral stânga, prinde Miron.

87 - Ultima înlocuire la Oţelul: iese Antal, intră Buş.

86 - Schimbare la vizitatori: iese Bunea, intră Nicola.

85 - GOOOOOOOOOOOOOOLLLL OŢEEEEEEEELUUUUUUUULLL!!! Este 3-0!!! LIVIU ANTAL înscrie cu un şut de la 10 metri, după o pasă a lui Giurgiu din postură de singur cu portarul!!! Giurgiu fusese deschis excelent de Stromajer!!!

83 - Paraschiv faultează în atac.

80 - Schimbare la Sibiu: iese Popa, intră Postolache.

79 - Acelaşi Miron mai salvează un şut tare al "oţelarilor"!

78 - O nouă şansă irosită!! Giurgiu trage de la mare distanţă, balonul este deviat şi apoi scos greu de pe linia porţii de Miron!! Acolo se afla şi Antal!

76 - Ce ratareee!!! Antal scapă singur cu Miron, la 25 de metri, jucătorul nostru trage şi portarul scoate cu capul, apoi Viglianti, de la 30 de metri, trage alături cu poarta goală!!

74 - Schimbare la Oţelul: iese Pena, intră Paraschiv.

73 - Tătar şutează de la 19 metri peste bară.

72 - Publicul reacţionează cu ole-uri la pasele roş-alb-albaştrilor.

69 - Schimbare la Voinţa: iese Miclea, intră Cigan.

67 - Popa trage de la 17 metri, prinde Grahovac.

64 - Schimbare la Oţelul: iese Iorga, intră Stromajer.

62 - Costin primeşte cartonaşul galben pentru fault.

59 - Grahovac prinde fără probleme o minge şutată de Popa.

56 - În urma cornerului, Grahovac scapă mingea, ne apărăm şi, pe contraatac, Filip îi oferă o pasă prea slabă lui Iorga!

55 - Lukanovic scapă cu Grahovac, trage şi Ljubinkovic scoate de pe linia porţii!

54 - GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLL OŢEEEEEEEELUUUUULLL!!! Este 2-0!!! MARIUS PENA înscrie cu capul de la 9 metri, după centrarea de pe stânga a lui Ljubinkovic!!!

53 - Iarăşi se ridică fanionul pe un atac al lui Antal. Ofsaid.

51 - Antal este surprins în ofsaid.

48 - Pena este lovit dur de Tînc şi primeşte îngrijiri medicale.

47 - Străuţ reia cu capul de la 10 metri peste bară, după o lovitură liberă de pe dreapta a sibienilor.

46 - Se reia jocul de la scorul de 1-0.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

45 - Se încheie prima repriză. Scorul este 1-0.

43 - Iorga scapă pe contraatac, acţiunea se complică în 16 metri.

42 - Antal şi Giurgiu sunt surprinşi în ofsaid pe o minge trimisă de Perendija.

40 - Râpă centrează de pe dreapta, prinde Miron.

37 - Perendija scoate o minge din propriul careu pe un atac rapid al vizitatorilor.

35 - Acelaşi Antal este bruscat, arbitrul nu scoate însă cartonaşul galben.

32 - Antal este faultat în jumătatea adversă.

29 - Pena şutează de la 14 metri, balonul este respins şi Viglianti este surprins în ofsaid.

26 - Pena trage de la 25 de metri, se opune defensiva adversă.

23 - Costin respinge o minge importantă la 20 de metri.

20 - Antal, deschis excelent de Viglianti, este blocat la 18 metri!

17 - Popa execută o lovitură liberă din dreapta, balonul iese în aut de poartă.

15 - Creşte presiunea oaspeţilor la buturile Oţelului.

12 - Iorga este şi el surprins în ofsaid.

10 - Duelul este aprig la mijlocul terenului.

8 - Super-pasă Viglianti pentru Antal şi mijlocaşul dreapta centrează, dar şutul lui Iorga, de la 13 metri, este prins de Miron!

7 - Antal se află în ofsaid.

5 - Oaspeţii încearcă o replică imediată, ne apărăm exact.

3 - GOOOOOOOOOOOOOLLLL OŢEEEEEELUUUUULLL!!! Este 1-0!!! GABRIEL GIURGIU, rămas singur cu portarul, din pasa lui Viglianti, a trimis peste goalkeeperul Sibiului!!!

1 - A început meciul.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FC Oţelul Galaţi: Grahovac - Râpă, Perendija, Costin, Ljubinkovic - Filip, Giurgiu - Antal, Viglianti, Iorga - Pena. Antrenor: Dorinel Munteanu.

CSU Voinţa Sibiu: Miron - Forika, Apostol, Tînc - Burlacu, Tătar, Străuţ, Bunea - Miclea, Popa, Lukanovic. Antrenor: Alexandru Pelici.

Arbitri: Marcel Bîrsan - Miklos Nagy, Vladimir Urzică - George Rădulescu.

otelul-galati.ro

Link to comment
Share on other sites

Dorinel Munteanu: "De azi o să vedeţi alt Oţelul"

Dorinel Munteanu, antrenorul celor de la Oţelul Galaţi, a vorbit despre succesul echipei sale cu Voinţa Sibiu, scor 3-0. "Am făcut un meci bun, în faţa unei adversare despre care ştiam că vine să ia puncte la Galaţi. Ne-am făcut meciul uşor şi sper să ne îndeplinim obiectivul şi să jucăm în cupele europene. E o victorie importantă, de moral. O să vedeţi de acum înainte alt Oţelul. Nu s-a dat nici o palmă azi. Ştim ce personaje au spus că am făcut blat cu CFR. Am fost dezamăgiţi de acuzaţii, pentru că ştim ce e la noi în vestiar", a spus Dorinel Munteanu la Fanatik Show, la DigiSport 1.

gsp.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.