Jump to content

Un gălăţean a încercat să jefuiască un poştaş din Bârlad


dcp100168

Recommended Posts

Un gălăţean a încercat să jefuiască un poştaş din Bârlad

Adrian Sandu are 22 de ani şi şi-a încercat norocul cu un pistol de jucărie. Poştaşul a câştigat „meciul", după ce a folosit un spray lacrimogen. Gălăţeanul a fost imobilizat, apoi arestat, iar acum riscă până la 15 ani de închisoare.

Gabriel Curelaru, un bărbat în vârstă de 37 de ani şi care lucrează ca factor poştal în municipiul Bârlad, a dat dovadă de un curaj şi o prezenţă de spirit cum rar mai întâlneşti în ziua de azi şi a reuşit să se salveze şi pe el şi geanta care era plină cu bani.

În cursul zilei de vineri, poştaşul a observat că un individ necunoscut a început să îl tot urmărească. Nu s-a pierdut cu firea şi a continuat să îşi facă treaba aşa cum a ştiut mai bine.

În timp ce se afla în scara unui bloc de pe strada Republicii, urmăritorul a prins curaj şi l-a aşteptat pe factorul poştal să împartă corespondenţa.

Când s-au întâlnit, atacatorul a îndreptat un pistol către facatorul poştal şi l-a somat pe acesta să îi dea toţi banii.

Angajatul Poştei române nu s-a pierdut cu firea, ci a scos un spray lacrimogen şi a dat câteva jeturi către agresor.

Deşi putea să fugă, poştaşul nu a făcut acest lucru. El a blocat uşa de la intrare şi a sunat la 112.

Poliţiştii bârlădeni l-au imobilizat pe atacator, iar la secţie l-au identificat şi au aflat că se numeşte Adrian Sandu, are 22 de ani şi este din Galaţi.

Oamenii legii au stabilit că arma cu care a fost ameninţat Gabriel Curelaru era un de jucărie. Ei vor continua şi astăzi cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a comis fapta.

facenews.ro

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.