Jump to content

In primarie chiar doarme toata lumea?


gelu

Recommended Posts

Astazi, din curiozitate, am vrut sa vad si eu pe situl primariei care mai sunt lucrarile de asfaltare contractate de onor mentionata institutie. Bineinteles ca nu am gasit nimic! Asa ca m-am mai uitat la sesizarile pe care nu le baga nimeni in seama.

Si asa am avut o revelatie: pe situl primariei (platit dina bani publici, administrat de un agarici - platit din bani publici, care probabil si-a primit sporuri din bani necheltuiti din anii din urma) isi fac rusii reclama la situri pornografice.

http://www.primaria.galati.ro/discutii/viewtopic.php?f=16&t=1476 ultimile posturi in ruseste

E un pic hilar: in primaria unui neputincios e liber la poze cu fete goale!

Acu', ma gandesc, ca daca le-am dat pontul s-or buluci si cei din primarie sa vada dodoaste la liber si poate vor baga in seama si sesizari vechi de ani de zile!

Link to comment
Share on other sites

E vorba de niste boti inregistrati automat care posteaza automat. Nu recomand nimanui sa urmeze linkurile din postarile facute automat de boti chiar daca "e liber la poze cu fete goale" plus ceva troieni si ce o mai fi pe acolo sa fie reteta completa. Deci mare grija, un antivirus, anti spy anti anti ce doriti voi nu protejeaza calculatorul cand site-urile dubioase sunt acesate in cunostinta de cauza.

In mare parte acesti boti pot fi blocati automat daca cineva care administreaza site-ul respectiv ar intra acolo si si-ar da cat de cat interesul.

Link to comment
Share on other sites

daca nu stiati, de forumul primariei nu se mai ocupa nimeni de mai bine de 5 luni de zile.

Si de ce, ma rog, nu se mai ocupa nimeni?

Crearea acelui site nu cred ca a fost o initiativa privata si in consecinta s-au cheltuit bani publici (indiferent cum: salarii sau contract prestari servicii).

Da asa-i la noi, cheltuim bani pentru niste lucruri pe care initial le prezentam ca mari realizari (acu ceva timp Nicolae se impauna cu faptul ca si-a pus primaria pe net) si apoi renuntam la ele ca la niste masele stricate. Si dintre lucrurile realizate (putinele dealtfel) sub Nicolae, asta chiar era util si avea potential! S-a dus pe garla odata cu panzarul!

Acu' sa inteleg ca nu mai avem nici primarie fizica si nici virtuala?

Edited by gelu
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.