Jump to content

Bărbat reţinut pentru proxenetism


dcp100168

Recommended Posts

Bărbat reţinut pentru proxenetism

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale l-au identificat pe T. Daniel de 31 ani, din Galaţi, care, în perioada octombrie 2011 - martie 2012, a găzduit mai multe minore care practicau prostituţia într-un apartament aparţinând familiei sale. Suspectul primea sume cuprinse între 50 şi 100 lei pentru fiecare client adus fetelor.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism, urmând a fi prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

În cauză cercetările sunt continuate şi faţă de minore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de prostituţie.

agerpres.ro

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale l-au identificat pe T. Daniel de 31 ani, din Galaţi, care, în perioada octombrie 2011 – martie 2012, a găzduit mai multe minore care practicau prostituţia într-un apartament aparţinând familiei sale. Suspectul primea sume cuprinse între 50 şi 100 lei pentru fiecare client adus fetelor. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism, urmând a fi prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă. În cauză cercetările sunt continuate şi faţă de minore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de prostituţie.

politiaromana.ro

Link to comment
Share on other sites

Proprietarul unui bordel din Galaţi, arestat pentru proxenetism şi trafic de minore

Proxenetul Daniel Troacă are 31 de ani şi îşi transformase apartamentul într-un veritabilă casă de toleranţă. El oferea clienţilor săi serviciile sexuale ale mai multor minore. Pentru serviciile sale, încasa între 50 si 100 de lei pentru fiecare client.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale l-au identificat pe Troacă Daniel de 31 ani, din Galaţi, care, în perioada octombrie 2011 - martie 2012, a găzduit mai multe minore care practicau prostituţia într-un apartament aparţinând familiei sale. Suspectul primea sume cuprinse între 50 şi 100 lei pentru fiecare client adus fetelor.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism şi a fost prezentat instanţei de judecată, care a dispus arestarea arestare preventivă a acestuia pentru 29 de zile.

În cauză cercetările sunt continuate şi faţă de minore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de prostituţie.

adevarul.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Militarul care a încercat să-l escrocheze pe Boldea va fi judecat pentru proxenetism

Daniel Troacă, plutonier la unitatea militară 01551 din Galaţi, judecat în prezent pentru trafic de influenţă, a fost trimis în judecată ieri şi de Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi pentru proxenetism. Militarul, condamnat într-o primă fază de Curtea de Apel Galaţi la doi ani şi şase luni de închisoare cu executare, transformase apartamentul soacrei sale într-un adevărat bordel, unde “activau” la un moment dat trei minore, cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani. El i-a propus iniţial uneia dintre minore să se prostitueze, urmând să împartă în mod egal câştigurile. Troacă îi făcea rost de clienţi şi ţinea legătura cu fata prin telefon pentru a o duce sau a o lua din diverse locaţii din Galaţi. Minora şi-a atras în “afacere” şi o prietenă de 17 ani, iar apoi grupul care oferea plăceri sexuale pe bani s-a întregit cu a treia fată, tot minoră. Tarifele variau între 100 şi 200 de lei, iar Troacă lua jumătate din bani.

Taximetrist cu jumătate de normă, proxenet cu normă întreagă

Lui Daniel Troacă i-a venit ideea de a deveni proxenet după ce s-a angajat cu jumătate de normă la o firmă de taxi din Galaţi, unde lucra după orele de program de la unitatea militară. Povestea a luat sfârşit după ce mama unei minore a reclamat la Poliţie faptul că fiica sa era obligată să se prostitueze, însă poliţiştii au aflat că în spatele întregii afaceri era, de fapt, militarul de la unitatea militară 01551 din Galaţi. Pentru a nu da de bănuit, Troacă îşi instruise fetele să spună că au peste 18 ani, dar pus în faţa dovezilor, militarul a recunoscut tot.

Troacă riscă acum să primească până la 18 ani de închisoare, însă procesul de corupţie în care este implicat după ce i-a propus fostului deputat Mihail Boldea că îl pot scoate din arest în schimbul unei importante sume de bani, nu s-a încheiat, fiind posibil să stea şi mai mult în spatele gratiilor. Daniel Troacă şi Mihail Boldea au fost colegi de celulă pentru două săptămâni, militarul fiind arestat atunci preventiv pentru proxenetism. Anchetatorii au descoperit că Troacă a obţinut 19.000 de lei din proxenetism, banii urmând să fie acum confiscaţi în folosul statului.

monitoruldegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Militar condamnat pentru proxenetism

Daniel Troacă, plutonier la unitatea militară 01551 din Galaţi, judecat în prezent pentru trafic de influenţă, a fost condamnat zilele trecute de către Judecătoria Galaţi, pentru proxenetism, la trei ani şi patru luni de închisoare. Militarul, condamnat într-o primă fază de Curtea de Apel Galaţi la doi ani şi şase luni de închisoare cu executare, transformase apartamentul soacrei sale într-un adevărat bordel, unde “activau” la un moment dat trei minore, cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani. El i-a propus iniţial uneia dintre minore să se prostitueze, urmând să împartă în mod egal câştigurile. Troacă îi făcea rost de clienţi şi ţinea legătura cu fata prin telefon pentru a o duce sau a o lua din diverse locaţii din Galaţi. Minora şi-a atras în “afacere” şi o prietenă de 17 ani, iar apoi grupul care oferea plăceri sexuale pe bani s-a întregit cu a treia fată, tot minoră. Tarifele variau între 100 şi 200 de lei, iar Troacă lua jumătate din bani.
Proxenet cu normă întreagă
Lui Daniel Troacă i-a venit ideea de a deveni proxenet după ce s-a angajat cu jumătate de normă la o firmă de taxi din Galaţi, unde lucra după orele de program la unitatea militară. Povestea a luat sfârşit după ce mama unei minore a reclamat la Poliţie faptul că fiica sa era obligată să se prostitueze, însă poliţiştii au aflat că în spatele întregii afaceri era, de fapt, militarul de la unitatea militară 01551 din Galaţi. Pentru a nu da de bănuit, Troacă îşi instruise fetele să spună că au peste 18 ani, dar pus în faţa dovezilor, militarul a recunoscut tot. Procesul de corupţie în care este implicat după ce i-a propus fostului deputat Mihail Boldea că îl pot scoate din arest în schimbul unei importante sume de bani nu s-a încheiat, fiind deci posibil ca militarul să stea şi mai mult în spatele gratiilor. Daniel Troacă şi Mihail Boldea au fost colegi de celulă pentru două săptămâni, militarul fiind arestat atunci preventiv pentru proxenetism. Anchetatorii au descoperit că Troacă a obţinut 19.000 de lei din proxenetism, judecătorii dispunând ca banii să fie acum confiscaţi în folosul statului.

monitoruldegalati.ro
 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Militarul condamnat pentru proxenetism este mulţumit cu pedeapsa primită

Daniel Troacă, plutonier la unitatea militară 01551 din Galaţi, a fost condamnat iniţial de către Judecătoria Galaţi pentru proxenetism la trei ani şi patru luni de închisoare. Militarul, condamnat într-o primă fază de Curtea de Apel Galaţi la doi ani şi şase luni de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă, transformase apartamentul soacrei sale într-un adevărat bordel, unde „activau” la un moment dat trei minore, cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani. El i-a propus iniţial uneia dintre minore să se prostitueze, urmând să împartă în mod egal câştigurile. Troacă îi făcea rost de clienţi şi ţinea legătura cu fata prin telefon pentru a o duce sau  a o lua din diverse locaţii din Galaţi. Minora şi-a atras în „afacere” şi o prietenă de 17 ani, iar apoi grupul care oferea plăceri sexuale pe bani s-a întregit cu a treia fată, tot minoră. Tarifele variau între 100 şi 200 de lei, iar Troacă lua jumătate din bani.
19.000 de lei obţinuţi din proxenetism
Daniel Troacă şi-a retras recent recursul de la Curtea de Apel Galaţi, de teamă să nu primească o pedeapsă şi mai mare, aşa cum a procedat şi în dosarul în care a fost condamnat pentru trafic de influenţă. Lui Daniel Troacă i-a venit ideea de a deveni proxenet după ce s-a angajat cu jumătate de normă la o firmă de taxi din Galaţi, unde lucra după orele de program la unitatea militară. Povestea a luat sfârşit după ce mama unei minore a reclamat la Poliţie faptul că fiica sa era obligată să se prostitueze, însă poliţiştii au aflat că în spatele întregii afaceri era, de fapt, militarul de la unitatea militară 01551 din Galaţi. Pentru a nu da de bănuit, Troacă îşi instruise fetele să spună că au peste 18 ani, dar pus în faţa dovezilor, militarul a recunoscut tot. Daniel Troacă şi Mihail Boldea au fost colegi de celulă pentru două săptămâni, militarul fiind arestat atunci preventiv pentru proxenetism. Anchetatorii au descoperit că Troacă a obţinut 19.000 de lei din proxenetism, judecătorii dispunând ca banii să fie acum confiscaţi în folosul statului.

monitoruldegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.