Jump to content

Astra - Oţelul Galaţi 3-1


dcp100168

Recommended Posts

  • 4 weeks later...

Rednic: În echipa pentru meciul cu Oţelul vor figura două nume noi

Antrenorul formaţiei Astra Ploieşti, Mircea Rednic, a declarat, joi, că în echipa pentru meciul cu Oţelul Galaţi vor figura două nume noi, posibil Laionel şi Ţigănaşu, refăcuţi după accidentările suferite, singurul absent cert din tabăra Astrei urmând să fie Takayuki Seto, care este suspendat pentru cumul de cartonaşe.

Tehnicianul a mai adăugat că Astra va juca la fel de serios toate partidele din finalul campionatului, ţintind o clasare cât mai aproape de podium.

Partida Astra Ploieşti - Oţelul Galaţi, din cadrul etapei a XXVII-a a Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 18.00.

Link to comment
Share on other sites

Antal - suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene

Fără Antal (suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene), cu probleme de moral dar şi de formă sportivă la nivelul lotului, gălăţenii au plecat de ieri spre Ploieşti pentru confruntarea cu Astra, ce poate deveni fatală obiectivului în cazul unui eşec. De partea cealaltă, prahovenii sunt încărcaţi cu moral pozitiv, după trei partide fără gol primit şi două victorii lejere în campionat.

Antrenorul Oţelului apreciază că, începând cu jocul din această seară, toate cele opt rămase până la terminarea campionatului au caracter decisiv şi că echipa sa are puterea de a se mobiliza şi a reuşi până la urmă să-şi atingă ultimul obiectiv rămas. „Încă putem să obţinem calificarea în cupele europene. Eu cred în mobilizarea echipei mele. Următoarele opt jocuri sunt decisive pentru tot ce înseamnă Oţelul Galaţi. Vreau de la echipă mobilizare generală pentru atingerea obiectivului, cu sacrificiu din partea fiecăruia putem reuşi. Fără probleme personale, fără comentarii, interesul clubului este mai presus de orice. Sper ca băieţii să demonstreze că au rămas un grup extrem de puternic”, a declarat Dorinel Munteanu.

Faţă de etapa precedentă sunt anunţate modificări semnificative în primul unsprezece, antrenorul Oţelului spunând că îşi va pedepsi care au avut randament foarte slab. Primul vizat este portarul Branko Grahovac, care va fi astfel penalizat pentru eroarea comisă la golul doi al Stelei, din runda anterioară, titularizarea lui Brăneţ fiind certă.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Astra Ploieşti - Oţelul Galaţi 3-1

Formaţia Astra Ploieşti a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-0), echipa Oţelul Galaţi, în primul meci al etapei a XXVII-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX. Pentru Astra Ploieşti au marcat Fatai '42 (penalti), '80 şi Spadacio '78, în timp ce pentru Oţelul a înscris Didi '64.

1-0: Fatai a transformat un penalti dictat după un fault asupra sa făcut de Perendja.

1-1: Didi a trimis mingea în poartă din trei metri, după un corner de pe dreapta. Mingea, centrată în careu, a fost trimisă cu capul de Pena, balonul a fost respins, a şutat şi Sîrghi, mingea a ricoşat şi Didi, după două şuturi, a reuşit să marcheze.

2-1: la un contraatac al Astrei, Spadacio a marcat cu un şut de la circa 13 metri lateral dreapta

3-1: Fatai a reuşit să marcheze din nou, cu un şut de la 12 metri, după o greşeală a lui Perendija.

Astra Ploieşti: S. Lung jr. - Bărboianu, Găman, Oprsal, J. Morais - Fl. Pătraşcu (B. Pătraşcu '69), Băjenaru - Amorim (Budescu '55), Spadacio, Stan (Rusu '66) - Fatai. Antrenor: Mircea Rednic.

Oţelul Galaţi: Brăneţ - Râpă, Sîrghi, Perendija, Sălăgeanu - Filip (Neagu '46), Giurgiu - Iorga (Stromajer '65), Didi, Buş (Punosevac '86)- Pena. Antrenor: Dorinel Munteanu.

Cartonaşe galbene: Budescu '58, Băjenaru '73 / Filip '36, Perendja '42, Pena '90

Meciul a fost arbitrat de Ovidiu Haţegan, ajutat de Sebastian Gheorghe, Octavian Şovre. Rezervă a fost Mihai Ene. Observatori au fost Romeo Pascu şi Aron Huzu, iar Ion Neagu a fost supervizor.

La meci au asistat circa 800 de spectatori.

Link to comment
Share on other sites

Ce au declarat antrenorii

Dorinel Munteanu: ,,Este o înfrângere care a venit după o primă repriză echilibrată, cu un gol primit pe o neglijență a noastră, și o repriză secundă în care am intrat bine, dar, după ce am egalat, am tratat incorect alte două momente. Per total, se poate spune că victoria Astrei este meritată. Noi am părut prea afectați în joc, altfel nu-mi explic numeroasele greșeli comise. Trecem printr-un moment greu, lumea așteaptă mult de la echipă, dar facem prea multe cadouri adversarilor.

Sunt lucruri care le voi discuta cu președintele și o să fac ce este mai indicat pentru binele Galațiului. Nu-mi amintesc de când nu am mai pierdut două meciuri la rând, acum cred că este imposibil să mai prindem un loc de cupă europeană. Este foarte greu să dai siguranță în joc când faci asemenea greșeli. Respect Astra, dar cred că victoria de astăzi am făcut-o cadou.''

Mihai Teja: ,,Am câștigat contra campioanei, în special datorită atitudinii jucătorilor, care au avut puterea să revină după ce am fost egalați și cedasem puțin teren. Au dat dovadă că sunt un grup unit. Acum, putem să ne gândim spre mai sus. Deocamdată, numeric, nu stăm foarte bine, dar acest lucru ne ajută să căpătăm omogenitate. Este foarte plăcut, dar și important, să gestionezi o perioadă de jocuri bune. Sperăm într-o victorie și la Vaslui. Mai avem de lucrat, ne dorim să ajungem mai sus în clasament, însă ar fi un miracol dacă am prinde Europa League.''

observatorulph.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.