Jump to content

Cine a avut probleme cu"meseriasii"de cartier apartinad de Apa Canal?


Gabriel Boc

Recommended Posts

nu vi se pare ca acesti mari meseriasi(ma refer la cei din micro 16, langa fostul restaurant Intim), sunt tot timpul sub influenta spritzului?De cate ori am fost la ei la"birou", nu lipseau sticlutele de pe masa.Cine e interesat, si ma refer la cei din conducere sau de la ITM, ma pot contacta , sa le povestesc cate ceva.Nu se poate sa stau 4 zile cu o avarie care putea sa afecteze inca 3 apartamente, si pina la urma sa o rezolv tot singur.

Edited by Gabriel Boc
Link to comment
Share on other sites

Cu Apaterm am avut o gramada de meciuri. Cand m-am mutat am crezut ca mi-a pus Dumnezeu mana in cap, aveam bransament individul (la bloc),

Imediat m-au trezit baietii:

- nu au vrut cu nuciun chip sa-mi aduca facturile acasa "nu ca le lasam la punctul termic din cartierul vecin!"; Am facut vreo 3 reclamatii si verbale si in scris: acum vine una din 3!

- apoi au inceput sa-si programeze absolut original interventiile de tot felul: sunau dimineata la ora 7.30 (cand ne pregateam sa plecam de acasa cu totii - care la servici, care la gradinita) si spuneau textul: "sa fiti acasa ca venim pana-n ora doua". Nu aveam timp sa pun intrebari ca inchideau: vorbeau pe telefonul personal si Apa canal nu deconteaza convorbirile. O data l-am prins pe unul cand m-a sunat asa si l-am intrebat "Voi sunteti normali?!" S-a oparit tot, mi-a inchis telefonul si n-a vrut sa-mi mai raspunda! Am turbat: am fost la ei, am facut taraboi, am fost in audienta la directorul tehnic (nu mai stiu cum il cheama, dar oricum un mos zaharisit - nu m-a privit o data in ochi, tot timpul a stat cu ochii intr-o foaie goala). Degeaba. Vorbit la pereti!

- mi s-a stricat apometru. 6 luni in cap a durat procedura de inlocuire timp in care au facturat cum le-a tunat! Facut scandal si reclamatii + adrese! Rezulta: s-a stornat 30 lei dintr-o factura fara index real dar respectand nu stiu ce hotarare a consiliului local! Furt pe fata!

- procedura de schimbare apometru mi-a mancat 7 zile de CO:

-1. stai acasa ca venim sa vedem apometru (fotografiat ca are sigiliile pe el).

-2. Veniti la sediu semnati PV ca sigiliile sunt in regula si poate fi ridicat.

-3 Stati acasa ca venim sa ridicam apometru stricat (ala e la subsol - dar musai eu trebuia sa-i vad cum coboara acolo);

-4 Veniti la noi la verificarea metrologica, musai participati! Fost , vazut ca apometru sticat plecat nelamurit dar cu promisiunea "va anuntam noi ce trebuie sa faceti, iar la contabilitate va calculeaza ce ati platit in plus" . Dupa 2 luni fara contacte cu ei:

-5. mers facut taraboi ca de ce nu ma anunta ce sa fac. Mi se comunica verbal ca apometru e stricat (stiam deja de mult) si ca trebuie sa cumpar altul!

-6.Dus la ei alt apometru si intrebat care sunt formalitatile pentru montat. Am crezut ca-mi pierd mintile in ziua aia: dus la relatii cu clientii certat cu o angajata veche pe un subiect stupid: de cand este bransamentul ? Eu zic "cred ca din 2001 a facut vechiul proprietar" ea "nu, nu, nu ca nu se poate noi le facem abia din 2006". Eu insist ea se incinge. O las balta trec la pasul urmator: urmeaza mai multe deplasari intre "relatii cu clientii" "contractari" "facturari" "casierie" In total 2 ore pe ceas. Am plecat nauc dar bucuros ca am avut dreptate: bransamentul era din 2001 si cu promisiunea "va sunam noi cand montam apometru"

-7.Stat acasa ca au venit sa-l monteze pe cel nou (dupa ce m-am tiganit cu dobitocii pentru ca ei fac programarile lucrarilor la telefon in aceeasi zi in care vor sa faca lucrarea. Nu conteaza ca trebuie sa te duci la munca, ai copii sau nu ai chef in ziua aia!)

Daca ai probleme cu ei trebuie sa ai nervi tari si capacitate sporita de a accepta prostiile si ineptiile pe care ti le livreaza engros.

Dupa chipul si asemanarea edilului au fost croiti.

Ce te socheaza in birourile lor din buricul targului: densitatea enorma de personal! Multi, tata, multi! Cata frunza si iarba si toti trebuie platiti!

Asa ca nu va mirati daca se scumpeste apa de Dunare sau cea de ploaie!

Edited by gelu
Link to comment
Share on other sites

"Bugetari" locali... ghici de unde sunt platiti? Ghici de ce sunt tinuti in munca, si pentru ce?

Regiile voteaza.

Apa-Canal, Apaterm... toti o apa si-un pamant! O "caracatita" - rude, prieteni, "obligatii"... tot felul de tantici si plictisiti adunati laolalta - platiti din bugetul local... isi duc existenta pe nervii nostri.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.