Jump to content

Factura la gaze nu se mai plăteşte la casieriile GDF Suez


dcp100168

Recommended Posts

Factura la gaze nu se mai plăteşte la casieriile GDF Suez

De luni, 2 aprilie, nu vom mai putea plăti gazele la sediile Gaz de France Suez Energy România, anunţă furnizorul prin intermediul unui afiş postat la centrul de relaţii cu clienţii din Galaţi, strada Regiment 11 Siret. Facturile emise de companie vor putea fi achitate, începând cu aceeaşi dată, numai la oficiile poştale şi la anumite bănci, magazine şi benzinării. În total, peste 300 de puncte de plată vor fi disponibile pentru efectuarea plăţilor către GDF Suez, precizează compania.

Plăţi în numerar, cu cardul, prin virament bancar sau debit direct

În funcţie de intermediarul pe care îl vor alege, clienţii furnizorului de gaze naturale îşi vor putea achita factura la ghişeu, la bancomat sau din fotoliul de acasă. Astfel, plăţi în numerar se vor face la sediile Poştei Române şi la agenţiile BRD, Banca Transilvania, CEC Bank, Bancpost, Creditcoop şi UniCredit Ţiriac Bank, la automatele de plată Rompay şi la benzinăriile Eni (Agip) şi OMV, precum şi la comercianţii din reţelele BRD (precum magazinele Arsis, Carrefour, Proton etc.), PayPoint şi Payzone.

Cu cardul vom putea plăti gazele doar la ATM-urile BRD, Banca Transilvania, CEC Bank, Bancpost, Raiffeisen Bank, BCR, ING Bank, MKB Romexterra Bank şi UniCredit Ţiriac Bank.

Achitarea prin virament bancar a facturii emise de GDF Suez va putea fi efectuată prin orice bancă sau prin sistemul e-banking.

Va exista şi opţiunea debit direct pentru plata gazelor. Aceasta va fi disponibilă, însă, numai la BRD, Raiffeisen Bank, BCR, ING Bank, Banca Transilvania, CEC Bank, Bancpost, MKB Romexterra Bank şi UniCredit Ţiriac Bak.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Ai posibilitatea sa-ti faci cont la ei si-ti vezi factura online.

Nu zic ca e bine dar e o solutie pentru tine ca vad ca ai acces la net, pentru pensionari sau altii care nu au net - nu stiu!

Link to comment
Share on other sites

Poti efectua plata partial a facturii.

Probabil te referi la situatia in care platesti mai tarziu si factura noua iti vine cu sold anterior. Pana acum cu o saptamana-doua in urma nu se putea plati partial si trebuia sa mergi la caseria lor, insa acum se pot efectua si astfel de plati, doar factura curenta fara soldul deja platit.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.