Jump to content

Ecologiştii gălăţeni nu speră la mai mult de 5-600 de voturi


Recommended Posts

Ecologiştii gălăţeni nu speră la mai mult de 5-600 de voturi

Chiar dacă se auto-intitulează Partidul panseluţelor, al salcâmilor şi al bordurilor văruite, filiala Galaţi a Partidului Ecologist Român vrea cu tot dinadinsul să aibă candidat propriu la primărie. Şi-l va avea abia după ce sondajul de opinie comandat de conducerea partidului îl va scoate la suprafaţă pe cel mai bun şi mai destoinic om din partid!

Dacă acesta s-ar bucura de voturile celor 250-300 de membri cu carnete PER, la care s-ar mai adăuga, să zicem alte 250-300 de voturi venite din partea susţinătorilor, tot ar fi greu de depăşit recordul din 2008 de 876 de voturi, obţinut de candidatul PER de atunci. "Suntem convinşi că nu vom avea şanse foarte mari nici anul acesta, pentru că formăm un partid mic, dar noi încercăm", spune preşedintele PER Galaţi, Eugen Stamate.

Nu acelaşi lucru se poate spune despre strategia pe care ecologiştii o vor adopta pentru şefia Consiliului Judeţului. Pentru că nu au un om care să se lupte cu cei doi favoriţi intraţi în cursă, ecologiştii îl vor susţine pe unul dintre ei. "Nu ştim deocamdată pe care dintre aceştia, dar cu siguranţă în maxim două săptămâni vom anunţa public alegerea. Poate, de ce nu, va intra în cursă şi un al treilea candidat puternic şi atunci vom avea de unde alege", a mai spus Stamate.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.