Jump to content

Pedelistul Mihai Alin, "în cărţi" pentru fotoliul de primar


Recommended Posts

Pedelistul Mihai Alin, "în cărţi" pentru fotoliul de primar

Consilierul local PDL Mihai Alin are cele mai mari sanse pentru a fi propus de organizatia municipala a partidului pentru a candida la fotoliul de primar. Reamintim ca in cadrul conferintei de presa sustinuta vinerea trecuta, senatorul Marius Necula, care este presedintele PDL Galati, a anuntat public ca este normal ca PDL sa propuna candidatul la Primarie, tinand cont de faptul ca UNPR a propus candidatul la fotoliul de presedinte al CJ Galati, in persoana lui Eugen Chebac.

In cursul ultimelor zile a circulat o informatie potrivit careia senatorul Marius Necula nu mai intentioneaza sa candideze la Primaria Galati, in cursa pentru Primarie urmand sa intre din partea portocaliilor consilierul local PDL Mihai Alin. Contactat telefonic, senatorul Marius Necula ne-a confirmat faptul ca nu va candida la Primaria Galati si ca il va sustine pe Mihai Alin pentru a fi candidatul partidului la Primarie. "Exista si o decizie a biroului de conducere a organizatiei muncipale a PDL, care a decis zilele trecute ca un membru al PDL sa fie candidatul Aliantei pentru Progres, formata din PDL si UNPR, la Primaria Galati. Eu nu mai doresc sa candidez la Primarie si il voi sustine pe Mihai Alin, care este un baiat tanar, pregatit profesional, familist, pentru a fi candidat partidului la Primarie", ne-a declarat Marius Necula.

Contactat telefonic, Mihai Alin ne-a declarat ca apreciaza declaratia senatorului Necula, dar ca nu doreste sa comenteze deocamdata nimic pe marginea acestui subiect.

Mihai Alin este consilier local al PDL si era "in carti" atat pentru obtinerea unui nou mandat de consilier local, cat si al unui fotoliu de deputat in colegiul 6.

radioiasi.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.