Jump to content

Familie de gălăţeni, moartă într-un accident rutier în Italia


dcp100168

Recommended Posts

Familie de gălăţeni, moartă pe străzile din Italia

Un tragic accident de circulație a avut loc duminică seara pe drumul național 567, între localitățile Montichiari (Brescia) și Castiglione delle Stiviere (Mantova).

Potrivit Corriere della Sera, în urma tragediei și-au pierdut viața o româncă de 36 de ani (Bălan Carmen Viorica), soțul acesteia în vârstă de 45 de ani (Bălan Costel), de asemenea român, și cei doi fii ai lor în vârstă de 16 (Robert Valentin), respectiv 6 ani (Claudiu Iulian). Sursa citata sustine ca tatăl copiilor a supraviețuit inițial accidentului însa a decedat câteva ore mai târziu, în urma rănilor suferite.

Familia românilor se afla într-un Renault Laguna și s-a izbit frontal cu un BMW ocupat de doi bărbați albanezi. Aceștia din urmă au ajus la spital cu răni ușoare. Familia de români se afla în Italia de mai mulți ani și locuia în Asola (Mantova).

adevarul.it

Patru gălăţeni morţi într-un accident rutier în Italia

O familie din Galaţi a murit într-un accident rutier, petrecut ieri în provincia Lombardia din Italia.

O întreagă familie, părinţii şi doi copii, originară din Galati, a pierit pe loc într-un cumplit accident de maşină. Se pare că maşina în care se aflau Costel Bălan, tatăl, în vârstă de 44 de ani, Carmen, mama, de 36 de ani şi cei doi băieti Claudiu de 16 ani şi Robert în vârstă de 6 ani s-a izbit frontal de o altă maşină. Mama şi băiatul de 6 ani au fost aruncaţi din maşină, în urma impactului, iar băiatul cel mare şi tatăl au rămas prinşi între fiarele autoturismului. La venirea ambulanţei, doar bărbatul mai avea puls, însă în ciuda intervenţiei de urgenţă acesta a decedat 5 ore mai târziu. Tragedia este cu atat mai mare cu cât rudele celor patru gălăţeni nu îşi pot plânge şi înmormânta apropiaţii acasă. Din cauza costurilor foarte mari de repatriere, cei patru au fost înmormantaţi astăzi în Italia.

razvanoprea.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.