Jump to content

Bătrână moartă din cauza fumului de la o canapea care ardea


dcp100168

Recommended Posts

Bătrână moartă din cauza fumului de la o canapea care ardea

Canapeaua dintr-un apartament de pe str. Domnească, un magazin de pompe funebre de pe str. Constantin Levaditi şi o casă din Tecuci sunt cele trei incendii care au avut loc de luni de la ora 24 şi până marţi la ora 6 dimineaţa, la nivelul judeţului Galaţi.

În primul caz, după ora 12:10, în noaptea de luni spre marţi, pe str. Domnească a avut loc un incendiu într-un bloc. Din păcate, acesta a fost anunţat foarte târziu, iar când pompierii au ajuns, în casă se afla o persoană în vârstă, o femeie, care decedase în urma intoxicaţiei cu monoxid de carbon. Din primele cercetări a reieşit că femeia se intoxicase cu fumul provenit de la o canapea care a ars mocnit după ce a luat foc de la o lampă de citit.

Al doilea incendiu a avut loc la un magazin de pompe funebre din Galaţi. „Au ars pereţii din scândură ai unei magazii ce aparţinea magazinului de pompe funebre şi o parte a acoperişului. La prima vedere pare a fi vorba de o acţiune intenţionată”, a precizat cpt. Eugen Chiriţă, din cadrul ISU Galaţi.

Cel de-al treilea incendiu a avut loc la Tecuci, la o casă unde în urma unui scurtcircuit au luat foc două camere şi o parte a acoperişului. Pierderile materiale se ridică la 35.000 de lei, iar bunurile salvate valorează 70.000 de lei.

monitoruldegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.