Jump to content

Andre Ward, dispus să boxeze cu Lucian Bute


dcp100168

Recommended Posts

Andre Ward, dispus să boxeze cu Lucian Bute

Pugilistul american Andre Ward, câştigător al turneului Super Six şi deţinător al centurilor WBA şi WBC, a declarat că este dispus să lupte cu Lucian Bute, dar s-a arătat dezamăgit că boxerul român a ales să-l întâlnească pe britanicul Carl Froch, informează Sports Illustrated. "Am fost dezamăgit. Bute şi promotorul său strigau şi ţipau că eu mă ascund de ei, dar apoi ei se duc şi fac o înţelegere pentru două lupte cu Froch, iar dacă el va pierde primul meci, ce va face, îl va duce pe Froch înapoi în Canada? Nu înţeleg asta. Nu m-am ascuns niciodată de el, am vrut doar să pregătesc lupta cum trebuie. Eu veneam după doi ani de lupte grele şi am simţit că el avea nevoie să lupte cu cineva. Dar să mă ascund de el? Ce naiba?! El vrea centuri, eu am două centuri chiar aici dacă vrea să se lupte pentru ele. Lumea mă întreabă pe stradă şi pe Twitter când voi reveni. Ei bine o voi face. Îl vreau pe Bute, dar sunt dispus şi pentru alte meciuri mari", a spus Ward.

Jean Bedard, preşedintele InterBox, clubul lui Bute, s-a arătat surprins de afirmaţiile lui Ward. "E ca şi cum ar fi reînviat după Paşte... În fond, porecla sa este «Fiul lui Dumnezeu». Când am citit prima oară comentariile sale, am crezut că este o glumă. Nu am negociat niciodată cu Andre Ward. În fond, nu am mai auzit de el din 18 decembrie, de la ultimul său meci cu Carl Froch, în finala turneului Super Six. Acum, dintr-odată revine la viaţă. După victoria sa în meciul cu Froch, Andre a spus că Lucian va trebui să lupte cu adversari de top până să ajungă la el. Exact asta facem. Dacă îl dorea pe Lucian atunci, acum am fi fost cu o săptămână înainte de meci. Froch a vrut să se lupte. Oricum e o veste bună, pentru că măcar acum Ward este dispus să lupte cu Bute", a declarat Bedard, pentru agenţia QMI.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Andre Ward a pierdut centura de campion WBC

Andre Ward, castigator al turneului Super Six, a fost deposedat de centura de campion WBC, categoria supermijlocie, informeaza Fox Sport. Motivul este unul simplu: sportivul american nu si-a putut pune in timp util in joc centura, din cauza unei accidentari.

Ward a castigat Super Six dupa o finala disputata impotriva lui Carl Froch (in decembrie 2011).

WBC i-a retras centura de campion dupa ce Ward nu a mai disputat niciun meci de la duelul cu Froch. In aceste conditii, meciul pentru castigarea centurii, versiunea WBC, se va disputa intre Anthony Direll (24-0, 21 prin KO) si Nikola Sjekloca (24-0, 7 prin KO).

hotnews.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.