Jump to content

Oglinzi retrovizoare furate "cu mănuşi"


dcp100168

Recommended Posts

Oglinzi retrovizoare furate "cu mănuşi"

Două autoturisme de lux au fost „deposedate” numai în ultimele 10 zile de oglinzi retrovizoare. Conform serviciului Furturi Auto din cadrul IPJ Galaţi, media acestor incidente este de unul-două cazuri pe lună.

Gabriel P. şi-a găsit Mercedesul C cu ambele oglinzi retrovizoare demontate „profesionist”, cu firele tăiate, într-o parcare de pe Regiment 11 Siret. Furtul s-a petrecut, conform proprietarului, între orele 8 şi 8.30 dimineaţa.

Aceeaşi surpriză neplăcută a avut-o acum o săptămână şi Marian T., proprietarul unui Audi Q7, maşinii sale fiindu-i demontată doar oglinda de pe partea dreaptă. „Totul s-a făcut cu grijă, firele au fost tăiate atent, şi pare că a fost vorba de o «comandă»”, spune proprietarul, sugerând astfel că hoţii au furat un anume reper pentru un alt autoturism identic, ce ar avea nevoie de o oglindă pe dreapta.

Elementul comun în ambele cazuri este lipsa oricăror amprente pe suprafaţa caroseriei şi preţul consistent de listă, peste 30.000 de euro, al autovehiculelor păgubite. Primul dintre proprietari nu este asigurat CASCO, paguba sa fiind de aproape 3.500 de lei.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.