Jump to content

Cine incearca sa ne manipuleze ?

Prefectul

Recommended Posts

Recent am incercat sa fac un comentariu in urma unui articol aparut in VL si spre uimirea mea am observat ca exista cineva care daca nu agreeaza cu un comentariu, indiferent de motiv, il sterge. Se pare ca acel "cineva" are si ceva vechime in organizatie ca acelas lucru se incampla cu vre-o 10 ani in urma. Am sa va rog sa faceti comentarii pe baza afirmatiilor mele si sa vedem daca este corect ceea ce se intampla sau nu. Eu am afirmat ca:

Am vrut sa vad daca ati invatat ceva de atatia ani de cand incercati sa controlati opinia publica crezanuva dumnezeii orasului insa vad ca nu. Se zice ca atunci cand pui servitorul paznic, el devine mai vigilent decat patronu sau ceea ce-mi aduce aminte de: "Voi sunteti nimic in lume, luptati ca totul voi sa fiti." Daca ati copiat lozinca: Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumătoate consecinţele- de ce mai cenzurati ? Considerati ca aveti puterea de-a cenzura va face mai importani ? mai destepti ? oare o sa primiti oua mai multe de la "Omul Bun" care va finanteaza? Sa va fie rusine."

"In "ORASUL ROSU" nimic nu se schimpa, lupul isi schimpa parul dar naravul ba. Ce este rau cu postare de mai jos?

"Votati pe Marius Gerald Necula, omul ce ne va aduce lumina si voie buna, prosperitate si un trai mai bun ca pe lumea cealalta."

Cine incearca sa ne manipuleze ?

Cine incearca sa ne puna pumnul in gura ?

Trebuie sa mentionez ca si acest forum functioneaza ca ochii mortului, daca nu e complicat se pare ca nu are valoare

Edited by Prefectul

Nu mi-o lua in nume de rau dar niciun om normal nu ar sta sa-ti citeasca un asemenea post in ziar! Eu cred ca daca, intr-adevar, cineva de la ziar ti-a sters postarea, acela a facut un serviciu tuturor celorlalti cititori. Ce ai scris tu acolo este o urgie gramaticala si un labirint logic.

A trebuit sa-l citesc de trei ori si nu sunt convins ca l-am inteles. Exprimarea este la nivelul unui prescolar iar gramatica este de-a dreptul batjocorita!

De gresit gresim cu totii dar uneori mai si recitim ce am scris inainte de a posta!

Si referitor la Necula: indemnul la vot este serios sau se vrea ironic? (asta apropo de logica postarii).

Ca, pentru mine, Necula oricum ramane un hot mesimtit si ipocrit fie ca ramane in PDL fie se reintoarce la sanul PSD!

PS Si foloseste niste culori normale!

Edited by gelu

Nu mi-o lua in nume de rau dar niciun om normal nu ar sta sa-ti citeasca un asemenea post in ziar! Eu cred ca daca, intr-adevar, cineva de la ziar ti-a sters postarea, acela a facut un serviciu tuturor celorlalti cititori. Ce ai scris tu acolo este o urgie gramaticala si un labirint logic.

A trebuit sa-l citesc de trei ori si nu sunt convins ca l-am inteles. Exprimarea este la nivelul unui prescolar iar gramatica este de-a dreptul batjocorita!

De gresit gresim cu totii dar uneori mai si recitim ce am scris inainte de a posta!

Si referitor la Necula: indemnul la vot este serios sau se vrea ironic? (asta apropo de logica postarii).

Ca, pentru mine, Necula oricum ramane un hot mesimtit si ipocrit fie ca ramane in PDL fie se reintoarce la sanul PSD!

PS Si foloseste niste culori normale!

Cu tot respectul pentru opinia ta, am sa-ti zic insa ca intr-o democratie adevarata trebuie oricine sa aibe dreptul liber la exprimare nu numai cei din neamul lui Avram. Ca tie nu-ti place de cineva este treaba ta, ca tu nu intelegi, iar este problema ta. Dar asa cum tie nu ti-a sters nimeni postarea tot asa nu trebuia sa o stearga nici pe a mea daca sunt oameni ce pretuiesc cu adevarat democratia. Daca ar fi cerut conditii speciale si nu le-as fi respectat, ti-as da dreptate, daca as fi folosit un limbaj cu injurii, ti-as fi dat dreptate. Cand este o simpla opinie, nu-ti mai dau dreptate si sper ca nu ti-am insultat inteligenta bolsevica de care dai dovada. Multumesc pentru comentariu chiar daca n-ai inteles nimic.

Sper insa ca mai sunt si persoane care inteleg. Candva am intrebat un tanar pe care l-am auzit vorbind cu un altul : Nu te supara, da voi cum va intelegeti cand i-ai zis amicului tau ca " me mai auzim maine, poimaine sau saptamana viitoare" si tanarul mi-a raspuns " da credeti ca ne intelegem" . Vad ca am ajuns o societate in care nu ne mai intelegem, nu numai ca nu intelegem pe altii dar nu ne mai intelegem nici pe noi insusi. Nu fii suparat ca nu esti singurul care nu ai inteles si daca nu ai fi inteles doar ceia ce am scris eu ar fi bine........

http://www.realitatea.net/cele-mai-mari-gafe-din-televiziune-galerie-video_932669.html

Edited by Prefectul