Jump to content

Un gălăţean avea acasă 35 de kilograme de icre, în valoare de 7.000 de euro


dcp100168

Recommended Posts

Un gălăţean avea acasă 35 de kilograme de icre, în valoare de 7.000 de euro

„Marfa", în valoare de peste 7.000 de euro, nu avea documente de provenienţă şi cel mai probabil era destinată comercializării „la negru", motiv pentru care a fost confiscată de poliţişti şi predată Direcţiei Sanitar Veterinare Galaţi

O echipă operativă de la Serviciul Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului.Poliţiei Judeţului Galaţi a descins, astăzi dimineaţă, acasă la Ştefan B., în vârstă de 43 de ani. Poliţiştii au constatat că informaţia conform căreia gălăţeanul se ocupa ilegal cu comercializarea de icre şi alte produse din peşte s-a confirmat, iar „cantitatea" şi diversitatea dovezilor descoperite în cursul percheziţiei le-a depăşit toate aşteptările.

„Ştefan B., din Galaţi, deţinea ilegal la domiciliu 4,6 kilograme icre (negre) de sturioni, 3,7 kilograme icre (roşii) de somon, 6,5 kilograme icre de caras, 9,7 kilograme icre de crap şi 9,9 kilograme icre de ştiucă" , a precizat comisar Cristina Stoian, purtător de cuvânt al IPJ Galaţi.

Icrele, care valorează peste 7.000 de euro, au fost confiscate şi predate Direcţiei Sanitar Veterinare şi Pentru Siguranţa Alimentelor Galaţi, iar bărbatului i s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de deţinere, fără documente legale, de icre şi produse din peşte.

Este de remarcat faptul că, deşi a trecut Sărbătoarea Floriilor, iar cumpărăturile pentru masa de Paşti sunt în toi, stocul de icre de care încă mai dispunea gălăţeanul „călcat" de poliţişti era demnă de raionul de pescărie al unui supermarket.

adevarul.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.