Jump to content

O fostă voleibalistă a Galaţiului a murit la nici 27 de ani


dcp100168

Recommended Posts

O fostă voleibalistă a Galaţiului a murit la nici 27 de ani

În aceeasi zi în care fotbalistul italian Piermario Morosini (Livorno) a murit pe teren, victima a unui infarct, voleibalista Veronica Gomez (Lokomotiv Baku) si-a pierdut viata la nici 27 de ani în urma unui stop respiratoriu.

Jucatoarea din Venezuela a câstigat titlul de campioana a României cu Metal Galati, în 2010.

Nascuta la 30 august 1985, Veronica a evoluat în ultimii ani la echipe de top din Europa, cu care de altfel a participat si în Liga Campionilor si în alte competitii continentale: Euphony Tongeren, Uralotcika Ekaterinburg, Metal Galati si Lokomotiv Baku. În 1 aprilie, echipa din Azerbaidjan cucerise Cupa Challenge.

În decembrie 2009, la Buzău, Veronica a contribuit la victoria (3:1) lui Metal în fața lui Fakro Muszyna (Polonia), în grupele Ligii Campionilor.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

adevarul.ro

Link to comment
Share on other sites

O fostă campioană cu Metal Galaţi a murit la 27 de ani

O veste cruntă a zguduit sâmbătă lumea voleiului. Voleibalista Veronica Gomez, campioană a României în 2010, şi-a pierdut viaţa la nici 27 de ani în urma unui stop respirator. Jucătoarea din Venezuela a evoluat la CSU Metal Galaţi în sezonul 2009 – 2010, când a câştigat titlul de campioană şi a evoluat pentru formaţia gălăţeană în Liga Campionilor.

Născută la 30 august 1985, Veronica a evoluat în ultimii ani la echipe de top din Europa: Euphony Tongeren, Uralotcika Ekaterinburg, Metal Galaţi şi Lokomotiv Baku, ultima sa echipă. În urmă cu două săptămâni, pe 1 aprilie, formaţia din Azerbaidjan cucerise Cupa Challenge.

Gălăţeanca Anamaria Berdila, prietena Veronicăi şi colegă de cameră cât a evoluat la fosta echipă Metal Galaţi, era extrem de afectată de dureroasa veste.

„Nu pot să înţeleg cum de mor de tineri oameni atât de buni şi de puternici. Ştiam că nu suferă de nimic, eram foarte apropiate, mi-ar fi spus. Informaţiile sunt foarte puţine, nici nu am reuşit să aflu măcar dacă era la Baku sau în Venezuela. Ştiu că urma să se opereze la tendonul lui Ahile. Stabilisem ca în această vară să întâlnim, să petrecem vacanţa împreună. Era extrem de optimistă, puternică, sănătoasă tun. Controalele medicale sunt extrem de riguroase, nu-mi explic cum de a fost posibilă o astfel de dramă, tocmai cu Veronica”, a spus Anamaria Berdilă.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.