Jump to content

Poliţiştii şi jandarmii din Galaţi stau bine cu psihicul


dcp100168

Recommended Posts

Poliţiştii şi jandarmii din Galaţi stau bine cu psihicul

  • În urma verificărilor făcute de Direcţia Medicală, niciun angajat al structurilor MAI din Galaţi, posesor de armă letală, nu a fost identificat ca avânt afecţiuni psihiatrice

Verificările desfăşurate de medicii Ministerului Administraţiei şi Internelor ca urmare a masacrului de la Coaforul "Perla" din Bucureşti, în care un agent a ucis două persoane şi a rănit alte şase, s-au finalizat cu bine pentru oamenii legii de la Galaţi care deţin arme letale, altele decât cele de serviciu.

Potrivit Direcţiei Informare şi Relaţii Publice din cadrul MAI, controalele au vizat dosarele tututor angajaţilor din Poliţie, Poliţie de Frontieră, Jandarmerie şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, indiferent dacă armele deţinute de aceştia sunt de apărare şi pază, de vânătoare, de colecţie sau alte tipuri prevăzute în legislaţia în vigoare.

Analiza efectuată la Galaţi în cadrul Poliţiei, Poliţiei de Frontieră, Jandarmeriei şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă nu a evidenţiat cazuri de angajaţi cu probleme la dosarul medical. Potrivit infornaţiilor primite de la birourile de presă ale instituţiilor menţionate, comisiile nu au fost nevoite să ia măsuri pentru niciunul dintre cei care au armă acasă.

"La Poliţia de Frontieră Galaţi nu a fost identificat niciun angajat cu astfel de probleme medicale. De altfel, angajaţii instituţiei sunt verificaţi periodic, sunt teste anuale care se dau. Sperăm ca pe viitor să nu se înregistreze niciun incident care să răstoarne situaţia existentă sau să contrazică rezultatele testărilor şi a verificărilor făcute", ne-a declarat cms. Ion Irimia, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

La naiba, ala de la Perla era fix singurul cu probleme la mansarda...

Haidi, bre, ma lesi?

PS Asa cum remarca si legumix: "localii" nu au fost testati... Daca ne gandim putin nici ala de la Perla nu mai facea parte din cei "activi" - adica cei testati acum. Atunci, la ce bun tot circul???

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.