Jump to content

Oţelul va schimba în vară jumătate de echipă


dcp100168

Recommended Posts

Oţelul va schimba în vară jumătate de echipă

Pe lângă nemulţumirea suporterilor, unii dintre ei ajungând chiar să-şi suspecteze favoriţii de blat, lipsa de dăruire a fotbaliştilor de la Oţelul din a doua parte a meciului cu Steaua, pierdut cu 2-1, a generat şi furia conducerii executive a clubului, care anunţă măsuri extreme, intenţionându-se să se meargă chiar pâna la renunţarea la jumătate dintre jucătorii care anul trecut câştigau în premieră titlul de campioană.

Ca efect imediat, directorul general al FC Oţelul, Marius Stan, a confirmat, ieri, că pune în practică ceea ce anunţase imediat după meci, blocarea plăţilor către fotbalişti. „Am blocat orice plată către ei, salarii, prime, bonusuri, tot ce înseamnă bani. O să mai vadă bani doar când vor pleca de aici”, a declarat Stan.

Acesta a adăugat că meciul pierdut cu Steaua nu a făcut decât să confirme că echipa este uzată moral, cu jucători lipsiţi de forţa mentală a-şi regăsi motivaţia după ce s-a atins maxim posibil sezonul trecut din punct de vedere al performanţei, astfel că nu mai crede într-un reviriment în ultima parte a campionatului. „Acest grup de jucători şi-a spus ultimul cuvânt, este uzat moral. Mintal, această echipă nu mai poate. Asta este situaţia, ne chinuim până-n vară”, a adăugat Marius Stan. Oficialul clubului gălăţean a mai spus că singura soluţie este remanierea masivă a lotului de jucători, la finalul acestui campionat. „Este nevoie de un suflu nou. La vară, vom schimba jumătate din echipă. Depinde doar de ei, de felul în care se vor comporta până la finalul sezonului, în care jumătate se vor afla în acel moment”.

Luni după amiază, pentru puţin timp, trei dintre jucători - Paraschiv, Neagu şi Cojoc - au fost pedepsiţi cu exilarea la echipa a doua a clubului, conform unei surse din interiorul echipei. S-a revenit, însă, foarte repede şi decizia luată la cald, la supărare, a fost anulată.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.