Jump to content

Gaz Metan Mediaş - Oţelul Galaţi 1-0


dcp100168

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

La Mediaş, fără Paraschiv, Sălăgeanu şi Iorga

Oţelul va evolua în această seară, de la ora 21.30, în deplasare, cu Gaz Metan Mediaş, într-un meci din cadrul etapei a 29-a din Liga I. Deşi şansele la atingerea obiectivului, clasarea pe un loc de cupă europeană, sunt compromise, antrenorul Dorinel Munteanu nu va face schimbări substanţiale în echipă. Gabriel Paraschiv a ajuns la al treilea meci consecutiv în care nu a prins loc nici măcar pe banca de rezerve. Nu au făcut deplasarea nici Sălăgeanu, accidentat la genunchi, şi Iorga, suspendat în urma eliminării din ultimul meci, cel cu FCM Tg. Mureş

Chiar dacă lipseşte o miză reală pentru gălăţeni, tehnicianul Dorinel Munteanu spune că doreşte să repună echipa pe picioare în finalul de campionat. „Orice punct este bun. Trebuie să ieşim din această criză de rezultate şi să aducem puncte pentru a mai spăla din păcate. Suntem echipa campioană şi nu trebuie să ne facem de râs”, a declarat Munteanu.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Gaz Metan Mediaş - Oţelul Galaţi 1-0

Formaţia Gaz Metan Mediaş a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Oţelul Galaţi, în ultimul meci al etapei a XXIX-a a Ligii I, în care de la oaspeţi a fost eliminat Cristian Sîrghi.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Vitinho, în minutul 73, cu un şut de la aproximativ 10 metri, după o pasă de la Issa Ba.

Sârghi a fost eliminat în minutul 84, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

Gaz Metan Mediaş: Pleşca - Ciucă, Muth, Fl. Lazăr, Markovici - Todea, Issa Ba - Muntean (C. Gheorghe '15), Bawab (Zaharia '75), Avram (Breeveld '87) - Vitinho. Antrenor: Cristian Pustai.

Oţelul Galaţi: Brăneţ - Râpă, Sârghi, Sg. Costin, S. Ilie - Neagu (Viglianti '75), Giurgiu - Buş (Antal '62), Didi (Pena '75), Stromajer - Punosevac. Antrenor: Dorinel Munteanu.

Cartonaşe galbene: Muth '30, Bawab '75, Issa Ba '81, C. Gheorghe '90+2 / Sîrghi '72, '84. Cartonaş roşu: Sîrghi '84.

Arbitri: Cătălin Botaş (central) - Ovidiu Artene, Daniel Hulubei (asistenţi).

Link to comment
Share on other sites

Dorinel Munteanu: "E un sezon ratat! Gazul a meritat victoria"

Gazul a învins pe Galaţi (1-0), într-un meci în care a lovit de patru ori bara! Din vară, dacă Dorinel Munteanu pleacă, Marius Stan îl are în vedere ca antrenor chiar pe adversarul de aseară, Cristian Pustai.

Dorinel Munteanu nu înţelege de ce echipa sa nu iese din sfera rezultatelor negative şi regretă faptul că echipa nu va juca sezonul viitor în nicio cupă europeană. "A fost un meci spectaculos, dar nu am reuşit să ieşim din sfera rezultatelor negative. Gazul a meritat victoria, nu pot să contest succesul acestora mai ales că au avut patru sau cinci bare. Este un sezon ratat. Nu vorbesc despre ce se va întâmpla în vară, vom vedea." a spus Dorinel Munteanu la Digi Sport.

prosport.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.