Jump to content

Oţelul Galaţi - Pandurii Târgu Jiu 2-1


dcp100168

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Cu Pandurii, de la 19.30

Liga Profesionistă de Fotbal a stabilit astăzi ca partida FC Oţelul Galaţi - CS Pandurii Tg. Jiu, de duminică, 6 mai, să înceapă o jumătate de oră mai târziu decât se hotărâse iniţial. Astfel, jocul de pe stadionul Oţelul va lua startul la ora 19.30.

otelul-galati.ro

Link to comment
Share on other sites

Petre Grigoras: Otelul e greu de invins pe teren propriu

Petre Grigoraş, antrenorul echipei Pandurii Târgu-Jiu, a declarat că Oţelul Galaţi este favorită în meciul din etapa 30-a a Ligii 1 care va avea loc duminică 6 mai. "Oţelul e greu de învins pe teren propriu, doar CFR şi Steaua au câştigat acolo. Un succes al nostru ar fi într-adevăr o surpriză mare şi plăcută, dar ca să poţi câştiga la Galaţi trebuie să joci altfel decât am făcut-o cu Sportul, să jucăm la capacitate maximă şi să avem şi şansă", a spus Grigoraş, care a antrenat pe Oţelul nu cu mult timp în urmă. "Oţelul este o echipă solidă, cu jucători de contraatac foarte buni, cu o linie de mijloc pe care o cunosc foarte bine, este o echipă cu experienţă, chiar dacă nu trece printr-un moment favorabil. Meciul va fi extrem de dificil şi poate forma de moment şi şansa să stabilească învingătoarea", a mai spus Grigoraş, care a subliniat că echipa gălăţeană marchează marea majoritate a golurilor în urma fazelor fixe.

"Avem două zile de odihnă în plus faţă de Oţelul, care poate fi un avantaj. Cardoso va juca în locul lui Vlad, şi posibil să mai fie o schimbare sau două, în funcţie de cum se vor simţi Lemnaru şi Unguruşanu. Tot lotul va merge la Galaţi şi sper să fie apţi de joc", a mai spus antrenorul echipei din Târgu-Jiu, care consideră că, dacă jucătorii săi marcau jumătate din ocaziile care şi le-au creat, acum sărbătoreau titlul.

Nigerianul John Ibeh ratează restul campionatului, iar gorjenii au şi doi suspendaţi pentru meciul cu Oţelul, în afara jucătorilor cu probleme medicale: Lemnaru şi Batin (care e suspendat), dar şi Unguruşanu, iar Pintilii şi Voiculeţ vor forţa în meciul următor.

romaniansoccer.ro

Link to comment
Share on other sites

Oţelul Galaţi - Pandurii Târgu Jiu 2-1

Echipa Oţelul Galaţi a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (2-1), formaţia Pandurii Târgu Jiu, într-un meci din etapa a XXX-a a Ligii I. Golurile învingătorilor au fost marcate de Didi, în minutele 41 şi 44, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Al. Maxim, în minutul 12.

0-1: Grigoraş a centrat din partea dreaptă şi Maxim a înscris cu latul de la 10 metri.

1-1: Antal a pătruns în partea dreaptă, i-a pasat în careu lui Didi şi brazilianul l-a învins pe Mingote cu un şut de la 12 metri.

2-1: Perendija a reluat balonul cu capul în bara transversală şi Didi pe fază a înscris pe spate de la 7 metri.x0.gif?sdtrnd=0.2890586140711099&&snocache=1336328802134_19560876430848140&spgid=61542135325320400&sck=y&sfver=11&f1pgad=4&__x1ts=f7384d8b&sww=1280&swh=633&sifr=0&pub=62&site=3278&section=135&zone=6229&size=0x0&xcrid=261862&xgeo=RO%7C18%7C0%7CGalati%7C%7C0%7C&x1guid=288212422002129001&x1ctxkw=__context&x1c3=2GMhl3Ju90elkewIOw3gSA==

Oţelul Galaţi: Grahovac - Râpă, Perendija, Sg. Costin, S. Ilie - Neagu (Filip '52), Giurgiu - Antal (Stromajer '85), Didi, Iorga - Pena (Punosevac '62). Antrenor: Dorinel Munteanu.

Pandurii Târgu Jiu: Mingote - Unguruşan, Viera, Rada, Cardoso (Lemnaru '66) - Rusu (Nistor '46), Pintilii - Al. Maxim, Voiculeţ, C. Cristea - Al. Grigoraş (Brata '80). Antrenor: Petre Grigoraş.

Cartonaşe galbene: Didi '25, Grahovac '83 / Rada '59, Viera '67.

Arbitri: Eduard Ioniţă (central) - Florin Ungureanu, Alexandru Cerei (asistenţi) - Ionel Ivan (rezervă). Observatori: Ioan Toma, Romulus Chihaia.

La partida de la Galaţi au asistat aproximativ 3.000 de spectatori.

mediafax.ro

Link to comment
Share on other sites

Dorinel Munteanu: "E important ca am depasit acest blocaj"

Antrenorul echipei Otelul Galati, Dorinel Munteanu, a declarat, duminica, dupa victoria din meciul cu Pandurii Târgu Jiu, scor 2-1, ca este important ca elevii sai au depasit blocajul si au reusit primul succes în ultimele cinci etape.

"Stiam ca avem în fata un adversar puternic, iar noi veneam dupa patru meciuri fara victorie. De asta si partida am început-o mai greu. Jucatorii au dat dovada de determinare si au reusit sa întoarca rezultatul pâna la pauza. E important ca am depasit acest blocaj, dar sansele de a prinde un loc pentru cupele europene sunt foarte mici", a spus Munteanu.

Directorul general al clubului Otelul, Marius Stan, a afirmat ca obiectivul imediat al formatiei sale este câstigarea urmatoarelor trei partide. "Sunt bucuros ca în sfârsit am reusit si noi sa câstigam un meci. Le-am trasat jucatorilor ca obiectiv imediat câstigarea urmatoarelor trei partide. Ni s-a aratat înca o data ca transferul lui Didi a facut toti banii, dar din pacate cei de conducerea Consiliului de Administratie refuza sa plateasca acest transfer riscând astfel sa fim neprogramati", a precizat Stan.

onlinesport.ro

Link to comment
Share on other sites

Grigoraş: "Gălăţenii ar trebui să mă treacă şi pe mine la primă! I-am resuscitat"

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Petre Grigoraş, a declarat, duminică, după înfrângerea din meciul cu Oţelul Galaţi, scor 1-2, că formaţia sa nu ar fi pierdut acest joc dacă intra în avantaj la pauză. "Puteam obţine mai mult, gazdele au fost însă pragmatice. Deşi am încercat să ne luăm măsuri speciale, ei au reuşit să marcheze din nou din fază fixă şi cred că dacă am fi intrat la pauză în avantaj nu am fi pierdut acest joc. Pentru că i-am resuscitat astăzi, gălăţenii cred că ar trebui să mă treacă şi pe mine la primă. Sunt bucuros că am fost primit cu căldură de suporterii gălăţeni", a spus Grigoraş.

prosport.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.