Jump to content

Dorian Laurenţiu Munteanu, candidatul PRM pentru Primăria Galaţi


dcp100168

Recommended Posts

Dorian Laurenţiu Munteanu, candidatul PRM pentru Primăria Galaţi

Într-o atmosferă de şcoală primară, cu bănci aliniate frumos, liderul PRM-iştilor gălăţeni a anunţat joi candidatul la fotoliul Primăriei Municipiului Galaţi în persoana lui Dorian Laurenţiu Munteanu.

Lipsa de vizibilitate de până acum a lui Munteanu în sfera politică este luată de acesta ca un plus. "Cred că o să aduc ceva nou - pe mine şi pe oamenii mei. Nu sunt legat ombilical de niciun partid sau locomotivă politică", a declarat Munteanu.

Aşadar, liderul Marin Costel mizează pe un om care abia a intrat în politică, având în vedere că Munteanu este membru de partid abia din ianuarie 2012. Asta după ce în mediile politice şi mass-media se zvonea că omul cu care PRM-iştii vor ţinti Primăria va fi Eugen Durbacă.

Dorian Laurenţiu Munteanu n-a putut spune nimic despre programul lui electoral, dovadă că alegerea lui ca şi candidat al partidului la Primărie a fost o decizie de ultim moment. "Nu vom fi agresivi decât în prezentarea realităţilor judeţului. Vom promova dezbateri deschise cu contracadidaţii, dar şi cu cetăţenii. Nu vrem să facem promisiuni mari, populiste", a declarat liderul PRM Galaţi, Marin Costel.

Pe lângă câştigarea Primăriei, PRM-iştii îşi propun să câştige şi câte 5 consilieri la Consiliul Judeţului şi la Consiliul Local.

Munteanu este cel de-al cincilea candidat cert la fotoliul Primăriei. Cei care vizează această funcţie mai sunt Marius Stan, din partea USL; Nicuşor Ciumacenco, independent; Marian Popa, din partea PNŢCD, Constantin Telegan, din partea partidului Forţa Civică. De asemenea, există zvonuri că în următoarele zile îşi va anunţa candidatura şi Marius Necula, din partea APP care include PDL şi UNPR.

impartial.ro

Înscris în PRM în luna ianuarie, Dorian Laurenţiu Munteanu are 46 de ani, a absolvit Facultatea de Nave, este de profesie inginer, a lucrat în Şantierul Naval, iar acum se laudă cu propria societate care produce oţel beton şi plase sudate. Candidatul afirmă că nu face afaceri cu statul şi că dacă în 2008 avea o cifră de afaceri de 6 milioane de euro, acum a ajuns la 2 milioane de euro. „Am intrat în luptă. la prima vedere toată lumea îmi spune nu, dar ştiţi mai bine ce se întâmplă în celelalte partide. Aduc cu totul şi cu totul ceva nou comparativ cu ceilalţi care au arătat ce au făcut. Ce e nou? Pe mine şi echipa”, a declarat Dorian Laurenţiu Munteanu.

viata-libera.ro

Înscris în cursa pentru preşedinţia Consiliului Judeţului, Costel Marin, candidatul PRM, are 56 de ani, este de profesie jurist, şi este şef de compartiment la Administraţia Pieţelor. A fost consilier judeţean şi a trecut prin mai multe partide – PNL şi PC.

La Tecuci, candidatul PRM la Primărie este Livia Chirilă, comisar al Gărzii de Mediu, iar la Târgu Bujor, intră în cursa pentru fotoliul de edil Elisi Tănase. În ceea ce priveşte Primăria Bereşti, fostul primar Nicolae Tălăşman a fost desemnat candidatul PRM.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.