Jump to content

O conducta defectă a inundat liniile de cale ferată din gară


dcp100168

Recommended Posts

O conducta defectă a inundat liniile de cale ferată din gară

Trenurile care pleaca si vin in gara CFR Galati circula cu limita de viteza de cinci kilometri pe ora din cauza unor defectiuni la o conducta pe care nici CFR si nici societatea Apa Canal, nu o revendica. Apa a acoperit terasamentul caii ferate si a inundat casele din vecinatate. Situatia este cu atat mai grava cu cat, deocamdata, nu exista o solutie pentru rezolvarea problemei.

Din cauza unor defectiuni aparute la reteaua de apa si canalizare din zona garii CFR, pe o portiune de cateva sute de metri, teramentul caii ferate este acoperit de apa. Pentru eliminarea apei din zona, lucratorii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta au intervenit cu motopompe, insa este doar o solutie de “avarie”. Din acest motiv trenurile sunt obligate sa circule cu cinci kilometri pe ora, in loc de 15 cat ar trebui in mod normal.Apa a inundat si cateva locuinte de serviciu ale CFR, iar pentru a iesi din casa oamenii sunt nevoiti sa foloseasca cizme de cauciuc. Situatia este complicata pentru ca instalatia de canalizare este utilizata de mai multi consumatori si subtraverseaza mai multi proprietari. Nici Compania de Cai Ferate, nici Apa Canal nu recunosc faptul ca sunt proprietarele canalizarii. Problema ar putea fi rezolvata doar dupa ce Compania de Cai Ferate va reabilita retelele de apa si canalizare care se gasesc sub liniile de tren.Reprezentantii Companiei de Cai ferate nu au putut fi contactati pentru a oferi un punct de vedere.

a1galatibraila.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.