Jump to content

Maricel Oancea, candidat UNPR pentru Primăria Şendreni


dcp100168

Recommended Posts

Maricel Oancea, candidat UNPR pentru Primăria Şendreni

Maricel Oancea, cel care a fost ani de zile liderul FSS de la Combinat iar ulterior consilier local din partea PNL Galaţi până anul trecut, când şi-a dat demisia din partid, acuzând comportamentul dictatorial al lui Marius Stan, a decis să nu renunţe la politică. Mai precis, Maricel Oancea a decis să se înscrie în cursa pentru Primăria Şendreni, candidând din partea UNPR, dar fiind susţinut şi de PDL.

Maricel Oancea ne-a declarat că locuieşte de 12 ani în Şendreni, la 10 kilometri de Galaţi, într-o comună care nu are canalizare, gaze, asfalt şi care se poate mândri doar cu o sală de sport şi o casă de cultură. „Sunt conştient că lupta va fi foarte grea, deoarece mă voi bate cu un primar care are trei mandate şi care va candida din partea USL, dar şi cu multe greşeli făcute în perioada respectivă, pentru care sunt convins că locuitorii îl vor taxa. Dacă voi fi ales primar, principalul meu obiectiv este ca până la toamnă să primim aprobarea pentru canalizare şi spun asta gândindu-mă că UNPR se află la putere şi va avea forţa să mă sprijine”, ne-a declarat Maricel Oancea. Acesta mai susţine că este un paradox ca în apropierea comunei să existe o conductă magistrală de transport şi distribuţie a gazelor naturale, iar comuna să nu fie racordată la sistemul de gaze.

Comuna Şendreni are 3.455 de locuitori şi 1.092 de gospodării. Rămâne de văzut dacă Maricel Oancea va avea câştig de cauză în lupta pe care o va duce cu primarul actual, Paul Cristea, şi asta dacă avem în vedere că experienţa sa ca membru al PNL nu a avut un final prea fericit. Preşedintele UNPR Galaţi, Dan Dobrea, ne-a confirmat faptul că Marcel Oancea va fi candidatul Alianţei pentru Progres pentru Primăria Şendreni.

monitoruldegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.