Jump to content

Copaci cazuti peste masini...


toto

Recommended Posts

... desi puteau foarte bine sa cada si peste oameni. Din fericire n-au fost victime.

Evenimentul s-a intamplat pe 18 Aprilie cand mai multe crengi groase au cazut pe niste masini aflate in parcarea din dreptul blocului A3, in spate, catre LMK.

Ideea este ca la "A"-uri, in Tiglina 1 sunt niste plopi imensi care au mai fost curatati de uscaturi... Se pare ca muncitorii n-au "curatat" tot ce trebuia, doar e o treaba "romaneasca" si, nu-i asa(!?), a fost lasata neterminata.

Acum, tehnic vorbind, poate ma lamureste si pe mine cineva... care-i "duda" asta cu "toaletizarea" copacilor? De ce la noi se taie crengile in perioada nevegetala? Adica s-au taiat crengi si copaci iarna, cand nu prea iti dai seama care creanga e uscata si care nu-i.

Repet, in cazul de mai sus copacii au mai fost "curatati" de uscaturi in perioada rece. :-?

De ce nu se curata de uscaturi cand dau mugurii sau inainte de caderea frunzelor cand efectiv se observa ce-i uscat si ce nu?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Depinde cat de fraier esti. Daca semnezi ca primarul, nu. Cand ceri un document la asiurare pentru anumite pagube eventuale, trebuie sa si citesti documentul care ti se vara sub nas. Tu poti cere un anumit tip de asigurare dar ei sa iti vare sub nas un alt contract cu mmulte pagini, ca sa nu fii tu rabdator si sa semnezi ca primarul. S-a intamplat ca unii sa se trezeasca ca contractul semnat erau pentru mai putine pagube decat pentru cate au cerut ei. Unele societati de asigurari acopera si astfel de daune, altele nu. Cel mai bine e sa te interesezi colindandu-le pe toate si cand gasesti, ochii cat cepele si nu semna ca primarul.

Edited by George
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.