Jump to content

Marius Stan, susţinut de Eugen Durbacă


dcp100168

Recommended Posts

Marius Stan, susţinut de Eugen Durbacă

„M-am hotărât şi ne-am hotărât să-l susţinem pe domnul Marius Stan la primăria Galaţi”, a declarat Eugen Durbacă, explicându-şi decizia subită de a nu mai candida la primărie, după ce luni de zile a vorbit de acest lucru ca despre o certitudine: „având în vedere că sunt de zece ani în PC, mi-a fost foarte greu să fac un pas într-o parte sau alta”.

De ce îl susţine Durbacă?

Liderul PC spune despre Marius Stan că este „exigent, are putere de muncă, va face ordine în primărie” şi „faptul că a reuşit ce a reuşit la Galaţi chiar într-un domeniu care este în cadrul municipiului Galaţi (sic) a demonstrat că are calităţi de bun manager”. Greu, dar Durbacă şi-a amintit cum, în urmă cu câteva luni (când susţinea că va candida ”oricum” la primărie) spunea despre Stan că se pricepe doar la fotbal; acum explică: „eram concurenţi şi, până la urmă, spuneam că e bun la fotbal, deci am recunoscut o calitate a dumnealui, puteam să nu recunosc niciuna, căci îmi dăuna mie să laud o calitate a unui contracandidat!”.

Marius Stan nu e deranjat de anatema Aviasan

Mulţumind conservatorilor pentru „sprijinul declarat” şi spunând că susţinerea lui Durbacă îl „onorează”, Marius Stan a lăudat PC, considerându-l „un partid extrem de puternic, cu oameni fideli, care ştiu să facă politică”. Stan l-a lăudat şi pe Durbacă pentru că „în ciuda poziţiei foarte bune din sondaje a preferat să rămână în USL şi să păstreze unitatea alianţei”.

Cât priveşte alăturarea numelui lui Eugen Durbacă în cazul Aviasan (prin implicarea ginerelui său în dosar), Stan nu consideră că acest lucru îi afectează imaginea de candidat: „faptul că sunt aici înseamnă că nu iau în calcul aşa ceva. Sunt organe care trebuie să decidă… La noi, folclorul este mare, vorbele circulă fără discernământ şi în privinţa mea şi a domnului preşedinte şi în general al tuturor candidaţilor. E o situaţie cu care m-am obişnuit, întotdeauna cei de pe locurile trei-patru vor da în locul întâi dar sunt pregătit să fac faţă tuturor atacurilor”.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.