Jump to content

Viorel Tănase a plecat de la Farul Constanţa


dcp100168

Recommended Posts

Viorel Tănase a plecat de la Farul Constanţa

Viorel Tănase a părăsit formaţia constănţeană spunând că nu poate continua colaborarea cu FC Farul în condiţiile în care a rămas fără sprijinul conducătorilor clubului.

Într-o declaraţie publicată pe fcfarul.ro, antrenorul gălăţean precizează că se simte mândru că a antrenat această echipă şi le mulţumeşte jucătorilor pentru colaborare. “Am venit la Farul cu un obiectiv indraznet de a promova, fapt ce m-a determinat sa-mi supraevaluez echipa crezand ca se poate mai mult. Nu s-a reusit, fapt ce m-a determinat sa port o discutie priviind viitorul meu la acest club. In urma discutiei cu domnul Marian Diaconescu am ajuns la un acord care, desi initial era altul, am stabilit ca fara o sustinere financiara din poartea autoritatilor si a clubului nu am mai putut continua colaborarea.

Totusi, am un regret ca se putea mai mult si ca nu am demisionat, ci dimpotriva, mi s-a spus ca nu voi mai avea sprijin pe viitor, atunci cazand de acord sa reziliem contractul. M-am simtit mandru ca am antrenat FC Farul, un club de traditie si cu istorie in fotbalul romanesc. In acelasi timp, le multumesc si jucatorilor pentru caracterul lor si pentru colaborarea excelenta pe care am avut-o. Le doresc multa bafta in continuare si sa ramana drepti, sa nu se indoaie niciodata. Am colaborat foarte bine cu toata lumea din club si in primul rand cu domnul presedinte Marcel Lica. Totul a decurs normal intre conducere si antrenor, ramanem prieteni, nu am reusit un proiect, poate il reusim pe al doilea”, a declarat Viorel Tanase.

Alături de acesta, a părăsit clubul şi secundul Tudorel Pelin.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.