Jump to content

Gasiti greseala...


Mikka

Recommended Posts

Insula greaca vanduta unui membru al familiei regale din Qatar cu aproape 5 milioane de euro

de Carla Dinu HotNews.ro

Marţi, 24 aprilie 2012, 7:52 Economie | Finanţe & Bănci

pageCount.htm?type=read&articleId=12076528 Un membru al familiei regale din Qatar a cumparat insula greaca Oxia din Marea Ionica, pentru care a platit aproape 5 milioane de euro, informeaza agentia EFE, citand surse de la Atena. Insula se afla in proprietatea unui magnat australian. O mare parte din suprafata sa de 4,2 milioane de kilometri patrati este considerata rezervatie naturala, scrie Agerpres.

Deocamdata nu se stie daca cumparatorul este chiar emirul Qatarului, Hamad Bin Jalifa al-Thani, sau un alt memru al familiei regale, scrie cotidianul grec Kathimerini. Pretul cerut initial a fost de 6,9 milioane de euro.

Numerosi magnati, armatori greci si bogati oameni de afaceri din alte tari au in proprietate insule grecesti, unele dintre ele fiind in prezent scoase la vanzare. Piata acestor tranzactii a stagnat in ultimii trei ani, dar a fost revigorata in ultima vreme de scaderea preturilor ca urmare a cresterii impozitelor pentru proprietatile imobiliare din Grecia.

Potrivit agentiei Vladi Private Islands, specializata in vanzarea de insule private, pe insula Oxia se pot dezvolta activitati turistice, datorita accesului facil, ea fiind situata la mica distanta de partea continentala a Greciei.

http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-12076528-insula-greaca-vanduta-unui-membru-familiei-regale-din-qatar-aproape-5-milioane-euro.htm

Vedeti ceva gresit? :d Nu de ortografie, astea poate sunt din fuga...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.