Jump to content

Galeria Oţelului, în război cu echipa


dcp100168

Recommended Posts

Campionii au fost agresaţi în propriul stadion, după meciul cu Astra!

Scandal la stadionul „Oţelul”, vineri noapte, în momentul în care echipa s-a întors de la Ploieşti, după meciul pierdut cu Astra (scor 1-3). Un grup de „ultraşi” a aşteptat echipa gălăţeană pentru a cere socoteală pentru jocul şi rezultatele dezamăgitoare din ultima vreme, nervii au cedat şi s-a ajuns să se sară la bătaie la jucători, conform celor din conducerea clubului.

Iniţial, n-au fost probleme în timpul dialogului dintre ultraşi şi căpitanul echipei, Sergiu Costin, dar lucrurile au degenerat după o reacţie nervoasă a lui Grahovac, conform celor relatate de unul dintre membrii galeriei prezent la incident.

Unii dintre fotbalişti au fost scuipaţi, Cristian Sârghi fiind unul dintre ei, în momentul în care a intervenit pentru a aplana conflictul şi a despărţi cele două tabere.

Marius Stan, directorul general al FC Oţelul, şi-a exprimat indignarea faţă de atitudinea avută de acel grup de ultraşi, spunând că este inadmisibil ca jucătorii care au cucerit titlul de campioană să fie trataţi astfel, chiar dacă toată lumea este supărată din cauza evoluţiilor din ultimele meciuri. „Nu se pune problema că aceşti jucători nu vor, pur şi simplu nu pot, au clacat mintal. Iar într-un astfel de moment, în loc să fie ajutaţi, ei sunt înjuraţi şi scuipaţi. Fie doar şi pentru ce au făcut campionat trecut, merită respectaţi. Au adus primul şi poate ultimul titlu, nimeni nu spera la aşa ceva, au făcut oameni fericiţi. Dincolo de slăbiciunile lor, au dus imaginea Galaţiului în toată lumea prin participarea în Liga Campionilor, pentru tot ce au făcut merită scuzaţi. S-a sărit la bătaie asupra lor, este inadmisibil. Este cale lungă de la neputinţă la hoţie, sunt acuzaţi pe nedrept de lucruri necurate. O spun cu toată responsabilitatea omului care a fost zi de zi implicat la echipă, Oţelul este cea mai curată campioană din ultimii ani, titlul a fost câştigat numai prin mijloace corecte. Îi rog pe suporteri să nu se lase manipulaţi, să nu creadă vorbele otrăvite aruncate de toţi frustraţii, ofticaţi că Oţelul a reuşit ceea ce ei nu au fost în stare”, a declarat Marius Stan.

viata-libera.ro

Galeria Oţelului, în război cu echipa

Relaţia dintre echipa de fotbal Oţelul şi galerie este tot mai tensionată, problemele dintre cele două părţi apârând în urma suspiciunilor pe care le-a generat în rândul ultraşilor jocul slab din repriza secundă a meciului cu Steaua. Lucrurile au degenerat vineri noapte, când echipa a fost aşteptată la stadion, după meciul pierdut la Ploieşti, cu Astra, de către o parte a galeriei şi s-a ajuns chiar până la o mică încăierare fizică.

În timp ce reprezentanţii clubului i-au acuzat pe cei din galerie că au sărit la bătaie, aceştia din urmă susţin contrariul. Principalul acuzat este chiar antrenorul Dorinel Munteanu, care ar fi reacţionat nervos la auzul unei acuzaţii de „blat cu Steaua” şi ar fi început să înjure şi să ameninţe, conform unui comunicat semnat de „Liga Suporterilor 1993”. „Nimeni nu a avut un altfel de limbaj decât unul civilizat, mai aprins poate, dar civilizat, împreună cu căpitanul echipei Sergiu Costin. Toate bune şi frumoase până la intervenţia absolut gratuită, grobiană şi suburbană a celui care culmea, având în vedere vârsta, experienţa şi maturitatea ar fi trebuit să medieze discuţia, să fie liantul dintre suporteri şi jucători. Domnul Dorinel Munteanu a reuşit prin cuvinte de genul «mucoşilor», «drogaţilor» să aprindă acea discuţie care până la urmă era una logică din moment ce suporterii ar trebui să fie parte integrantă din club, lucru imposibil la Galaţi se pare, din moment ce fanii sunt cei care rămân cu mult după ce dânsul şi mercenarii ce alcătuiesc acum această echipă vor fi plecaţi. Vineri seara au dispărut definitiv ca oameni persoane precum Branko Grahovac care a stat la baza întregului conflict, el aruncând primul pumn”, se spune în prima parte a respectivului comunicat, care se încheie cu precizarea că „în urma celor întâmplate recent protestele vor continua”.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Marius Stan, dezvăluiri halucinante despre scandalul de la Oţelul

Marius Stan, preşedintele executiv al Oţelului Galaţi, a declarat că scandalul izbucnit între jucători şi suporterii echipei de la Dunăre are substrat politic, fiind alimentat de unul dintre contracandidaţii săi la funcţia de primar.

"Un contracandidat al meu le solicită liderilor galeriei o întrevedere ca să discute cu ei despre incidentele de după meciul cu Astra. Le-a cerut să vină lângă domnia sa, să îl sprijine în campanie, că oricum Marius Stan nu le dă nimic. Ei le vor da! Dacă unii suporteri vor să facă pactul cu diavolul, asta e, dar vor sta mult în intuneric", a declarat Marius Stan la Radio Sport Total FM.

realitatea.net

Link to comment
Share on other sites

Familia Oţelul, mai puternică

Câţiva jucători ai Campioanei României, antrenorul Dorinel Munteanu şi directorul general Marius Stan au avut în această seară o întâlnire cu reprezentanţii tuturor facţiunilor de suporteri roş-alb-albaştri care populează peluzele arenei Oţelul. Au fost prezenţi, evident, şi conducătorii Ligii Suporterilor Gălăţeni 1993.

Ambele tabere şi-au expus poziţia în urma evenimentelor nefericite de vineri seară (nicidecum scene de groază, cum în mod stupid au fost prezentate de anumite canale de presă) şi s-a ajuns la concluzia că Oţelul nu merită un scandal de acest gen.

Dorinel Munteanu şi Adrian Sălăgeanu şi-au prezentat scuzele pentru cuvintele spuse la nervi, fanii au admis că au exagerat cerându-le socoteală jucătorilor roş-alb-albaştri în toiul nopţii, iar familia Oţelul se poate considera acum mai puternică.

Duminică, la partida cu FCM Tg. Mureş, îi aşteptăm pe fani în număr cât mai mare la stadion. Le mulţumim încă o dată pentru dragostea de roş-alb-albastru!

otelul-galati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.