Jump to content

Eugen Stamate candidează pentru PER la Primărie


dcp100168

Recommended Posts

Eugen Stamate candidează pentru PER la Primărie

Economistul Eugen Stamate, căsătorit, în vârstă de 35 de ani, manager al unei firme micuţe, a fost desemnat de organizaţia gălăţeană PER pentru cursa spre fotoliul de primar al urbei noastre. Stamate a obţinut o singură abţinere din partea colegilor, care au decis că el este candidatul potrivit.

Pentru viitoarele alegeri locale, PER a reuşit să mai adune circa 20 de candidaţi la primăriile diferitelor localităţi din judeţul nostru, partidul nereuşind însă să acopere întregul judeţ. Desemnarea acestor candidaţi este totuşi o realizare pentru organizaţia ecologistă, care se străduie de o perioadă scurtă de timp să facă simţită prezenţa ecologismului pe aceste maluri ale Dunării.

Deocamdată PER nu a anunţat şi numele candidatului pentru preşedinţia CJ, acesta urmând să fie făcut public la finalizarea negocierilor, ce se vor încheia cu votul membrilor organizaţiei.

monitoruldegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.