Jump to content

Intrarea liberă pe 1 mai la Zătun, Gârboavele, Muzeul Satului şi Grădina Botanică


dcp100168

Recommended Posts

Intrarea liberă pe 1 mai la Zătun, Gârboavele, Muzeul Satului şi Grădina Botanică

Consiliul Judeţului Galaţi a decis ca ziua de 1 mai să fie zi cu intrare liberă în mai multe zone destinate petrecerii timpului liber aflate în administrarea sa.

Astfel, pe parcursul întregii zile de 1 mai, cei care doresc să îşi petreacă ziua liberă la o partidă de pescuit vor putea merge la Balta Zătun, unde sunt amenajate locuri speciale pentru pescuit, zone de picnic, dar şi un spaţiu de joacă pentru copii, intrarea fiind liberă.

Tot de 1 mai, în zona de agrement a Pădurii Gârboavele, accesul se va face liber, fără a se mai percepe taxa de acces în valoare de 5 pentru autoturisme şi de 1 leu pentru fiecare persoană.

De asemenea, cei care merg în Pădurea Gârboavele pot vizita gratuit şi Muzeul Satului, acesta fiind şi el deschis de Ziua Internaţională a Muncii.

Gălăţenii care vor alege să rămână acasă în această zi vor putea vizita Grădina Botanică, intrarea fiind liberă pe tot parcursul zilei.

Consiliul Judeţului Galaţi

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.