Jump to content

Pe cine veţi vota pentru funcţia de preşedinte al CJ Galaţi? (sondaj)


Pe cine veţi vota pentru funcţia de preşedinte al CJ Galaţi?  

30 members have voted

 1. 1. Pe cine veţi vota pentru funcţia de preşedinte al CJ Galaţi?

  • Nicolae Bacalbaşa (USL)
   14
  • Eugen Chebac (APP - PDL+ UNPR)
   5
  • Marin Costel (PRM)
   0
  • Neculina Florea (Partidul Ecologist Român)
   1
  • Dorin Darabă (Partidul Forţa Civică)
   1
  • Alexandru Teodorescu (Partidul Poporului-Dan Diaconescu)
   0
  • Ion Popa (PNŢCD)
   0
  • Pompiliu Virgil Ciupercă Comşa (Partidul Verde)
   1
  • Ştefan Gherasim (Partidul Poporului-Legea Cojocaru)
   0
  • Nicu Stratulat (Partidul ProDemo)
   8


Recommended Posts

Pe cine veţi vota pentru funcţia de preşedinte al CJ Galaţi?

1.Nicolae Bacalbaşa (USL)

2.Eugen Chebac (APP - PDL+ UNPR)

3.Marin Costel (PRM)

4.Neculina Florea (Partidul Ecologist Român)

5.Dorin Darabă (Partidul Forţa Civică)

6.Alexandru Teodorescu (Partidul Poporului-Dan Diaconescu)

7.Ion Popa (PNŢCD)

8.Pompiliu Virgil Ciupercă Comşa (Partidul Verde)

9.Ştefan Gherasim (Partidul Poporului-Legea Cojocaru)

10.Nicu Stratulat (Partidul ProDemo)

Candidaţii pentru şefia judeţului Galaţi

Nicolae Bacalbaşa are 68 de ani şi a absolvit Universitatea de Medicină şi farmacie Carol Davilla, Bucureşti. El a fost şef al clinicii ATI din cadrul Spitalului de Urgenţă Judeţean (unde a activat timp de 40 de ani) şi este profesor la Facultatea de Medicină şi Farmacie, dar şi un cunoscut scriitor şi publicist. În prezent este consilier judeţean PSD. Traseu politic: ApR, PSD.

Actualul preşedinte CJ Eugen Chebac vrea încă un mandat, candidând din partea UNPR în cadrul Alianţei Pentru Progres. Chebac împlineşte pe 22 iulie 61 de ani şi este de profesie inginer, având şi două masterate în managementul financiar şi administraţie publică şi în administraţia publică europeană. Este la al treilea mandat de ales judeţean (2000-2005 - consilier judeţean, din 2005-2008 vicepreşedinte CJ, 2008-în prezent, preşedinte CJ). Traseu politic: PD, PSD, de unde a plecat în această primăvară, după ce a realizat că nu va fi desemnat candidat USL la preşedinţia CJ.

Marin Costel are 56 de ani, este de profesie jurist, şi este şef de compartiment la SC Administraţia Pieţelor Agroalimentare Galaţi. În perioada 2000-2008 a fost (timp de două mandate) consilier judeţean PRM. Traseu politic: înainte de ’89 a fost prim secretar al Comitetului judeţean UTC, după '89 - PRM (de unde a fost exclus), PNL, PC şi înapoi la PRM.

Neculina Florea (PER) are 59 de ani, este inginer, a absolvit Facultatea de Mecanică de la Galaţi şi în prezent ocupă funcţia de mentor asigurări în cadrul Axa Life Insurance Romania. Traseu politic: nu a mai făcut parte din alte formaţiuni politice în afară de PER.

Dorin Darabă candidează la preşedinţia CJ Galaţi din partea Partidului Forţa Civică. Are 48 de ani, s-a născut în judeţul Neamţ şi în prezent este manager de proiect.

Alexandru Teodorescu (PP-DD) are 58 de ani, este inginer şi consilier judeţean ales pe lista PSD partid din care a fost exclus în această primăvară. Teodorescu a mai fost consilier local în perioada 2004-2008. Traseu politic: PD, PSD, PP-DD.

Ion Popa (PNŢCD) are 50 de ani şi este inginer mecanic, Pompiliu Virgil Ciupercă Comşa (Partidul Verde) are 60 de ani şi este jurist, Ştefan Gherasim (Partidul Poporului-LC) este pensionar, are 77 de ani şi lucrează ca manager de turism, iar Nicu Stratulat (Partidul ProDemo) are 49 de ani, este subinginer şi lucrează ca administrator al unei societăţi comerciale.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.