Jump to content

Pe cine veţi vota pentru funcţia de primar al Galaţiului? (sondaj)


  

111 members have voted

 1. 1. Pe cine veţi vota pentru funcţia de primar al Galaţiului?

  • Nicuşor Ciumacenco (candidat independent)
   29
  • Marius Stan (Uniunea Social Liberală)
   30
  • Marius Necula (Alianţa Pentru Progres)
   1
  • Constantin Telegan (Forţa Civică)
   3
  • Cristian Mîrza (Partidul Alianţa Socialistă)
   0
  • Dorian Laurenţiu Munteanu (Partidul România Mare)
   3
  • Lăcrămioara Violeta Stavire (Partidul Verde)
   9
  • Arghire Osanu (Partidul Poporului - Legea Cojocaru)
   1
  • Daniela-Teodora Amariţei (Partidul ProDemo)
   0
  • Eugen Gheorghe Stamate (Partidul Ecologist Român)
   4
  • Constantin Ene (Partidul Poporului - Dan Diaconescu)
   0
  • Marian Popa (Partidul Naţional Ţărănesc Creştin Democrat)
   1


Recommended Posts

Iată candidaţii la fotoliul de primar al Galaţiului, în ordinea înscrierii în cursa electorală:

1.Nicuşor Ciumacenco (candidat independent)

2.Marius Stan (Uniunea Social Liberală)

3.Marius Necula (Alianţa Pentru Progres)

4.Constantin Telegan (Forţa Civică)

5.Cristian Mîrza (Partidul Alianţa Socialistă)

6.Dorian Laurenţiu Munteanu (Partidul România Mare)

7.Lăcrămioara Violeta Stavire (Partidul Verde)

8.Arghire Osanu (Partidul Poporului - Legea Cojocaru)

9.Daniela-Teodora Amariţei (Partidul ProDemo)

10.Eugen Gheorghe Stamate (Partidul Ecologist Român)

11.Constantin Ene (Partidul Poporului - Dan Diaconescu)

12.Marian Popa (Partidul Naţional Ţărănesc Creştin Democrat)

Informaţii despre candidaţi

Candidatul independent Nicuşor Ciumacenco are 37 de ani şi este de profesie medic stomatolog. A absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca şi, până în 2008, când a fost ales viceprimar şi consilier local, a profesat ca stomatolog la Cluj, apoi la Policlinica combinatului de la Galaţi şi la cabinetul său medical individual.

Liberalul Marius Stan, candidatul USL, este directorul general al Clubului de Fotbal Oţelul Galaţi. Are 54 de ani, este de profesie inginer, a absolvit Facultatea de Metalurgie din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” Galaţi, iar în 2008 a fost ales consilier local PNL.

Democrat-liberalul Marius Necula, candidatul APP, are 48 de ani. Este inginer, absolvent al Facultăţii de Mecanică, doctorand în economie, licenţiat al Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Drept, a ocupat funcţia de subprefect, prefect al judeţului Galaţi şi în prezent este senator.

Constantin Telegan, propus de Forţa Civică, are 48 de ani şi este de profesie avocat.

Deşi nu a găsit decât trei candidaţi pe care să îi înscrie în cursa pentru Consiliul Local, Alianţa Socialistă are propriul său candidat la Primăria Galaţi - Cristian Mîrza, pensionar, în vârstă de 44 de ani.

Candidatul PRM, Dorian Laurenţiu Munteanu are 46 de ani, a absolvit Facultatea de Nave, este de profesie inginer, a lucrat în Şantierul Naval, iar acum are propria afacere, o firmă care produce oţel beton şi plase sudate.

Ecologistul Eugen Gheorghe Stamate are 36 de ani, este economist, a absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii Danubius din Galati şi este administrator la o societate.

Candidata Partidul Verde este avocata în vârstă de 44 de ani Lăcrămioara-Violeta Stavire.

Partidul ProDemo ne-o propune la fotoliul de primar al Galaţiului pe Daniela-Teodora Amariţei, în vârstă de 44 de ani, de profesie economist.

Arghire Osanu, în vârstă de 66 de ani, maistru mecanic, pensionar, este candidatul PP-LC.

Ofiţer în rezervă, Constantin Ene, în vârstă de 57 de ani, a intrat în cursa pentru Primăria Galaţi susţinut de partidul lui Dan Diaconescu PP-DD.

Ţărănistul Marian Popa, în vârstă de 52 de ani, de profesie mecanic, administrator al propriei firme, este ultimul înscris în cursa pentru fotoliul de primar al Galaţiului, din partea PNŢCD.

Link to comment
Share on other sites

eu mi-am promis că-l voi vota pe cel care promite dărâmarea acestor hidoșenii urbane denumite garaje. asta metaforic vorbind, cumva, pentru că asta presupune adoptarea planurilor de urbanism zonal, global sau cum s-or numi ele, că peste ele trebuiesc amenajate diverse alte chestii, că mașinile alea trebuiesc parcate altundeva, sub sau suprateran, că pentru astea e nevoie de mulți bani, că pentru asta trebuiesc deranjați indivizi cu putere de decizie, ca să nu mai spun că fiecare garaj poate costa voturi pentru decident, că vorba dulce mult aduce, că e o noblețe să promiți și e o prostie să te ții de cuvânt, că problema garajelor e doar una din problemele grave ale acestui oraș... până una alta, îl voi vota pe marius stan.

Link to comment
Share on other sites

@gabi: daca vrei sa stii cum va arata Galatiul sub domnia folbalistului iti recomand sa mergi sa vizitezi stadionul clubului pe care-l pastoreste. si nici nu trebuie sa intri pe stadion. de afara ai o priveliste "super".

Link to comment
Share on other sites

@mambo: intru frecvent, de voie sau de nevoie în acel stadion, ca suporter (am abonament) sau cu treabă.

nu mă îndoiesc că tu ai argumente mult mai solide să susții un anumit candidat, fără ca măcar să-i știi numele exact.

fără supărare și fără partizanat, cel puțin din partea mea.

Link to comment
Share on other sites

aia cu numele era o ironie (in fapt, tot postul meu anterior) la faptul ca l-am scris cu litere mici pt ca asa cred eu ca se scriu numele tuturor aspirantilor la ciolanul gustos numit primarie.

Link to comment
Share on other sites

daca vrei sa fii sincer pana la capat, incearca sa le scrii numele cu caractere invizibile....ca sa stim ca te referi la toti 8-} fara discriminari.

pe de alta parte, dat fiind faptul ca traim intr-o societate misogina, in care toti votantii se cearta pentru ce BARBAT adevarat (sau fals) sa voteze, la fel ca la alegerile anterioare, eu voi vota pentru o femeie-primar.

poate ca orice gospodina, ar putea face curatenie in institutia respectiva. :-?

Link to comment
Share on other sites

Uitandu-ma peste listele cu candidatii de la Primarie, respectiv presedintia CJ, incep sa ma intreb serios daca merita drumul la urne.

Legumix: desi pare prea entuziasmata don`soara consilier, parc-ar merge in locul acelorasi mufarine pleostite de pana acum. Daca tot avem de-ales dintre hoti, macar un hot mai frumos sa fie, dar n-avem noi nici macar norocul asta.. :)

Link to comment
Share on other sites

@mambo: Exteriorul stadionului e al primeariei care si-a batut joc de el asa cum a facut cu tot orasul. Daca nu iti place cum arata du-te si da-i una in mecla lui Ciumi.

M. Stan are program, proiecte si idei! Ca nu sunt ale lui si ca are consilieri care ii sptesc ce sa faca chiar nu conteaza atata timp cat imbratiseaza aceste idei si proiecte. Mamelucul de Ciumi e impotent in tot ceea ce face sau vrea sa faca. Isi propune putin si realizeaza si mai putin. Amageste fraierii cu tot ceea ce e normal chiar si pentru o comuna nevoiasa. O fi tanar si independent dar astea sunt singurele calitati ca in rest e moale si calcat in picioare de toti angajatii. Decat cu el la primarie mai bine lasam orasul pe mana unui neica nimeni dar cu sustinere in CL macar.

Link to comment
Share on other sites

cu alte cuvinte, peretii casei tale sunt ai primariei si astepti sa ti-i vopseasca primarul?

vad ca au inceput sa apara postacii de diferite culori politice. si ca sa nu fiu inteles gresit: nu-l sustin nici pe fiul de turnator in pahare si nici pe alt clovn care are in spate "program, proiecte si idei" ale altor "oameni de bine". sunt toti o apa si-un pamant si noi ne meritam soarta.

Edited by mambo
Link to comment
Share on other sites

cu alte cuvinte, peretii casei tale sunt ai primariei si astepti sa ti-i vopseasca primarul?

Peretii nu dar trotuarul si strada din fata casei, locurile de parcare (sau inexistenta lor), spatiile verzi si chiscurile toate astea sunt ale primariei!

Link to comment
Share on other sites

eu ma refeream la gardul imprejmuitor ( ala este al clubului) si daca intri pe stadion vei observa ca nu s-a data cu o mana de var de cand s-a construit stadionul. halal gospodar!! sau nici pt achizitia a catorva kile de var nu a fost de acord boardul?

Edited by mambo
Link to comment
Share on other sites

mambo, esti un mic mincinos care se da in spectacol. Vopsitul gardului si a tot ceea ce nesita vopsit/varuit in interiorul stadionului, cu reparatiile de rigoare si inlocuirea scaunelor stricate se fac an de an la inceputul fiecarui sezon!

Daca tot vrei sa arunci zoaie pe M. Stan fa-o macar cu argumente reale. Daca nu gasesti spune ca iti dau eu cateva :)

Link to comment
Share on other sites

o să las ne-postacii să posteze aici, mambo. orice frază poate fi interpretată şi, ulterior, atacată persoana, mai presus de ideea de la care a plecat discuţia.

ţinând cont de faptul că nu voi fi în galaţi pe 10 iunie, mai devreme am aflat asta, şi că ar trebui să plătesc din buzunarul meu un drum dus-întors pentru un vot, pentru cine-o fi, spun "pas".

am încredere în deciziile pe care le vor lua cei ce vor vota.

Link to comment
Share on other sites

te simti atacat(a) pt ca nu sunt pe aceeasi lungime de unda cu tine? am incercat sa scot la iveala "realizarile" unor cantindati care se bat cu pmnul in piept si nu numai. nu sustin niciun pervers de orice apartenenta politica sau independent care vrea sa-si manjeasca mainile pana la coate in mierea cu miros de impozite. cineva mai sus a spus, adevarat de altfel, ca un primar trebuie sa aiba sustinere in CL. si un canditat se pare ca o va avea si cativa stiu deja asta inaintea alegerilor. democratic vorbind.

Edited by mambo
Link to comment
Share on other sites

atâta vreme cât nu ai precizat la cine te referi, a pune eticheta de "postac" pe cei care nu au aceeaşi idee cu tine îmi pare un atac.

mult succes în dezbaterea subiectului.

Link to comment
Share on other sites

Eu il votez pe Ciumacenco,Stan a fost consilier si a facut...mai nimic!Plus ca acum ne dumirim noi si cum a castigat campionatul anul trecut.Probabil ca asa va conduce si Primaria daca va fi ales:aranjamente,blaturi,combinatii.Are prea multa mafie in spate care trebuie hranita si sa fim sinceri daca nu candida din partea USL-ului nu dadea nimeni 2 lei pe el.Nici el nu crede ca va iesi primar,ca dovada ca s-a inscris si la consilieri,ca la foamea care o are mai putin e mai bun decat nimic.Doar a mai candidat si acum 4 ani si nu a iesit nici macar al doilea.

Edited by Laur Petrea
Link to comment
Share on other sites

Unde sunt anii electorali de alta data!? Cand se infrumuseta orasul pentru a mai stoarce cateva voturi...

Gropile troneaza atat pe strazi cat si pe trotuare! Daca strazile au mai fost carpite pe ici, pe colo, trotuarele au fost lasate de izbeliste!

Chioscurile aparute ca ciupercile dupa '90 in coace continua sa dea orasului un aer mizer.

Garajele care ar fi trebuit demolate demult, pentru a lasa loc parcarilor publice, ridica discutii in fiecare consiliu nou care se instaureaza la Primarie.

Birocratia, coruptia si nepotismele din institutiile publice cresc de la primar la primar.

Maidanezii te trimit cu gandul ca locuiesti la sat. Noaptea e o aventura sa te abati prin cartiere...

Un oras mizerabil cu tomberoane de gunoi pe strazile principale, ori amplasate pe trotuare...

Sa votezi... pe cine!? Merita vreo unul!?

Link to comment
Share on other sites

SI ca sa fie tabloul complet, favoritii sunt de aceeasi parte a baricadei, sustinuti de aceleasi partide care au facut jocurile in CL si primarie de 12 ani.. Cat de tamp trebuie sa fiu ca sa cred ca Ciumacenco de azi e altul decat ala de acu` 9 luni sau de acum 8 ani de zile?

Link to comment
Share on other sites

Eu il votez pe Ciumacenco,Stan a fost consilier si a facut...mai nimic!Plus ca acum ne dumirim noi si cum a castigat campionatul anul trecut.Probabil ca asa va conduce si Primaria daca va fi ales:aranjamente,blaturi,combinatii.Are prea multa mafie in spate care trebuie hranita si sa fim sinceri daca nu candida din partea USL-ului nu dadea nimeni 2 lei pe el.Nici el nu crede ca va iesi primar,ca dovada ca s-a inscris si la consilieri,ca la foamea care o are mai putin e mai bun decat nimic.Doar a mai candidat si acum 4 ani si nu a iesit nici macar al doilea.

Da lasa ca a facut Ciumacenco ca vice. :))) Sunteti patetici voi sustinatorii stomatologului.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.