Jump to content

Tomberoane incendiate şi case arse din neglijenţă


dcp100168

Recommended Posts

Tomberoane incendiate şi case arse din neglijenţă

De duminică şi până ieri, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi au avut de intervenit la nu mai puţin de cinci incendii, un accident de circulaţie şi două asanări de muniţie.

Două dintre incendii au avut loc la ţară, la Pechea şi Matca. „La Matca incendiu a început la o gospodărie după ce un foc deschis a fost lăsat nesupravegheat. Incendiul s-a extins şi la gospodăria din jur. Din fericire, casele au fost salvate, dar au ars anexe, 800 mp acoperiş şi au murit 12 păsări. S-au distrus bunuri în valoare de 30.000 de lei dar au fost salvate bunuri în valoare de 140.000 de lei. La Pechea a ars un adăpost de animale, mai precis acoperişul. Din păcate, cinci animale mari şi 13 păsări au murit”, a precizat cpt. Eugen Chiriţă, ISU Galaţi.

Pe 1, mai pe Blv. Marii Uniri, trei tomberoane au luat foc. „Este vorba de tomberoane pentru colectarea selectivă a gunoiului. Din primele date ale anchetei a reieşit că focul a fost pus intenţionat. Două autoturisme parcate în apropiere au fost degradate din pricina radiaţiei termice”, a mai precizat cpt. Eugen Chiriţă.

În afară de incendii pompierii au mai intervenit la două asanări de muniţie şi un accident rutier în care era implicată o maşină cu rezervor de GPL şi existau suspiciuni de fisurare a rezervorului.

monitoruldegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.